Tiedättekö kun yrittää sopia viikkoja aikasemmin tyttöjen kanssa jotain ja aina on joku, kenelle ei vaan sovi. Tämän aamun extempore brunssiehdotus Jekulta, meidän tyttöporukan whatsapp ryhmään, tuli täydelliseen aikaan, jokaiselle meistä. Ihana reunion Caritan, Jannikan, Ellun , Even ja Jekun kanssa. Sovittiin brunssi Lilla Robertsiin 12.30 ja just vasta tulin kotiin. Ystävät ovat parhaita ja on niin kiva olla taas kotona. Lilla Robertskin oli täynnä tuttuja. Pidän niin paljon siitä, että kadulla voi tulla vastaan montakin tuttua naamaa ja frendiä. Ulkomailla sitä ei tapahdu. :D Silloin kun asuin Sveitsissä, niin ikävöin just tätä tunnetta. En halunnut olla turisti, vaikka joskus sekin on ihan jees. ;)

Tämä oli muuten ensimmäinen brunssi kokeiluni hotellissa ja ei ole mitään huonoa sanottavaa. Ravintola on viihtyisä ja kattava brunssi tarjoillaan 12.30-16 la/su, hintaan 29e. Haluaisin kotiin kaikki Krog Roban valaisimet, ne on niin mageet. 

Ihan pian lähden hakemaan Lucaa mun vanhemmilta. Mamilla on kivoja tuliaisia mukana Lucalle. :) Illalla ajattelin leipoa meille banaanipannareita. 

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram