Photos by Janita Autio

Nyt se on auki. Kauan odotettu Löyly. Monta kertaa ajelin talven ja kevään aikana raksa-alueen ohi. Tiesin, että Löylystä tulisi hieno, mutta kyllä tämä valmis versio ylitti odoukseni täysin. Tällaista paikkaa Suomi ja Helsinki on kaivannut. Tässä se nyt on. Täällä istueassa, fiilis on kun olisi ulkomailla, jossain mageessa ja eksklusiivisessa trendspotissa. Tämä on nimenomaan trendspot. Täällä voi bongata vaikka ketä. ;) 

Tälläkin hetkellä kirjoitan teille täältä. Istun tosin sisällä, mutta näköoala on siltikin inspiroiva ja houkutteleva. Purjeveneet ja yksi isompi yachti ajelee hitaasti ohi. Ihmiset nauttii ruoasta, roseesta, letkeestä menosta. Söin just täyttävän kasvissalaatin, joka maistui erinomaiselle. Olen kriittinen salaattien suhteen, koska teen itse niin hyviä salaatteja, mutta tämä oli täydellinen. Olen maistanut koko menuun läpi ja suosittelen kaikkia kokeilemaan lohikeittoa ja haukiburgeria. 

Tää meni nyt kehumisen ja ylistämisen puolelle, mutta vaikea keksii vielä ainakaan mitään negatiivista. Arkitehtuurisesti tämä on jäätävän siisti rakennus. Sisältä löytyy kolme saunaosastoa, kahvi juodaan Marimekon kupeista, sisustus on hyvin pelkistetty ja ravintolasta huokuu vahvasti skandinaavinen tyyli.

Tänne siis kaikki catchaa brunaa, syömään, juomaan, hengailee ja nauttii letkeestä musiikista., tai läppärin kanssa tekee duunii, kuten minä tänään. :)

Aurinkoista päivää! Tänään meillä on Lucan 4-vuotisynttärit Snadistadissa. Mun poika on neljä. Huhhuh. Ihan parasta olla äiti. 

Muistakaa hei seuraa mua myös snäpissä: bydidemozgun 

Insagramista: bydidem 

xx Didem

                                                            

Kommentit (9)

Vierailija

Wou didem oot upee!! Sellasta kysyisin että mistä on sun snäpissä näkynyt sinivalkonen mekko?:)

Vierailija

Hei! Pyörit paljon Eiran rannassa päin autolla ja ylipäätään Stadissa. Eikö parkit ole jumalattan hintasii? Minne jätät auton kun juuri Löylyyn menet? Eikö reissut ole aika kalliita näin? Oletko koskaan kulkenut sporalöa tai harikinnut asiaa?

Eva

Hei!

Olen lukenut nyt blogiasi reilu vuoden. Ihan alkuun tahdon sanoa, että olet aivan suosikkejani eikä mikään blogi ole vielä onnistunut vetämään vertojasi. Pidäthän kiinni lyömättömästä tyylistäsi ja persoonallisuudesta. Olet vuosien varrella kehittynyt ja, vaikka edelleen rakastan blogiasi, on se paljon muuttunut. Hyvät ja laadukkaat kuvat ovat toki plussaa, mutta välillä kaipaisin niitä puhelin kuva postauksia, höpöttelyä ja rentoutta. Tykkäänkin joskus selailla vuoden vanhoihin postauksiin! Minulla olisi myös muutamia bloggaus toivomuksia. Sinulla jää nykyään usein kertomatta mistä kuvien vaatekappaleet ovat löydetty. Olisi myös kiva jos tekisit taas shoppailu postauksii ja enemmän niitä koti Didem juttuja. Katson myös sun snapchattii ja, vaikka sieltä pääsee pintaakin syvemmälle ovat ne vain pintaraapaisuja. Snapchatin sisällöt ovat loistavia, kun niitä saisi blogin puolelle. Mökki kuvia, reseptejä mitä kuvaat snapissa ja muita höpinöitä. Tämä ei tosiaan ollut mikään ilkeilevä kommentti! Tykkään susta valtavan paljon ja olisi ilo tavata. Hassua, että pyörin Stadissa viikottain Birgitassa, Stoccalla, Zarassa ja muissa sun favorit mestoissa, mutta kertaakaan en ole suo livenä päässyt näkemään. Lähinnä haluan kertoa, että olit yhtä ihana silloin niillä puhelin kuvilla ja välillä kaipaankin niitä! <3

Vierailija

Heips! Sulla on näkynyt paljon uusia ja kivoja koruja viimeaikoina. Mistä oot mahtanut löytää? Chaneleihin ja Cartiereihin ei vielä ole ihan palkka riittänyt, mutta jos jotain hiukan edukkaampaa ja kaunista ;)

Vierailija

Hei ! Et vastaillut aikaisemman postauksen kommenttiin niin kysyn uudestaan. Mikä mahtaa olla tuo kukkakauppa, josta hait kukkia ? Ja onko mielessä joitain hyviä kukkakauppoja helsingin keskustan läheisyydessä ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram