Hello, how you doing? Päivittelen täältä Jumbon Robert's coffeesta. Näpyttelyn lisäksi, juon mantelimatio lattea ja katselen ihmisiä. Varmaan joku luulee, että tuijottelen epämiellyttävästi, koska havahdun aina hetkittäin siihen, että olen uppoutunut johonkin ihan muuhun kun siihen ihmiseen, jota satun katsomaan. Olen tavaratalo/ostoskeskus friikki ollut aina ja voisin vaikkapa asua tavaratalossa viikon. Kuin siistii olisi olla Stockalla yötä, kokeilla kaikkia vaatteita, meikkejä, syödä herkkuja ja lopulta nukahtaa sänkyosastolle. 

Snäpistä varmaan näittekin jo mitä kaikkea kokeilin Zarassa. Se body voisi ehkä toimia Flowssa. ;) Yllätyin, kuinka mukava tuollainen body on. Tuo minun kokeilemani voisi vaikka olla uimapuku. Lastenosastollekkin on alkanut tulee syysvaatteita. Paljastan myöhemmin mitä tuli hankittua. 

Vaikka näistä rantakuvista on vain reilu viikko aikaa, niin tuntuu kuin niistä olisi ikuisuus. Ihastuin tähän ravintolaan, kun olimme matkalla rannalle. Sanoin tulevani syömään sinne myöhemmin, mutta en koskaan tullut, vaikka ruokalista houkuttelikin. Se oli sopiva kuvauspaikka just sillä hetkellä.

Tänään muuten lounastimme mieheni kanssa Veljekset nimisessä ravintolassa Sipoon Söderkullassa. Siis nammm mikä meze valikoma heillä oli. Aluksi olin skeptinen tämän paikan suhteen, mutta onneksi olin väärässä. Koska mieheni vanhemmat asuvat Sipoossa, niin menen satavarmasti syömään sinne uudestaan. Onko mulla lukijoita Sipoossa? 

Nyt on aika ajaa takas kotiin ja valmistautua rentoon iltaan tyttöjen kanssa. 

xx Didem

Kommentit (12)

Vierailija

Olen tuolta Sipoon suunnilta enkä olekaan kuullut paikasta! Pakko kokeilla, kaikki välimeri-meze ruoat on parhaita ja kasvisvaihtoehdot hyvät!

Vierailija

Aivan täydellinen asukokonaisuus! Lähteekö sulla tosiaan beachille Weekend bag aina messiin?

Pinsku

Moikka! Mitkä on sun mielestä kolmet must kengät syksylle, juhlavammat, arkisemmat jne.

Vierailija

Heippa! Jäin miettimään kosmetiikkapostauksesta, että millä tuotteella peset kasvosi? Ja käytätkö silmänympärysvoidetta. Sun iho on kyllä kadehdittavan kauniissa kunnossa! <3

Vierailija

Toi paita on kyllä tosi kiva! Näin sen Zaran hyllyllä eikä se siinä näyttänyt yhtään niin kivalta! Olet stailannut sen asuun, vähän käärinyt hihaa ja avannut nappia. Taito se on nähdä vaattessaa potentiaalia ja mahdollisuuksia <3

Johanna / Ravintola Veljekset

Sain sipoolaiselta tutulta linkin postaukseesi. Ravintola Veljesten perheet kiittää kommenteista ja toivottaa uudelleen tervetulleeksi! Kiva, että voitimme ennakkoluulot :) Johanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram