Photos by Janita Autio

10.15 Lauantai aamu alkoi vielä puvun sovituksella. Vielä piti tehdä viimeisiä pieniä muutoksia. 

12.00 Meikin ja hiukset duunasi taitava Senay Coco Luomuksessa. Tunnit vierähti ja hiuksia ei päästy laittaa, ennen kun puku lähetettiin valmiina meille. 

13.30 Sharon ja Janita saapuu. Sharon tekee mulle myös meikin. Sharon tekee aina niin hienot smokey eyet minulle. Janitan olin tilannut paikalle ottaa kuvia laittautumisesta ja lopuksi valmiista näytteliättärestä.

14.00 Valmis puku saapuu ja Misa Lommi sujahtaa upeaan gaala-pukuunsa. Hiuksiin päätetään laittaa vähän lisäpituutta, jotta kalanruoto olisi näyttävämpi. Viimeiseksi Thomas Sabon korut ja Chanelin woc käteen. 

Tunnit vierähtää ja alkaa jo olemaan kiire. Heitän Misan tuotantoyhtiön skoolaustilaisuuteen ja lähden itse ajelemaan Pasilaan. Jussi-gaala Ylellä studiotalossa. Saavun paikalle juuri oikeeseen aikaan. Ilmoitan kuka olen ja vien tavarani toimittajille tarkoitettuun tilaan. Kamera olalle ja snäppi laulamaan.

17.00 Punaisen maton glamouria. Kuvia räpsitään ja salamavalot välkyyy. Upean näköistä porukkaa valuu sisälle lisää ja lisää. Tunnelmia oli mielenkiintoista seurata. Punaisen maton tila oli aika pieni ja ehkä ilmakin sen mukainen. Misa Lommi sai paljon näkyvyyttä medialta, hyvä niin, koska se olikin tarkoitus.

Olen tosi tyytyväinen koko projektiin ja stailaukseen. Paljon on tullut kehuja! Kiitos.

Instassa on kuva punaiselta matolta, jos haluatte nähdä miltä hän näytti. 

xx Didem

Kommentit (8)

Vierailija

Moi Didem! Lisäsin sut snapissa ja ootpa kaunis sielläkin puolella! Mistä eilisen päivän pipo oli ja tämän päivän asu näytti niin ihanalta! Mistä housut olet löytänyt viimeisimmässä snapissa? Oot mun lemppari bloggari kyllä!!

Vierailija

Hei! Ihalen sun kuvia päivittäin ja mietin vaan miksen oo noin kaunis ja upee! Oot käsittämättömän upee tyyppi ja sul on ihana tyyli! Asun Espoossa ja mietin, että aiotko järjestää vielä stailauksii?

Vierailija

Niiin kauniina oli gaalassa!! Olitko siis tomittaja vai mitä kautta pääsit mukaan?

Vierailija

Hei kyselin joskus Lousi Vuittonin korun perään ja nyt mietin löytyykö Balenciagan koruja Suomesta? Kauniita kuvia taas jälleenkerran ja upeas stailaus. Katoin koko gaalan ja Misa Lommi kyllä säkenöi!!! Olistpa säkin näkyny ;)

Vierailija

Mistä sun storyn kollari asu on? Olis kiva jos tulis välil sellasii tosi arkisii/höntsäki asu kuvii ja sellasia jota ehkä on jengin on helppo kans pukee haha! Ihanii on sun vaatteet kyllä aina <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram