Photos by Janita Autio

Denim shirt // Lindex, Trousers // Zara, Boots // Michael Kors

Koska on perjantai ja perjantai on viikon paras päivä, niin tässä teille perjantai inspistä. 

Olishan se ihana karata moottoripyörällä jonnekkin. Tosin ulkona pitäis olla ainakin +20 astetta lisää, se aurinko, matkan varrella vanhanaikainen bensa-asema, johon pysähdyn liehuttelee hiuksia, hiekkapölyä, joka jää taakseni, kun jatkan matkaa prätkälläni..haha ;)

Saittekohan kiinni ideastani? Jos ette, niin eipä se haittaa. :D Ihanaa viikonloppua silti. <3 

xx Didem

Kommentit (4)

Tia

Ihanat kuvat!

Oletko kokenut "äitipiireissä" sellaista inhottavaa ignooraamista tai nenänvartta pitkin katsomista?
Mulla on just sellainen kokemus juuri nyt, aivan käsittämätöntä minkälaisia jotkut äidit (naiset) ovat, en ymmärrä yhtään miksi Suomessa äitiys on sellaista kuppikunta meinikiä.

Vm

I hear you sister. Ja aivan käsittämättömän upeita kuvia viime aikoina. Love them all.

B

Oon tosi ilonen, että sulla on nyt ollut jo useassa postauksessa ammattivalokuvaajan kuvia, sillä näissä tulee esille hehkuva kauneutesi parhaalla tavalla! Toki pidän myös niistä itse otetuista kännykkäkuvista, ja niistä omista kamerakuvista koska niistäkin välittyy omanlainen uniikki tunnelma, mutta juuri tällaisia kuvia sinusta henkilönä olen kaivannut blogiisi, sillä olet erittäin kuvauksellinen.
Olisi kiva nähdä kuvia sinusta myös hempeissä ja vaaleissa sävyissä/ympäristössä näiden vahvasti asennetta sisältävien kuvien rinnalla (jos saa antaa toivetta :D) pidän myös näistä, mutta ihan mielenkiintoista olisi nähdä täysin erilaisessa ympäristössä.

Kaunista ja raikasta kevättä kaunotar!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram