Olo on ollut hieman laiska Flow festareiden jälkeen, mutta kyllä tää vielä iloksi kääntyy. Sadepäivät juhlien jälkeen on aina tervetulleita. En tiedä mikä siinä on, mutta mulla tulee sateesta aina sellainen olo, että laiskottelu on sallittua. Joten nyt tässä on laiskoteltu lämpimän viltin alla hyvin mielin. Inga skuldkänslor. Nej. :)

Hei minun piti jo viime viikolla vinkkaa teille ravintola Prestosta, joka sijaitsee Eteläesplanadilla. Ajan päivittäin kyseisen ravintolan ohi, mutta olen aina luullut sen olevan kahvila. Kävin siskoni kanssa myöhäisellä lounaalla, jolloin ravintola oli jo rauhallinen. Lounasaikaan voi syödä noutopöydästä italialaisia herkkuja tai tilata listalta, kuten me teimme. Tilasimme katkarapu-chili pizzan ja ison vuohenjuustosalaatin, jotka jaoimme keskenään. 

Tunnin päästä meillä on (blogi)tyttöjen kanssa treffit The Mess ravintolassa. Sekin on minulle uusi tuttavuus, mutta kuulemma tiedossa on kaikenlaisia grilliruokia, jotka sopii tähän olotilaan loistavasti. 

Pää lyö nyt niin tyhjää, että parempi vaan jättää teksti näin lyhyeksi ja mennä leikkimään Lucan kanssa. 

xx Didem

Kommentit (3)

Vierailija

Me käytiin juuri tuolla Prestossa illallis aikaan syömässä. Tosi miellyttävä paikka, ihana ruoka ja hyvä palvelu! Missä Luca oli flown aikana hoidossa? :)

Saaga

Kiva, kun päivitit taas blogia 😊 Siitä saa mukavaa energiaa ja inspiraatiota!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram