Heippa hei täältä kotisohvalta. Väsynyt nainen kirjoittelee. Ajattelin vielä tulla höpöttelee päivän kuulumiset. Tuntuu että päivät vain rullaa eteenpäin sellaista tahtia, etten meinaa pysyä perässä. Totuin monta vuotta vain olemaan, ilman aikatauluja ja kalenteria. Nykyään nautin siitä että elämääni kuuluu tietynlaiset rutiinit, kuten Lucan vieminen päiväkotiin ja temppukouluun, pressipäivät, blogieventit, workshopit ja officen pystyttäminen joko sis deliin tai kotiin. Menoihini kuuluu myös kuvauspäivät pari kertaa viikossa, jotka olen suunnitellut etukäteen kuvaajan kanssa, hakenut itselleni fiiliskuvia, tehnyt moodboardin, miettinyt kuvauspaikan ehkä etukäteen. Kuvauspaikoista puheen ollen, niin minähän ajan paljon ja usein valoissa huomaan tekeväni tutkimustyötä mitä ympräilläni on sillä hetkellä, scouttaan siis uusia kuvauspaikkoja. Enpä olisi uskonut tätä todeksi vielä 3 vuotta sitten. 

Nautin äitiydestä, mutta nautin yhtä paljon myös siitä että kehityn bloggaajana ja saan tehdä omaa juttuani. Toisin sanoen pidän tämänhetkisestä arjestani. Mietin hei yhtä juttua? Olisi kiva tietää kuinka paljon ruotsinkielisiä lukijoita minulla on, koska voisin myös alkaa kirjoittamaan ruotsiksi. Miltä sellainen kuulostaisi? Ensi teksti suomeksi ja sitten lyhyempi versio esim ruotsiksi. 

Huomenna meillä tosiaan on kuvauspäivä Janitan kanssa ja vielä pitäisi valita muutama asu. Suurin osa kuvausvaatteistani on käytännöllisiä (omasta garderoobistani), kuten varmasti tiedättekin, mutta välillä on siistii toteuttaa jotain erilaista ja hurjaa. Odotan sitä että lumet sulaa, niin ei näyttäisi niin tyhmältä seistä kuvissa ilman takkia. 

Eipä mulla muuta sen kummempaa. Miestäni ikävä just nyt vähän enemmän. Iltasin ikävä kasvaa, kun ehdin pysähtyä ja vaan olla. Hän on kavereiden kanssa pelaa padelia, niin jutellaan sit sen jälkeen. Väliaikinen "Etäsuhde" näyttää kuitenkin toimivan meillä (ainakin välillä), kun tietää että voi matkustaa milloin tahansa toisen luokse. Me elämme niin omanlaista arkea ja ollaan aina eletty että pieni välimatka ei ole ollenkaan pahaksi meidän suhteelle. Ehtii jopa ikävöimään toista. Eikä tätä edes voi sanoa etäsuhteeksi, koska nähdään niin usein ja suurin osa vuodesta ollaan yhdessä. :D Aikasemmat vuodet oltiin 24/7 yhdessä. Luca pitää myös huolen siitä, ettei mun tarvitse nukkua yksin.

xx Didem

Kommentit (11)

Vierailija

Ehdottomasti ruotsiksi. Ihan oma tunnelma äidinkielellä, sitä ei voi korvata millään.

Evelyn

Heippa! Pakko antaa palautetta, että blogisi taso on parantunut huimasti! Johtuu varmasti näistä huikean hienoista kuvista, joista täällä saa nykyään nauttia :) Jatka samaan malliin! Kysyisin vielä, kun kuvailette tämän Janitan kanssa, niin kuvaako hän ihan hyvää hyvyyttään vai saako hän kuvaamisesta jotain korvausta? Mietin vain, kun olen nähnyt tämän Janitan ottamia kuvia ainakin Sofia Ruudun ja muistaakseni myös Sanni Trishinin blogissa :)

MariaP

Olisitko voinut kirjoittaa vaikka postauksen teidän etäsuhteesta ja mitä se teidän arjessa tarkoittaa.

Vierailija

Kirjoitustaidoissasi olisi kyllä petrattavaa. Luin tekstisi, ja jäin ihmettelemään, mitä juuri luinkaan. Siis tekstistäsi on vaikeaa saada selkoa. Kannattaisi oikolukea oma teksti ennen julkaisua.

S

En ole ruotsinkielinen, mutta nyt ruotsissa viettyjen opiskelu vuosine jälkeen olisi kiva pitää ruotsinkieltä yllä lukemalla mukavaa blogiasi ruotsiksi! Eli kirjoita ehdottomasti edes pienet tekstinpätkät ruotsiksi! Toivon kovasti törmääväni sinuun kun muutan Helsinkiin kuun lopulla - olet inspiroiva pukeutuja ja olisi kiva kerto se ihan kasvotustenkin!

tatus

Missä sun mies siis on ja miksi sä et ole siellä? Hän tekee etätöitä ,niin miksei ole perheen luona?

Vierailija

Musta ois hyvä jos teksti olisi sekä suomeksi että ruotsiksi. Extrana heille jotka eivät ole olleet tyytyväisiä suomenkielen oikeinkirjoitukseesi, olisi mahdollisuus lukea sama teksti toisella kotimaisella kielellä, puolestaan sinulle luonnollisena ilmaisukielenä. Monipuolisuus on hyvä asia kaikille.

Sarita

Miksi olet niin laiska vastaamaan kommentteihin, vaikka niitä ei hirmusesti sinulle edes tule?

Sara

Et vastannut edellisen kysyjän kysymykseen, joka muakin kiinnostaa.

Eli maksatko ammattikuvaajalle jotakin vai teettekö sen ihan frendipohjalta. Monet bloggarit kuitenkin käyttävät ammattikuvaajaa (ja maksavat normaali liksan).

p.s oot kaunis tyyppi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram