Photos by Janita Autio

Tekonahkamekko // ZARA, Maiharit // DR. MARTENS, Villakangastakki // ZARA, Laukku // LV, Hattu // TEBIAN, NAHKAHANSKAT// HM

Huomasin että näiden kuvien kohdalla aloin liikaa miettiä mitä kirjoittaisin tänne. Aina ei tarvitse kirjoittaa mitään, vaan voi myös antaa upeiden kuvien puhua puolestaan. Tällä kertaa teen niin, koska olen sitä mieltä että kuvat ovat erittäin hienot. Erikoismaininnan saa kuitenkin ihana Janita, jonka kanssa menimme tuonne sateeseen kuvailee ensimmäistä kertaa. Hänellä jalat litimärkinä ja mulla reidet mustelmilla muutaman hassun kaatumisen jälkeen, mutta hauskaa silti oli ja yhteistyö luisti paljon paremmin, kun mitä mun luistimet luisti tuolla jäällä, vaikka olenkin entinen taitoluistelija. Jatkoa siis tulee tämän mahtavan tyypin ja valokuvaajan kanssa. 

Mitä pidätte tästä vähän erilaisesta asupostauksesta?

Mahtavaa viikonloppua rakkaat.

xx Didem

Kommentit (7)

Vierailija

Wau mitä kuvia! Janita on kyllä taitava valokuvaaja, not to mention the model itself!! <3

H-M

Kivoja kuvia! Niissä oli mun mielestä muutama tosi mahtava ja ehkä sinuna olisin julkaissut vaan ne. Parhaat oli mun mielestä ylhäältäpäin laskettuna 3, 7 ja 10. Niissä oli jotenkin sellainen mukava ja aito tunnelma. Mutta juu, tän tyylisiä postauksia lisää! Kiitti kivasta blogista!

reetta

Ihania kuvia, janita on ihan super lahjakas ja kultanen tyyppi. Ja sinä didem oot niin kaunis, ihan uskomattoman kauniita kuvia !!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram