Photos by Kristiina Ketonen

What a day..hyvällä tavalla. Olen koko päivän hoitanut rästiin jääneitä asioita. Asioilla juokseminen vie aikaa ja tänään tosiaan nautin siitä, että ajoin paikasta toiseen ja olin erittäin aikaansaava. Tällä viikolla on nimittäin ollut liian monta laiskaa ja hidasta päivää, joten kerrankin kun pääsin näin vauhtiin, niin halusin mainita asiasta teillekkin. Haha. Automatkatkatkin meni jotenkin niin letkeesti musaa kuunnellen ja fiilistellen perjantai meininkiä auton ikkunasta. 

Ennen kun lähdin yhtään minnekkään (paitsi vein Lucan päiväkotiin) niin innostuin hoitamaan kodin kevätsiivouksen pois to do -listaltani. Ikkunoita en ehtinyt pestä, mutta muut paikat hinkkasin kiiltäviksi. Innostuin heiluttelee käsisuihkua sen verran vauhdikkaasti, että kylppärin lisäksi minä olin litimärkä. Ai että, se energia mikä mulla oli siivotessa ja se tieto siitä, että kohta kaikki on tiptop. Yritän saada teidät muutkin inspiroitumaan kevätsiivouksesta. Parasta on tulla puhtaaseen kotiin ruokakassien ja Lucan kaa ja aloittaa viikonloppu vaikka tekemällä lettuja yhdessä, kuten me tehtiin tänään. Huomaan miten piilotan kaikki lika-astiat heti pois, koska kotihan on just laitettu edustuskuntoon..tämä sama ilmiö toistuu aina siivouksen jälkeen. Seuraavana päivänä, koti näyttää taas kodilta, eikä museolta, jossa mihinkään ei saa koskee ja kaikki pitää heti siivoo pois. :D

Luca täyttää kohta 4-vuotta. He is so big! Hän viettää ekat kaverisynttärinsä tänä vuonna ja kirjoitin tänään kutsukortit heille. Fredalla on Papershop niminen putiikki, jossa myydän aivan ihania paperijuttuja. Sieltä ostin meidän kutsukortit tänään. Kauppa sijaitsee siis Fredan ja Roban kulmassa. Siellä oli vaikka minkälaisia kortteja. Nyt on kortit kirjoitettu. :) Minäkin olen innoissani. Se on iso juttu Lucalle..sen ekat kunnon synttärit. 

Tosiaan vaikka olenkin ollut aikaansaava hurjapää, niin koneen avasin vasta hetki sitten. Olen tehnyt kaikkea muuta, kuin istunut koneella. Ollaan leikitty legoilla, katottiin Elastisen ja Paulan ohjelma, paistettiin niitä lettuja ja mietittiin voisko Luca oikeasti muuttuu Batmaniksi. Sit hän nukahti sohvalle mun syliin. 

Ihanan tavallinen päivä. 

Nämä Kristiinan ottamat sikamageet kuvat eivät ehkä sovi ihan mun tänpäiväseen meininkiin, mutta huomiseen kylläkin. Janitan synttärit illalla. Whoop Whoop!

Have a rocking weekend peeps! 

xx Didem

Kommentit (5)

Emilia1

Sä olet niin ihana ihminen Didem, susta saa niin mukavan ja ystävällisen kuvan blogin ja snäpin kautta. Tykkään sun tyylistä olla oma itsensä ja sun ihan sairaan hienoista kuvista :O <3 välillä kun katselee sun snäppejä unohdan ihan että olet ruudun toisella puolella ja meinaan vastata johonki kysymykseen ;D olisi ihana tavata joskus
Paljon haleja

ena

Siis mulla ei oo vielä tänäkään päivänä snäppii, ja oon ollu tosi tyytyväinen ilman, mut kun kaikki hehkuttaa tääl kommenttiboksissa Didem sun snäppiä niin pakko kai munkin on ihan sen takia kohta se hommaa! :D <3

Lottis

Moikka! Aivan tajuttoman upeita kuvia. Oot kyllä aivan ykkösbloggari! Tykkään niin sun tavasta kirjoittaa, kun kaikki on niin tavallista, mutta silti niin speccuu <3 toivepostauksena safkapostaus! Snapin puolella voikin ihailla mitä ihania herkkuja teit esim mökillä. Kiinnostais todelllakin jos voisit jakaa tyylii pari salaatti ohjetta, aamiais juttuja ja mitä muuta oot loihtinu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram