Photos by Julia Toivola

Dress // Zara

Shoes // Zara

Choker // Monki

Sunglasses // Ray Ban

Hiiohoi..ollaan kohta jo kesäkuun puolessa välissä. Kesäfiiliskin palasi takaisin, kun mittari toi meille vähän lämpöä. Eilen kun istuin kylvyssä niin tuli vaan mieleen, että kuvaan nykyään tosi vähän mitään sellaisia tavallisia kuvia, kuten esim "my day" , kuvia ruuista, tilanteista, paikoista..minä lenkkipolulta. Selasin puhelimen kuvarullaa, eikä sieltäkään löytynyt mitään kivoja iphone kuvia. Snapchatin takia, unohdan nykyään ikuistaa tilanteita, enkä edes tallenna snäppejäni, niin kaikki arkinen mitä kuvaan häviää 24h kuluttua. Tiedän, että tekin kaipaatte tänne tavallisia tilannekuvia. :) 

Viimeksi iskin tänne kiireessä kuvia Sannin ja mun Tukholman pikavisiitistä. Se oli todella tehokas reissu. Meidän lisäksi Polaroidin lähettiläinä oli muutama bloggaaja Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta. Tosi kivoja tyttöjä ja kukaan ei ollut ylimielinen tai kylmä muita kohtaan. Jotenkin jännitin itse sitä, miten meillä synkkaisi keskenään, mut jännitin ihan turhaan. Meillä oli hyvä porukka ja tosi hauskaa. Puhuin tyttöjen kanssa sekä ruotsia että englantia. Summerburst festarit Tukholmassa, oli hieman eri kokoluokkaa kuin täällä Helsingin Hernesaaressa, mutta sehän ei menoa haitannut lainkaan täällä Stadissakaan. Ruotsissa en tuntenut ketään ja täällä taas tuntee niin paljon ihmisiä ja piirit on pienet, niin tottakai meininki on hyvä ja tiivis. 

Lapset tulivat eilen meille kesänviettoon Jenkeistä ja loppuviikosta lähdemme mieheni kanssa Israeliin häihin. Ihana lähteä kahdestaan minilomalle. 

Huomenna kuvataan Janitan kanssa pitkästä aikaa, joten jos nyt on outfittoiveita, niin tänään voi laittaa kommenttiboksiin viestiä. 

Tämä outfit on viime viikon Zalando illalliselta. Illallisia on ollut niin paljon nyt viime aikoina, että munhan pitäis osata jo ulkoa Helsingin ravintoloiden menut. :D Maanantaina oltiin Pastorissa ystävien kesken Maryamin hostaamalla dinnerillä. Jotta elämä ei kävisi turhan rankaksi, niin lähden tästä nyt Siluetti Spahan hetkeksi rentoutumaan. ;) 

ps. Oli muuten kiva tavata teitä lukijoita lauantaina Hernesaaressa, sekä sunnuntainan blogikirppiksellä. Nyt on tullut paljon kyselyitä myymättä jääneistä tavaroista, joten laitan osan tänne blogin puolelle myyntiin, jotta kaikilla on mahdollisuus olla mukana. :) 

xx Didem

Kommentit (5)

Summer

Hei Didem! Tuo mekko näyttää upealta, tiedätkö löytyykö mistään lyhyempää mallia? Aurinkoista kesää!

Vierailija

Niin valloittavia kuvia taas jälleen kerran. Oot kuin muusa - kaikki sun asut ja ylipäätään koko olemus vaan inspiroi. Ihanaa seurata, miten sun tyyli saa vaan jatkuvasti uusia vivahteita ja vaikutteita. :) 

Vierailija

Oot Didem ihan omaa luokkaa! Suomessa on paljon lahjakkaita bloggareita ja kyllä tässäkin maassa osataan pukeutua, mutta yhtään sun kaltasta bloggaria ei löydy. Päästät lukijasi lähemmäksi itseäsi ja annat itsestäsi oikeasti paljon. Tyylisi on valloittava ja suuri inspiraationkohde minulle ja monelle muulle! Ainut miinus, kun sulla välillä vähän kestää vastaa kommentteihin tai jää joskus vastaamatta, mutta ihana olet <3

Vierailija

Mulla ja kommenttien perusteella monilla on aika paljon sulle kysymyksiä, JOTEN olis super kiva jos tekisit kyssäri postauksen! Olis myös kiva saada kosmetiikka "päivitystä" mitä tällä hetkellä käytät. Sun storyissa vilahtaa aina niin mielenkiintosii juttuja reseptejä ja kivan näkösii tuotteita. Kun sais tarkempii esittelyjä blogin puolelle! Oot niin söpö sun storyissa aina. Joskus katon pariinki kertaa ku on niin hauskoja ja ilostuttavia <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram