Photos by Janita Autio

Vanha harrastus, nimeltä kynsilakat, ovat löytäneet uudestaan luokseni. Muutamaan vuoteen en ole sen kummemmin lakkaillut itse kynsiäni ja jos olen, niin laatikostani on löytynyt vain kahta eri sävyä: punainen ja läpinäkyvä. 

Varmasti kevään lakat geelieffektillä ja herkullisen värisinä ovat saaneet minut innostumaan lakkaamisesta uudestaan. Jos minulla aikasemmin oli kaksi kynsilakkaa kylpyhuoneen laatikossa, niin nyt siellä on ainakin 10 ja mitä siistimmissä väreissä. 

Jo viime syksynä jätin geelilakkauksen pois, se kulutti omaa vahvaa ja kaunista kynttäni niin paljon että en enää halunnut rasittaa kynsiäni. Varsinkin se lakan poistaminen sillä koneella tuntui epämiellyttävältä loppuaikoina, koska kynsi oli ohentunut jo niin paljon. 

Tämänkin viikonlopun aikana kynnet ovat vaihtaneet väri kolme kertaa. :D

Hoidan käsiäni ja kynsiäni rasvaamalla niitä paljon. 

ps. Tänään kynsissä on mustaa. Sopii yhteen mustan bomber takkini ja Samuji neuleeni kanssa. Alaosana minulla on farkut ja olalla roikkuu sininen Chanel. 

Hoppas ni har haft ett skönt veckoslut. Jag är glad att det är måndag igen. Veckan kommer att bli busy med en hel del evenemang, men det är bara skoj. Jag har börjat lacka mina naglar igen sådär super aktivt, vet ni? Under veckoslutet bytte mina naglar färg tre gånger. Alla varuhus har fyllt upp hyllorna med härliga vårfärger och mina favoriter är nagellack, med en gel effekt. Om jag tidigare hade ett par basic nagellack i badrumslådan, så nu finns där över tio stycken i en massa olika färger. 

Brukade fixa naglarna hos manikyristen (gel lack), men eftersom nageln slits mycket av behandlingen, så slutade jag upp med det. Jag har fina och starka naglar, så det är alldeles onödigt att hålla på med sånt. 

ps. Idag har jag svarta naglar. Går bra ihop med svarta bomber jackan och Samuji tröjan. :)

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram