Tänä aamuna julkistettiin Lindexin suuren kevätkampanjan kasvo ja hän on näytteliätär ja tyyli-ikoni Sienna Miller. Kun on kyseessä Sienna, niin arvaatte myös varmasti, että malliston teema on boho-chic. Sehän menee naisen henkilökohtaisen tyylin kanssa täysin yhteen. 

Tilaisuus järjestettiin Polhemilla herkullisen aamupalan muodossa ja huomasin just, että olen kokonaan unohtanut ottaa kuvan valloittavasta Siennasta. Kuvasin hänet silloin, kun hänen kasvot oli piilossa, jätti ilmapallon takana. Haha. Kirjoitan sellaiseen sävyyn, ihan kun hän olisi ollut siellä paikan päällä. Ei kuiteskaan, kyseessä oli siis pahvi Sienna Miller. 

To the point! Mallisto tulee kauppoihin loppukuusta, eli 31 maaliskuuta. 

Malliston avaintuotteisiin kuuluvat ilmava goddess - pusero, maksimekko ja flare farkut. 

Mitä tulee minun tämän päivän asuni avaintuotteeseen, niin nämä Reebokit ovat kyllä suloisen karkkimaiset. Kevään hitti. 

Mitä teille kuuluu? Miten päivä on mennyt? Mulla loppuu koneesta just akku, koska olen istunut niin monta tuntia korkkarin sis delissä tämän yhden postauksen kanssa, koska tuttuja ja frendejä on ravannut täällä tänään yllättävän paljon. Se on ollut erityisen ihanaa juuri tänään. Yhdenkin kanssa juttelin tunnin. Hän vain ilmestyi jostain juuri oikeeseen aikaan ja sain häneltä valtavasti voimaa yhteen asiaan, joka minua vaivaa. Uskon kohtaloon. Mitä eteemme tulee, niin se on jollain tapaa tarkoitettu. Kiitos kaikille muillekkin tutuille, jotka tänään tulitte ostamaan kahvia täältä. Oli ihana nähdä teitä. Puhun ihan kuin olisin kahvilan omistaja. :) 

Nyt jatkan kauppaan ja päiväkotiin hakemaan Lucan. 

Hyvää Naistenpäivää kaikille ihanille naisille. Pidetään me yhtä! <3

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

Eiii miksi susta on tullut suomalainen pukeutuja? :D Ihana tyylihän sulla on aina vaan en sitä tarkoita, mutta sulla on nykyään pelkkää mustaa päällä,en tiedä oletko itse huomannut vai ihan tarkoituksella. Muistan kun asuit sveitsissä ja silloin odotin innolla sun uusia postauksia koska sain niistä hirveästi inspiraatioo. Käytit enemmän värejä ja tyylisi oli erikoinen hyvällä tavalla ja juuri sellainen mitä täällä ei näy. Nyt olet kuin joka toinen vastaan tuleva :( Maassa maan tavalla kai sitten.  Toivotaan että kevättä kohden saan sulta taas inspistä :)

Eve

Pakko yhtyä ylläolevaan kommenttiin. Tykkäsin sun Sveitsin asuista paljon ja ne oli niin cool ja vähän luksustakin. Nyt jotenkin ei vaan nappaa yhtään.. Tylsää kirjoittaa näin, koska tottakai sä pukeudut kuten haluut eikä tarkoitus oo olla ilkeilevä. Nyt en vaan saa enää näistä asuista inspistä, ne on jotenkin vähän outoja ja muodottomia. Ootko ite huomannut, että sun tyyli on muuttunut? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram