Photos by Antonio Flores

OLESKELUASU//LEXINGTON, KULTAISET LENKKARIT//ZALANDO

Happy holidays..täällä voidaan hyvin. Aivot ihan seis, kun mietin mitä oikein kirjoittaisin tänne. Ajattelin kohta nousta sängystä ja ottaa kylvyn, jonka jälkeen aloitan suolaisen piirakan teon. Saamme tänään vieraita tänne. Olen kutsunut isovanhempani, enoni ja raskaana olevan vaimonsa ja omat vanhempani. Tällä kokoonpanolla on aina hauskaa. 

Jouluaatto oli onnellinen ja lämmin meillä. Äitini tekee parhaimmat jouluruoat ja isäni on vaan niin hauska. Iltaan kuului paljon naurua ja keskusteluita. Rakkautta. On niin hauskaa seurata Lucaa, kun se jo ymmärtää joulusta ja lahjoista. Luca sai ison puulinnan sotilaineen, joka koottiin sit eilen sen huoneeseen. Hetkellisesti halusin itsekkin taas olla lapsi. 

Jouluruokia en tarjoile tänään vieraille, vaan leivon yhden vegepiirakan, äitini tekee kanapiirakan, sit salaattia, juustoja, viininrypäleitä, suklaakakkua ja joulutorttuja. 

Joulu meillä on ollut vain oleskelua, lepoa, lehtien ja kirjojen lukemista ja herkuttelua. Telkkarista tuli eilen Titanic. Se on edelleen yhtä pysäyttävä ja koskettava. 

                                                                                                     xx Didem

Kommentit (5)

Vierailija

Kaikki hyvin täälläkin senkin kaunotar:) , hyvää joulua teille kaikille  sinne, t. Victoria

Vierailija

Hei en löydä Zalandolta noita kulta ihanuuksia. Mikä on merkki? Tykkään niin blogistasi. Kivalta kuulostaa teidän joulu ❤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram