Photos by Minna Somero

TEKOTURKIS//ZARA, SININEN NEULE//ZARA, HOUSUT//ZARA, PIPO//SAMUJI, KENGÄT//UGGS, AURINKOLASIT//CHANEL, LAUKKU//CHANEL, HUIVI//BALMUIR

Näinä kylminä talvipakkaspäivinä mietin pukeutumisessa ensisijaisesti mikä on kaikista lämpimintä. Mukavuudenhaluisuus voittaa vaihtelevuuden, joten pahoittelen, jos näytän aina melkein samalta kuvissa. Tuolla ulkona on oikeasti kaunista ja kun on oikea varustus päällä, niin lumesta ja kirpeestä pakkasesta voi myös nauttia. Mieluummin näin, kun loskaa. Yksi japanilainen veti kylmän viileesti tuolla masnkulla viikko sit perjantaina shortseissa ja toppaliivissä. Ei pipoo, mut isot kuulokkeet korvilla. Ulkona -24. Hänen kanssaan ainakin vaihtelevat asukuvaukset sujuisi loistavasti. Nyt kun oltiin alkuviikosta kuvaa Minnan kaa, niin oli pakko mennä lämmittelemään autoon viiden minuutin välein. Peppulämmitys ja asteet täysillä. Kuvauspaikkakin oli Merihaan parkkis. Siellä itseasiassa on aika hyvä valaistus, jos joku miettii kuvauspaikkoja näin talvena. ;)

Onneksi aurinko paistaa ja pääsen käyttämään aurinkolaseja hetken aikaa tänään. Ollaan menossa lounaalle Stefun kanssa heti kun hän pääsee kampaajalta. Yritän miettii meille uutta lounaspaikkaa. En keksi, vaikka hyviä ja maukkaita ravintoloita on Helsingissä valtava määrä. 

Nyt täytyy mennä. Hejdå!

                                                                                                   xx Didem

Kommentit (3)

M

Mun suositukset lounaspaikoiksi:

- Ravintola Tori

- HOKU

- Trocadero

- Il Birrificio

- Factoryn salaattibuffa

- Kauppahalli (sekä vanha että Hietsun)

- Rulla

Kiitos ihanasta blogista, olen seurannut alusta asti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram