TEKOTURKIS// ZARA, POOLO// COS, OHUET VILLAHOUSUT// COS, HOPEAT GLITTERISUKAT// COS, PIPO/ STOCKMANN, MUSTAT LENKKARIT// NIKE

ja sen jälkeen takas sänkyyn ne discosukat jalassa. Pikkujouluiset tanssilattiat jää mun osalta väliin. Oikeastaan ei edes haittaa. Olen kyllä ihan tokkurainen taas ja suuntaan seuraavaksi tosiaan takaisin sänkyyn. Aamulla tunsin oloni paremmaksi. Otin päikkärit ja lähdin hoitaa asioita. Virhe. Stockan parkkihallissa en ole elämäni aikana nähnyt niin pitkää jonoa, nukahdin jopa autoon odottaessani halliin pääsyä. Kesti piinavat 50 minuuttia saada auto parkkiin.

Stockalla kaikki ihmiset on jotenkin niin stressaantuneita ja mua käy sääliksi vaunuilla liikkuvia äitejä. Hyvät ihmiset, te jotka kävelette niillä terveillä jaloilla, niin käyttäkää rullaportaita, tai päästäkää hiitaammin kulkevat vaunuperheet hissiin. Outoa käytöstä olen huomannut. Ymmärrän että vaunuilla ei lähdetä juoksemaan kun hissi saapuu, joten se on ehtinyt jo täyttyä ohittelevista ihmisistä, ennen kun äiti lapsineen ehtii hissin. 

Vielä yksi valitus. Jos asioitte postissa, niin älkää vaan valitko Stockan postia, jota luulin nopeaksi. Ensin kirjoitin kortit valmiiksi täällä first loungessa. En ole sosiaalisella tuulella, joten tänne piiloutuminen oli hyvä idea. Tästä sit kasi kerrokseen, josta otin vuoronumeron, joka koski postia. Ilahduin koska ennen minua oli vain 2 henkilöä. Istuin 40 minuuttia ja savu alkoi nousta ulos korvista. Kuumeinen ihminen on muutenkin vähän kärttyinen, ainakin minä tuppaan olemaan. Kysyin asiaa, koska kaikki muut numerot menivät eteenpäin, kuten asiakaspalvelu etc. mut ainoastaan tää postinappi jumitti. Selitys ei ollut ihan selkeä tältä venäjänkielen aksentilla puhuvalta naiselta, mutta jos ymmärsin oikein niin heidän systeemi ohjaa vuoronumerot. Nyt ei munkaan selitys ollut selkeä, mutta pointti on se, että älkää haaskatko aikaanne Stockan postissa. 

Onneksi on ihania naapuri ystäviä, jotka suostuu ottaa kuvia puolikuntoisesta ja kalpeasta bloggaajasta. Mulla alkaa olemaan kuvat vähissä, kun ei ole ollut voimia oikein lähteä mihinkään, tai edes avata konetta. Kuvat tältä aamulta. 

Stressitöntä viikonloppua rakkaat. Mä lepään nyt, toivottavasti pääsen osallistumaan Alexan järkkäämään bloggaribrekuun ja näen sunnuntaina pikkusiskoni, joka ollut puoli vuotta Lontoossa ja tulee tänään kotiin. <3

                                                                                               xx Didem

Kommentit (4)

Käpy

Oon kyllä vähän kade, kun sä näytät hyvältä,vaikka olisi näppy naamassa,ilman meikkiä tummine silmänalusinesi/pusseinesi,ja jopa kuumeessa! :) Tsemppiä paranemiseen!

Malla

Paranemisia sinne! Flunssa on nyt jotenkin järjettömän sitkeetä. Ihanaa joulun aikaa myös!

Vierailija

Moikka! Sun blogi on ihana! Paikkaan silti välillä niitä pitkiä hauska tarinoita sun elämästä..
Hei sulla oli hauska kuva instagramissa sun pojasta ja miehestä. Mikä se hotelli/paikka oli missä Espanjan lomalla vietitte aikaa? Ihanaa joulun odotusta! :)

Vierailija

Toi hissijuttu niin totta!! Ootin Stockalla 6kerroksessa pitkään et pääsin pois rattaiden kans! Puhuin oikein kovaan ääneen lapselle et ei me täältä päästä ikinä kotiin kun ei keretä hissiin mut ihmiset ei oo kuulevinaankaan.. Ai että alkaa taas nousta savu korvista!! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram