Jacket // Zara

Jeans // Bik Bok

T-shirt // Zara

Brooch // Chanel

Shoes // Converse

Bag // Prada

Eyewear // Ray Ban

Saavuin hetki sitten kotiin L'orealin tilaisuudesta, jossa vietettiin pariisilaista aamua ja esiteltiin syksyn uutuuksia. Tilaisuus järjestettiin La Maison ravintolassa, joka sijaitsee Tehtaankadulla. Elias Gould esiintyi heti aamusta meille muutamalla biisillään, ravintolan ulkopuolella. Raikas, vähän viileä aamu, tuorepuristettu apelsiinimehu, musiikki ja tunnelma vei minut hetkeksi oikeasti Pariisiin. Ihana tapa aloittaa päivä, vaikka olikin hieman vaikeuksia herätä herätyskelloon, joka ei ole kertaakaan soinut koko kesänä. 

Kuulkaas, kivoja juttuja tulossa kauppohiin tänä syksynä. En malta odottaa, että pääsen esittelemään teille muutamia tuotteita, kuten Pure Clay savipohjaisen kasvonaamiosarjan, joka sisältää kolme erilaista naamiota. Tänä iltana kokeiluun lähtee naamio, joka puhdistaa ja antaa mattapinnan iholle. Naamiossa on mieluisa eukalyptuksen tuoksu. Tiedätte jo varmaan, että rakastan erilaisia naamioita. :)

Tässä siis lyhyet kuulumiset tältä päivältä. Tapaan Janitan kohta ja tarkoitus olisi kuvata uutta matskuu teille. Nämä kuvat ovat eiliseltä aamukävelyltä siskoni kanssa, kun olimme menossa Birgittaan aamupalalle. En ole vieläkään kyllästynyt heidän jogurttiunelmaan.

Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on? Kuka lähdössä Poker Runiin? 

xx Didem

Kommentit (8)

Saaga

Kaunis, tuo väri sopii sulle niin hyvin! Tallinna on minun ja mieheni viikonloppu plan, eli vähän aikuisten minilomaa 😊 Kivaa viikonloppua!

Zasmin

Mistähän tommosia takkeja vielä löytäs??? Sitku myyt ton ni mulle!! :-) sun päällä kaikki vaatteet näyttää tuhat kertaa paremmalta..kade

Vierailija

Mäkin yrittänyt koko viikonlopun metsästää tollasia takkea ihan itkukurkussa, mutta ei löydy. Senverran kysyisin valkoisesta neulemekosta, että pidätkö shortseja siellä alla kun halkiot ovat aika paljastavat. Kävin nimittäin testaa ja kaunisha se on, mutta halkiot tuottaneet vähän haastetta.

Vierailija

Ihana asu ja mikä luonnon kauneus sulla onkaan! Mietin syksyks itelle uutta takkia. Mikä on muotiasiantuntijan näkemys syksyn must takista? Mikä takki pitää olla ;)

Satu

Moikka! Onpa kaunis sinä ja vielä ilman meikkiä, upeaa <3 Onko ravintola ehdotuksia aurinkoiselle säälle päivällä? Haluttais jotain "uutta" Teatterin ja Löylyn sijaa tyttökaverin kanssa. Ehdotuksia siis tulemaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram