Photos by Janita Autio

*Blogpost contains commercial links. Blazer gifted by Minimum.

Fringe blazer // Minimum (here)* , Shoes // Michael Kors, Faux leather biker trousers // Zara, Sunglasses // Ray Ban, Earrings // Snöofsweden

Minulla on pienimuotoinen heikkous hapsuihin ja liehuviin asuihin. Pieni "liike" vaatteissa, kun kävelee kadulla reippaasti, näyttää kivalta. Hapsuja suosittelen käyttämään maltillisesti, ellei halua näyttää Pocahontakselta. Sopiva sekoitus eri kuoseja miellyttää omaa silmääni ja tekee asusta neutraalimman. 

Hyviä asioita tänään:

  • Sankalpa, joka joogaterminologiassa tarkoittaa sitoutumista omaan korkeimpaan totuuteen, on uusi tuttavuus minulle. Eräs ihana ihminen suositteli perehtymään tähän paremmin ja niin teinkin. Eilen tein oman sankalpani. Se on tahto, ajatus tai aikomus pysyvään muutokseen. Toivon että, se auttaa minua vaikeukissa ja arjen haasteissa. Oman sankalpan avulla, opin asettamaan minulle merkityksellisiä tavoitteita, saavuttaa ne ja pysyä niissä. Turha luvata vaan asioita, jos ei niissä pysy. Itsensä tutkiminen tasaisin väliajoin auttaa. 
  • Raikas siemenetön vesimeloni aamupalapöydässä.
  • Lucan herätys aamulla: "Mamma jag e din prins och du e min prinsessa. Gomoron mamma." Okei, sydän sulaa <3 Aaaww.

Ihanaa päivää.

xx Didem

Kommentit (9)

Vierailija

Moi upea Didem! Mulla jäi mietittyttääs korupostauksesta mikä louis vuittonin koru sulla on ja mistä marmorinen "rasia" on? Ihanii kuvii, oot niiin kaunis ja ihana bloggari! Absolut mun favorit <3

fairy

Sä olet kuin joku keijukainen :)
Oon saanut sun blogista niiiiin paljon positiivista energiaa ja löytänyt taas niin kauan kadoksissa olleet haaveet ja unelmat.

Ihanaa alkavaa kevättä! <3

Vierailija

Luetko muita blogeja? Mitä tykkäät esim ruotsalaisten lisa olssonin ja janni delerin blogeista? Entä mitä tykkäät näiden naisten suunnittelemista Nelly mallistoista? Tilaatko ite koskaan Nellysta tai haluisiks suunnitella sinne mallistoo?

Vierailija

Sun blogista tosiaan saa positiivista energiaa. ☺ Odotan mielenkiinnolla uusia postauksia!

Vierailija

Didem olet niin nätti <3 Sun elämää on vaikee olla kadehtimat! Aiotko järkkää viel jonku stailaus jutskan? Mulla on ehkä pieni tyylin löytämis kriisi tai tuntuu, että oma tyyli on vaihdellu ja nyt alan päästä jonkin näköseen balanceen. SUN kaltaselta tyylitaiturilta olis kaikki vinkit niin kivoja!

Sofik

Moikka Didem! Pitkään sun blogia seuranneena mulla olis jotain pieniä toiveita blogin suhteen! Olis tosi kivaa jos lifestyle juttuja tulis enemmän! Toki rakastan vaate juttuja, mutta sun tavallistakin elämää on tosi kiva seurailla. Kaikki myday jutut siis tervetulleita ;) Olis kans kivaa jos tekisit jonkilaisen postauksen esim kaikista sun Louis Vuittonin jutuista tai Chanelin yms. Esittelisit, vaikka joku päivä kaikki kaapin laukut tai korut kunnolla. Myös niiden tarinat kiinnostaa! Didem oot ihana bloggari ja mahtavaa, että erotut joukosta <3

Suvi

Didem! Mistä sun ig kuvis näkyvä musta pienillä kuvioilla täytetty yöppäri on, I love it!

Vierailija

Hei voisiks joskus tehdää jotain koti postausta? Olis kiva nähä millanen sisustus ja kämppä teiltä löytyy! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram