Photos by Kristiina Ketonen

Tuoksut merkitsevät minulle paljon. Kotona suihkutan huonetuoksuja ilmaan, hieron vartaloöljyä dekolteelle ennen nukkumaanmenoa, pesen hiukseni hyväntuoksuisilla tuotteilla ja vessapaperini tuoksuu raikkaalle. Tuoksujen maailma on ihmeellinen ja minulle hyvin tärkeä. Hajuvesi kulkee miniversiona aina mukana laukussani. 

Pidätkö raikkaista hedelmistä, kuten päärynästä, sekä hennosta ruususta ja jasmiinista? Haluatko, että tuoksusi aiheuttaa hämmennystä? Uusi florar fresh Charm Club Forever -tuoksu Thomas Sabolta on juuri sellainen. Olen ylpeänä päässyt esittelemään uutta tuoksua, koska se on herättänyt huomiota kadulla. 

Tämä uutuustuoksu tuntuu ensin kevyeltä, mutta muuttuu asteittain voimakkaamaksi. Asteittain muuttuva rakenne on omaan mieleeni, koska pidän pehmeistä ja hieman vahvemmista tuoksuista. Pelkästään kun mietin tuoksuja, niin alan hymyilemään..haha.:) Olisi todella mielenkiintoista olla mukana kehittämässä uutta hajuvettä. 

Kaiken lisäksi pullo on tyylikäs ja elegantti. Musta satiiniruusetti koristelee korkkia ja elegantisti kalligrafioitu ”Forever” edustavat rakkauden arvokkuutta. Lahjavinkki äidille, koska äitienpäivä lähestyy tai jos teiltä puuttuu kesätuoksu, niin suosittelen kokeilemaan tätä. 

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

Olin ennen ihan samanlainen, kuljin hajuvesipilven ympäröimänä. Suihkuttelin huonetuoksuja ja vessaraikastimia. Pikkuhiljaa aloin ymmärtää, ettei se ole lainkaan terveellistä. Huono olo, suorastaan pahoinvointi, hengenahdistus, ... nämä tulee jos miehellä on DEODORANTTIA kainaloissa kun tulee viereen nukkumaan, ei edes tarvitse olla partaveden löyhkää.

10-40% suomalaisista on tuoksuyliherkkiä! Yliherkäksi tulee, kun altistuu liikaa tuoksuille. Tuoksuille tulee ikäänkuin immuuniksi kun niitä käyttää paljon, nenä ei enää haista. Tämän vuoksi moni käyttää aina vain enemmän ja enemmän esim. hajuvettä.

Täysin tuoksuton koti meillä ei ole, pesen pyykit tuoksuvilla pyykinpesuaineilla ja siivoan tuoksuaineilla. Saippuat olen vaihtanut Flow luomupalasaippuoihin (ihania) tai tuoksuttomiin herkän ihon tuotteisiin, ihovoiteet tuoksuttomiin, ja hajuvettä laitan pisaran silloin tällöin. Esim. Bodyshopin tuotteet alkaa oksettamaan, niin vahva tuoksu niissä on.

Ole varovainen, turhaan ei esim. vauvojen pyykkejä käsketä pesemään tuoksuttomilla pyykinpesuaineilla. Lähinnä tuo huonetuoksujen suihkuttelu ilmaan, onko se tarpeellista? Riittäisikö pelkkä tuuletus. Altistat lapsesi terveysongelmille.

Nella

Hei kaunis Didem! Ai, että mä tykkään sun blogista ja sen tarjonnasta!! Pieni kyssäripommitus tuoksuista!

Mitä hajuvettä olet aikaisemmin käyttänyt? Oletan, että tämä on jokin yhteistyö juttu? Tosin sait minut hinoitsemaan tätä tuoksua ja aion todellakin käydä testaa!

Mitä suihkutettavia kotituoksuja käytät? En oo törmännyt suihkutettaviin (hyviin sellaisiin) ja olen iha hajuvesi friikki joten tämä kiinnostaisi.

Mitä vartaloöljyä ja rasvoja suosittelet? Sinulla ei voi olla huono maku tälläisten suhteen ;)

En voi toivottaa aurinkoista sunnuntaita, kun ainakin meillä Espoossa ropisee vettä katolle :) mutta kivaa päivää kumminkin!

Jenny

Moikka! Onko hajuvesi saatavilla vain Thoma Sabon omassa liikkeessä vai myös Stockal? Näytät kauniilta!

Vierailija

Täällä toinen tuoksu fani! Tuoksut on mulle kans tosi tärkee juttu. Ne tuo mieleen muistoja ja on monien ihmisten tavaramerkki. Monet tunnistaa mut monen vuoden takaisesta vakio tuoksustani. Mulle on tärkeetä, että tuoksu herättää huomiota eikä ole jokaisella vastaan tulijalla. Mietin monesti elokuvien, blogien ja muiden ruudun takana olevien ihmisten tuoksuja. Mitkä on sun "ominaistuoksuja", mitä rasvoja käytät, entä hiuksesi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram