Minulla on ilo ilmoittaa tulevasta bloggaajien kirppis tapahtumasta tulevana sunnuntaina Ravintola Storyssa, joka sijaitsee vanhassa kauppahallissa. Meidän bloggaajamimmien lisäksi myymässä on myös muita muotialan vaikuttajia. Tule paikanpäälle tekemään siistejä löytöjä, syömään hyvin, juomaan skumppaa tai ihan muuten vaan hengailee meidän kanssa. 

Mukana myymässä ovat mm. Alexa Dagmar, Mariannan, Julia Toivola, Kira Kosonen, Uino, Kriselda, Daniela Keravuori ja Mia Frilander

Näiden mimmien kanssa tulee taatusti hauska sunnuntai. Kaikki infot löytyy kuvasta ja muistakaa, että nopeat syövät hitaat, joten tulkaa ajoissa paikalle. 

Minulla on myynnissä erittäin hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, sandaaleita, muutama trenssi, paitoja, mekkoja, neuleita, Ray Banin punaiset samettiset aurinkolasit, hameita, kesäisiä sifonkipaitoja, Louis Vuittonin huivi ja mahdollisesti muutama laukku etc.. 

Maksutapa KÄTEINEN. CASH ONLY. 

Nähdään sunnuntaina! Cant wait :) Tosi kiva nähdä taas teitä lukijoita ja vaihtaa kuulumisia kanssanne. 

xx Didem

Kommentit (4)

Zasmin

Ois kiva jos laittaisit tänne bloginkin puolelle myytäväks joskus. Niin nekin jotka eivät Hkin seudulla asu eivätkä ole FB:ssä, voisivat tehdä löytöjä :-)

Vierailija

Hei, kiva idea! Laitathan ylijääneet tavarat esim sen facebook sivustosi kautta myyntiin. :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

Vierailija

Juu ois kiva!! Päivittäin kahtelen josko oisit lisäilly niitä tänne mut ei :-D

emiiiiilia

Jee, nämä blogikirppikset on aina niin kivoja, ja useimmiten sitä onnistuu tekemään huippulöytöjäkin!
Aiotko laittaa blogin puolelle sneakpeakin myymistäsi tavaroista? Tai osaatko yhtään sanoa, minkä merkkisiä laukkuja tulet myymään?
Tässä pohdiskelen, josko pitäisi jättää mökkiviikonloppu väliin ja jäädä Helsinkiin ostoksille... :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram