Photos by Minna

NEULE // H&M, TAKKI // ZARA, NAHKAHAME // ZARA, LAUKKU // LOUIS VUITTON, LIPPIS // YANKEES

Pohjolankatu tuli tutuksi viime kesänä, kun mieheni halusi näyttää Helsingin kauneimman kadun minulle. Kaunis se on, vaikka näin talvella hirsitalot, isot puut ja kadun tunnelma ei pääse ihan edukseen. Martti Välikankaan suunnittelemat talot rakennettiin 1920-luvulla englantilaisen puutarhakaupunki ihanteen mukaan. Jos en olisi niin city-tyttö, niin tuo aluehan olisi aivan fantastinen lapsiperheelle. 

Päivä lähtenyt hyvin käyntiin. Aamulla vein Lucan päiväkotiin ja sen jälkeen nappasin Minnan kyytiin kuvauksia varten. Nyt tultiin kahvilaan näpyttelee konetta ja selailee lehtiä. Saan inspiraatiota blogini otsikoihin ja aiheisiin muotilehdistä. Olen pukeutunut koko talven luotto tekonahkahousuihini ja tänään oli aika vaihtaa pöksyt nahkahameeseen. Varma valinta sekin, ainakin jos yhdistää hameen isoon neuleeseen, jotta kokonaisuus säilyy arkisena.   

                                                                                            xx Didem

Kommentit (3)

Vierailija

Moi! Olis tosi kiva, jos voisit vastata kommentteihin, varsinkin asiallisiin kysymyksiin, esim sun asuihin liittyen. Harmittava joutua aina kurkkimaan, jokohan olet vastannut, ja ei.

Vierailija

Kiva asu! Olet kaunis Didem! Naiset liian harvoin kehuu toisiaan.Oot kyl mun ikuinen inspiraation lähde. Ois kiva saada postausta sun arkimeikistä tai niistä tuotteista joita käytät. :) onko hmn takki uusi? Mietin samaa kuin aikaisempi kommentoija, eli en enää nykyään jaksa kommentoida kun koskaan ei tule vastausta:(

yks

ai ylläpitää vuorovaikusta, hyvä. PUHUMATTOMUUDELLA EI VOITA MITÄÄN, ilman airoja on huono soutaa, Ja kuulkaas lapsukaiset: ihmisellä on muitakin kehonosia kuin suu. IHMISET OVAT ERILAISIA. geenit ja ympäristö vaikuttavat ihmisen ulkoiseen ja sisäiseen olemukseen. "ihanaa"SIIS TURKASEN ÄRSYTTÄVÄÄ MUSTAVALKOISTA ajattelua: ulospäinsuuntauneet ihmiset voittavat sisäänpäinsuuntauneet ihmiset(voiko heitä edes ihmisiksi kutsua...niin OUTOJA he ovat..)KAIKESSA. " OI EVOLUUTIOTEORIA, SUA IHANNOIN, MENEN KANSSASI NAIMISIIN." IHMISET OVAT SUKUA APINOILLE, SIMPANSSEILLE, PAVIAANEILLE, HEVOSILLE JA PORSAILLE...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram