Photos by Janita Autio

Dress // Zara

Bag // Chanel

Shoes // Louboutin

Eyewear // Polaroid

Earrings // Chanel

"We are the sum of experiences that we encounter as we go through life. Day to day struggles and triumphs are experienced by all of the world's creatures. As human beings, when we encounter a challenge, we have freedom to choose how to react. Every decision that we make leads us down a different road. We will never come to exactly the same crossroads. Every decision that we make has significance. The tiniest choice that we make reverberates throughout the entire universe."

www.familyfriendpoems.com

Eämä. Arvosta elämääsi. Hidasta välillä tahtia, jos menee liian lujaa. Elä kuitenkin täysillä. Yritä nauttia jokaisesta rutiinistasi, kuin se olisi viimeinen. Elämän ei kuulu olla helppoa, mutta sen kuuluu koskettaa ja tuoda nautintoja, joka päivä. Muuta suuntaa, jos ahdistaa. Älä aliarvioi rakkautta. Se on kaunein ja voimakkain lahja, jonka elämä antaa. Ole avoin rakkaudelle. 

Ei mun pitänyt kirjoittaa mitään tällaisia elämänviisauksia, mutta kuvista välittyi sellainen fiilis, joten päätin antaa mennä. Catwalkia Teurastamolla. Tässä siis hääasuni, jota käytin Israelissa häissä. Ilmava ja helppo mekko. Tällä mekolla voi syödä vapaasti, ilman että puristaa mistään ja mekko laskeutuu nätisti. Varsinkin olkapäät ja dekoltee saavat huomiota tässä mekossa. 

Tänään vietämme Ennin synttäreitä. Aurinkoista päivää <3

xx Didem 

Kommentit (12)

Vierailija

Moikka! Mietin onko miehesi lapsista vain yksi luonanne vai yöpyvätkö kaikki teillä? Olen nähnyt snapeissasi vain tämän Ennin juuri! Ihanat syntymäpäivät vietitte! Saitteko Teatterista suloisesti katetun pöydän maksusta vai suhteilla? Ihanaa, että otat miehesi lapsen niin lämpimästi mukaan ja näytät oikeasti välittävän. Ostaako muuten miehesi yhtälailla kalliita juttuja lapsilleen entisestä aviliitosta, kun sinulle ja Lucalle?

Jenny

Yritin metsästää mekkoa Zaran aleista, mutta kaikki oli loppunut! Toi on niin kaunis ja etenkin sun päällä <3 Tiedätkö ollenkaan milloin BikBokiin tulee myyntiin se musta huppari?

Vierailija

Kauniita kuvia ja asu on tyylikäs! Annappa ideoita 18-vuotis syntymäpäiville! Mitä itse teit aikoinaan? Tyttäreni on tuskaisena miettinyt mitä keksisi, sillä stressaa kotona pitämistä. Jotain ikimuistoista ja tyylikästä kumminkin hän haluisi.

Sara.S

Upeita kuvia viisailla sanoilla! Mitkä on sun asusteista (aurinkolasit, korut, hatut, huvit yms.) tärkeimmät kulmakivet. Mistä et luopuisi?

Henni

Upeitahan kuvasi ovat AINA ja asusi ovat kivoja, mutta tuntuu, että viimeaikoina ovt jääneet helpot ja yksinkertaiset asut kuvaamatta. Tämäkin asu on kaunis, mutta olisi kiva jos tyylikkäitä ja helppoja kesä asuja tulisi myös välillä. Tsemppiä ja kaunista kesää xx

Vierailija

Hei! Kokeilin mekkoa zarassa ja mulle se oli ainakin aika kiree, hehe. Noudatatko jonkun tyyppistä ruokavaliota? Esim juotko maitoa, syötkö gluteenia, lihaa etc. Monet bloggarit ovat lopettaneet esim maidon ja maitotuotteiden käytön ruokavaliossa. Sinäkin olet niin kovin laiha, että mietin mitä mahdat syödä.

Vierailija

Moikka! Jäin miettimään kosmetiikka postauksesta, että millä aineella puhdistat naamasi? :-)

Vierailija

Olin tänään block partyissa ja olisitpa säkin ollut!! Bongasin sun miehen, mutta en sua ainakaan. Ajattelin, että olisin siellä tullut juttelemaan sulle! <3

Vierailija

Pakko sanoo, että kyllä toi teidän porukan touhu hernesaaressa vaikuttaa niin pinnalliselta ja naurettavalta. Rahalla vaan oma loossi ja siellä ollaan niin "julkkiksina". Cmoon hei :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram