Photos by Janita Autio

Haalari, jakku & Kengät // Zara

Koru // Rotsiauki

Laukku // Dolce&Gabbana

Blogini ja minut tunnetaan yksinkertaisesta, puhtaasta, minimalisesta ja pelkistetystä tyylistä. Mustan lisäksi, tunnen itseni erittäin mukavaksi ja turvalliseksi harmaassa. Havahduin tähän asiaan vasta tänä aamuna, kun katsoin vaaterekkiä ja laskin samalla kuinka monta harmaata tpaitaa/neuletta siinä roikkuu. Harmaa ei kai ole mikään värisävy, vaan se kuuluu värittömiin eli ns. akromaattisiin sävyihin. Kuulemma harmaa on epävarmuuden väri ja harmaalla on arvoituksellinen luonne, johon assosioituu innottomuus ja mitäänsanomattomuus. Oma elämäni ei kyllä ole harmaa ja tylsä, enkä usko, että luonnetta voi analysoida pukeutumisen perusteella. 

Tämä viikko on mennyt hujauksessa. Olen viettänyt paljon aikaa isosiskoni kanssa. Eilen käytiin Tammistossa ja Ikeassa. Päivän päätteeksi olin niin väsynyt, että nukahdin Lucan sänkyyn joskus yhdeksän maissa. Minun piti kirjoittaa teille eilen illalla, mutta en vaan jaksanut. Taidan nukkua huonosti. Syynä on liian paksu peitto. Nyt on turha ostaa kevyempi peitto, mutta ensi kesäksi ostan, koska tuntuu, että tukehdun tohon paksuun untuvapeittoon. En kuitenkaan osaa nukkua ilman peittoa tai pelkän lakanan kanssa ja talvella taas palelen. 

Huomenna alkaa Flow. Kuinka moni teistä on menossa? En vieläkään tiedä mitä laitan päälle. Mulla oli aika rohkea asu, jota ajattelin Flowhun, mutta muutin mieleni ja nyt on sellainen fiilis, että haluan vain mennä ihan perus kledjuissa. 

Istun täällä Stockan Robertsissa ja juttelin pitkään hyvän ystäväni kanssa, jonka kanssa törmättiin sattumoisin. Hän käy läpi vaikeita asioita tällä hetkellä. Hän jäi istumaan tähän ehkä pariksi tunniksi ja kuuntelin häntä. En löytänyt mitään fiksua sanottavaa, mutta uskon, että pelkkä kuuntelu ja läsnäolokin on arvokasta. Onneksi nähtiin just nyt ja uskon aina, että kaikella on merkityksensä. Ihmisen elämänkaari on arvaamaton ja välillä epäreilu. Sitä ei voi ennustaa. 

Riennän nyt hakemaan Lucaa päiväkodista ja sit olen luvannut hänelle, että mennään pelaamaan pokemonia Ruttopuistoon. Jep :D

xx Didem

Kommentit (6)

Vmmm

Wow mitä kuvia!

Ps. Olen etsinyt valkoisia housuja jo vähän aikaa. Mistä snäpissä vilahtaneet valkoiset housusi ovat hankittu?

Vierailija

Hei yhdessä uusimmista kuvista instagramissa, jossa istut sohvalla sinulla on päällä kaunis valkoinen/vaalea neulemekko? Mistä se mahtaa olla? Näytät muutenkin todella upealta jatkuvasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram