Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi.

Aamuyön myrskystä ja sateesta huolimatta, oli hyvä fiilis palata kotiin. Mikään maa ei voita Suomea. 

Tiesin että tämä päivä menee kotona ollessa ja ehkä hieman väsyneenä, koska pääsimme nukkumaan vasta aamu viideltä, joten ostin aamuyöllä sieltä lentokentän Alepasta sinivalkoisen kauniin kukkakimpun. Olin aika riemuissani kassatädille tästä asiasta ja Lucakin yritti fiilistellä 4 euron kukkakimppua kanssani . :) Pikkujouluruuhkat ja huono sää tosiaan venyttivät kotiinpääsyä. 

Tänään ollut vaan rentoa oleskelua verkkareissa koko päivän. Kämpissä on tosin meneillään hyvät juhlat, jonne oli kutsu, mutta minusta ei vain olisi ollut juhlaseuraksi tänään.

Kiitoksia Kira Korpi, joka säteili Tom Fordin mekossa ja Tiina Lymi, joka kantoi Mert Otsamon suunnittelemaa upeaa luomusta. Nämä kaksi naista ovat tämän vuoden suosikkini Linnan Juhlista. 

Diggasin myös Jari Sillanpään setistä. Mahtavaa että uskalletaan rikkoa sitä perinteistä kaavaa. Hyvä miehet. On ilo nähdä tyylitietoisia kundeja juhlissa.

Postiluukusta oli tipahtanut Stockmannin First kortti, joten täytyy huomenna käydä checkaa se lounge. Pläräsin nopeasti läpi mitä etuja tällä on ja täytyy sanoa että erittäin hyviä. Minä ja Stockmann, toivottavasti pysymme koko loppuelämän ystävinä. :D 

Nyt toivotan kaikille kauniita unia. Huomenna paluu arkeen. 

                                                                               xx Didem

 

 

Kommentit (1)

Vierailija

Mitää onko lounge uudistunut? :) Ja oj miten suloiselta kuulostaa taas Luca, toivottavasti oli rauhaisa ja mukava itsenäisyyspäivä! Tuli muuten mieleen kysyä, että tuntuuko rankalta olla eri maissa miehesi kanssa? Oma mieheni on vielä muutaman kuukauden myös ulkomailla niin tuli mieleen kysyä. Meille menee ihan mukavasti ja oma arkeni Helsingissä on kiireistä, mutta koska olen läheisyyttä kaipaava ja aika herkkä niin välillä kaipaa toista kyllä aika paljon. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram