Photos by Minna Somero

Hame // Gina Tricot, Paita // Zara, Kengät // Zara, Takki // Zara

Tunsin ihanaa tyttömäisyyttä ja naisellisuutta, kun kuljin tässä hameessa viime viikolla. Kokosin teille listan asioista, jotka lisäävät minun naiseuttani. 

  1. Käytä sellaisia vaatteita, jotka imartelevat vartaloasi. 
  2. Vaihda housut hameeseen. Very girly.
  3. Hymy ei ainakaan vanhenna sinua. Hymyile paljon. Se on kaunista ja suloista. 
  4. Ole huoliteltu ja käytä puhtaita vaatteita. Nukkaantunut paita sopii ainoastaan kotikäyttöön.
  5. Ripsiväri, poskipuna ja hoidellut huulet tuovat raikkautta kasvoillesi. Luonnollinen ulkonäkö. Pidä aina huulirasva ja kiilto mukana laukussa. 
  6. Puhtaat ja ilmavat hiukset vetävät puoleensa.
  7. Istuvat vaatteet. Pidä asu yksinkertaisena. 
  8. Korut. Et tarvitse koko Glitterin koruosastoa kotiin. Muutama "key item" , jotka käyvät vaatekaappisi kanssa, riittää mainiosti. 
  9. Asenne. 
  10. Tärkein ohje tuntea naisellisuus. Se tulee sisältäpäin. Rakasta jokaista vartalosi kohtaa. Älä häpeä. Vartalomme tekevät meistä naisen. Naisilla on olla korkeampi rasvaprosentti, kuin miehillä. Sinun ei tarvitse näyttää mallilta, jotta olisit enemmän naisellinen. 

Hyvää maanantaita ihanat! 

Nyt mä menen imuroimaan ja pesemään autoni sisältäpäin. Se ei todellakaan ole tyttömäistä tai naisellista. :D but someone's gotta do the job!! Heh!

xx Didem

Kommentit (5)

Vierailija

Hei! Kaunis olet jälleen <3 Musta on ihan tullut super Didem "fani" hahaa. Aluksi katsoin vähän ihmeissäni blogiis vuos sitte ku bongasin, mut nyt oon iha in love. Katellu kaikki sun videot läpi monta kertaa ja selaillu vanhoi postauksii, jopa vanhaan blogiis eksyny. Oot aivan erilainen kun kukaan muu bloggari, joka saa mut susta pitää. Elät unelma elämää ja sitä on mielenkiintost seuraa! Laitoin kommenttii mistä olit löytäny Balmainin rasvan & käsisaippuan, mut siihen en saanu vastausta. Pus & kram

Vierailija

Wau! Ihania kuvia kertakaikkiaan! <3 Vähän erikoinen kyssäri, mutta monet bloggarit vinkkaa joskus hyvistä alusvaatteista, mutta sulta en oo viel päässy lukees mistään semmosist. Mietin vaan mistä yleensä ostat, omast mielestä Suomessa niin surkee valikoima... Ja millasist tykkäät? Monet ruotsalaiset bloggarit pistää aina tosi kivoista johonki inspiration kollaaseihin ja kun sulla niin hyvä tyyli on päältä päin niin mietinpä tälläst sit!

Mona

Hei!
Pakko ihan kommentoida, kuinka kaunis hymy sulla on! :) Niin harvoin hymyilet kuvissa, on pokerinaamaa tai sitten totaali repeämistä, mutta hymysi on superkaunis ja hellyttävä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram