Minulta on jäänyt jakamatta nämä Tukholman Summerburst kattoterassilla otetut lounas kuvat.  Näitä katsoessa, tekisi mieli palata takaisin siihen hetkeen ja viikonloppuun. Tuolla ylhäällä oli niin kylmä, ei ehkä kuvista näy, mutta todellisuudessa istuttiin vilttien kanssa, koska tuuli niin kovaa ja taisi jossain tulla vettäkin taivaalta.

Alunperin mun piti tehdä QA -postaus, mutta säästän sitä vielä. :) 

Palattiin eilen takaisin kotiin Keski-Suomesta, jossa oltiin viettämässä mieheni suvun juhlia. Paljon uusia kasvoja ja nimiä tuli viikonloppuna vastaan. Ihania ihmisiä. Miehelläni on niin paljon serkkuja. Aina joku oli hänen serkku tai pikkuserkku. :D 

Tänään alkaa Hesa cup, jossa mieheni vanhin poika pelaa.  Terkut vähän isomman lapsiperheen arjesta. <3 Tykkään siitä, että ympärilläni tapahtuu paljon ja on hälinää. Luca nauttii täysin rinnoin ja nyt kun siskot ja veljet on täällä, niin Luca ei edes muista, että hänellä on myös Äiti..haha. Tekee niin hyvää Lucalle isompien veljien kanssa leikkiminen, painiminen, riehuminen ja yhteenkin ottaminen.

xx Didem

Kommentit (7)

Vierailija

Millä kameralla kuvaat? 😊 Toiveena olisi itselleni pieni, helppo ja etenkin HYVÄ kamera. Tällä hetkellä mulla on Canonin 1100D iso järkkäri ja sen raahaminen mukaan on aina yhtä työlästä.

Vierailija

Festareista puheen ollen, oletko menossa torstaina hernesaareen PME block partyihin? Entä ylipäätään mihinkään festareille tänäkesänä? Ruississa et tainnut olla ainakaan, vai? Kivoja kuvia summerbursteista! Jotenki ihana tunnelma ja mageet värit!

Petra

Moikka! Milloin astia postaus on tulossa, kun siitä jotain mainitsit? Ja hei onko sulla vinkata jotai kivoja sisustus blogeja/ig käyttäjiä. Teillä on muutamien kuvien mukaan kivan näköinen koti ja meillä on kohta muutto edessä isompaan asuntoon joten kaikki inspiraatio vastaan! Ja toinen kysymys liittyy raskaus aikoihisi! Mä odottelen esikoistamme masussa kohta kolmannella kuulla ja pelkään raskaus arpia erityisen paljon! Onko sulla jotain vinkkejä niiden ehkäisyyn, kun sä raskaudenkin jälkeen näytät niin törkeen hyvältä! Ylipäätään kaikki raskaus ajan "hoito" vinkit olis kivoja! Iloa päivääsi :-)

Vierailija

Moi! Mitä yleensä matkustaessa etenki pitkillä lennoilla otat evääksi? Syökö Luca hyvin lentsikka ruokaa? Meillä ei lapsilla mee lentsikka safkat millään ja ei ne lempparia mullekkaan ole. En viittis ostaa karkkia ja sellasta vaan aina joten mietin mitä teillä mahdetaan asia hoitaa? Joku matkustus postaus olis muutenki kiva! Mitä sun matkatavarat sisältää, matkustus asu, viihde lennoilla, lentokenttä tekemiset yms.

Vierailija

Heitä helsingin top3 parhaat ja suht edulliset lunch mestat! Mulla tulee kaveri huomenna tänne pidempää ja joku pitäs keksii :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram