Blouse // Zara

Jeans // Zara

Knitwear // Filippa K

Boots // Zara

Bag // Chanel

Sunglasses // Ray Ban

Nautimme tänään aamupalan Birgitassa. Aamupäivä oli vielä sen verran lämmin ja aurinkoinen, että otimme pöydän ulkoa ja istuimme terassilla muutaman tunnin. Pidän erittäin paljon rauhallisesta Birgitasta. Paikka on siisti ja ruoka hyvää. Vaikka salaatin hinta on joidenkin mielestä hieman kallis, niin annokset ovat aina onnistuneita. Sadepäivinäkin kahvila on mieleeni, jopa hakeudun sinne aina kun sataa, koska voin nauttia sisällä takkatulesta ja katsoa ulos ikkunasta harmaata merta. Rauhoittavaa.

Aamupalaksi valikoitui mustkka-mansikka jogurtit, rasvaton latte, mustikkamehu ja croissantit. 

Nyt leffaa (Bad boys) ja mun tekemää herkku uuniomena kaurapaistosta vaniljajäätelön kera. Kaurapaistokseen tulee siis jauhoja, sokeria,voita ja kaurahiutaleita. Niin hyvää ja epäterveellistä. :)

xx Didem

Kommentit (5)

Vierailija

Ihan sairaan kiva asu! Olen yrittänyt metsästää kyseistä paitaa kaikkialta, mutta ei ole löytynyt. :(

Vierailija

Moikka! Hei muista kun kun kerroit jokunen postaus taaksepäin miten ihoosi ilmestyi omituisia näppyjä. Didem miten sait ihosi rauhoittumaan (sinulla on ihan kadehdittavan hehkuva ja tasainen iho!) ? Löysitkö syyn mistä tämä johtui? Ps. Ihonhoidosta olisi ihana saada postaus! Puss o kram :*

Vierailija

Hei! Mietin tässä ensimmäisen Chanelin hankintaa ja ajattelin kysyä sinulta mistä lähtisit liikkeelle? Large kokoisella classikolla on aika paljon hintaa. Paljon punainen mini Chanelisi maksoi? 😊

Vierailija

Ihana asu! Rento, mutta tyylikäs! Onko neule tämän kesän aleista? Esittele mitä kaikkea aleista olet löytänyt! <3 JA HEI olisi kiva nähdä mitä blogikirpparilta jäi myymättä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram