Photos by Janita Autio

College & skirt // Zara, Shades // Ray Ban, Bomber // Junkyard (gifted)

Mitä sinne kuuluu? Onko pääsiäismunat jo loppu kaikesta herkuttelusta? Mä olen syönyt ainoastaan yhden kinder munan. Eikä tee mieli toista. :)

Feeling rested -otsikko kertoo oikeastaan koko olotilani. Kuuntelin eilen itseäni ja kirjaimellisesti makasin koko päivän kotona. En jaksanut nähdä ketään, tai tehdä mitään. Otin jopa parin tunnin päikkärit alkuillasta. Ihan parasta. Illalla lähettiin kyl sit Minnan kanssa ekstempore leffaan, mutta muuta en tehnyt koko päivänä. Nyt on niin virkeä olo. Luca on siis mummolassa ja arvostan todella paljon näitä päiviä, jolloin voin vaan yksin kotona pötkötellä. 

Just nyt naamassa on vadelma & mango hedelmäsmoothie - kasvonaamio, joka raikastaa, puhdistaa ja tekee ihosta pehmeän. Kasvonaamiot ovat aina virkistäviä ja käytän niitä tasaisin väliajoin. 

Tänään kaupat ovat auki normaalisti ja suuntaan Ikeaan ja Jumboon. Ehkä törmäillään jommassakummassa paikassa. Mun pitää siis ostaa pimennysverhot ja sit ajattelin muuten vaan kierrellä ja katella. 

Nyt naaman ja hiusten pesulle.  Seuratkaa touhujani snäpissä --> bydidemozgun nimellä löydät meikäläisen. 

Kiitos hei ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen (muutenkin viimeaikoina on tullut niin kivoja kommentteja), vastaan teille illemmalla kun palaan sieltä Vantaalta. Olen hehkuttanut teitä, rakkaita lukijoitani mun ystäville ja perheelleni. Teille on niin kiva kirjoitella. Paljon lovee kaikille <3 

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

nyt on maketa kuvia!!! Ja todellakin kannattaa kuunnella omaa kehoa, joskus on vaan ihan paras laiskotella! Muuten tuli mieleen et kuinka usein syöt karkkia/sokerisia herkkuja? :)

Ws

Heippa! On pakko tulla vielä tänne huikkaamaan että kauniina olit tänään liikenteessä Jumbossa 😊 Törmättiin siinä pizzapaikan ovensuussa, ja mä jotenkin hämmennyin siitä että muistitko mut muka kun moikkasit, niin en edes tajunnut huikata että sulla on kiva ja inspiroiva blogi ☺ Olit kyllä todella sympaattisen oloinen!
Terkkuja vanhasta kotikaupungistasi 😊

Vierailija

Anteeksi kommenttini jo etu käteen. Olen lukenut blogiasi noin 2 vuotta ja mielestäni tämä ei ole enää "Didemin blogi". Kuvat on liian tarkkaan harkittuja ja jutuista puuttuu se sinun oma juttusi. Toivottavasti palaat takaisi omaan rennompaan tyyliisi. Mukavaa kevättä kaunotar !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram