Photos by Julia Toivola

College // Filippa K, Pitsimekko // ZARA, Boots // ZARA, Laukku // CHANEL

Ooolalaa, mikä päivä takana. Niin siistii kun minulla klikkaa Janitan kanssa totaalisen täydellisesti, että välillä jopa joutuu miettimään, onks tää nyt ihan totta. :D Täydellisten kuvien lisäksi meillä on sairaan hauskaa ja tuntuu kun oltais tunnettu paljon pidempään. Mä rentoudun täysin hänen seurassaan. Mä vaan hymyilen ja kiitäs tästä päivästä ja myös sitä että saan tehdä näin ihanaa duunii. 

Nyt on tullut joku ihme Boomerang appi, johon Janita on ihan koukussa. Hänen instasta löytyy näitä hauskoja "videoita" jotka tehtiin tolla appilla. Se on kyl aika hauska. Onneksi Janita pitää huolen että järkkärillä kuvaamisen jälkeen otetaan aina vielä snäppi, instakuva ja nykyään myös boomerang. Haha. Just hyvä. 

Ihmetteleekö joku tätä punk osaa mun otsikossa? Tänä keväänä nähdään paljon vivahteita myös punk henkisistä vaatteista. Nahka jatkaa suosiotaan ja uutena trendinä tulee pitsi. Itse voi säätää kuinka paljon punk- tyyliä haluaa asuunsa ja itse pidän että sitä tietynlaista rosoisuutta löytyy vähäsen. 

xx Didem

Kommentit (5)

Vierailija

Nyt kun olet panostanut näihin kuviin niin voisit vaihteeksi panostaa myös tekstiin. 

Karla

Ihana toi pitsihame! Musta nahkatakin kanssa!
Ja musta sun blogi on ihana. Rento, oot niin ihanan sinut itsesi kanssa etkä tippaakaan ylimielinen vaan musta susta huokuu semmonen hyväksyntä.
Ja mä oon siis "nuori" 48 v nainen mut silti tykkään kovasti! Ja koska oon vasta hiljattain muuttanut stadiin niin kaikki kahvilat ja ravintolavinkit on jees!

Minna

Eikö ole vähän hassua, että postauksen kuvat on ottanut Julia, mutta kehut melkein koko postauksen Janitan kuvaustaitoja?

Vierailija

Joo,en millään pahalla huomauttanut,tuntu vaan vähän hassulta 😊 ihanaa viikonloppua myös sulle ❤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram