Photos by Minna

Nahkatakki // PRADA, Paita // ZARA, Hame // ZARA, Kengät // CONVERSE, Laukku // CHANEL

Tämä asu syntyi keskellä yötä kun en saanut unta. Päässäni kokonaisuus toimi ja aamulla se edelleen näytti toimivan puettuani vaatteet päälleni. Mutta mitä mieltä on lukijani? 

Huomenna kerron teille kuulumiset. Nyt meinaan hemmotella itseäni kaasvonaamiolla, kylvyllä ja pinkillä kynsilakalla. Tänään mennään aikaisin nukkumaan.

xx Didem

Kommentit (4)

MariaP

Ei nyt mielestäni ihan nappi valinta. Yritin miettiä, että mikä häiritsee. Ehkä converset kokonaisuuden kanssa tai tuo hame tai sitten vaan tuo alaosa kokonaisuudessaan ei mätsää yläosan kanssa :)

Vierailija

hmm... Rakastaisin sellasta tietyn haalean, ihan vähimmäismäärän kellertävää, pääsääntösemmin vihertävää pastelliväristä painosanalla haaleaa mut erittäin tyylikästä ja maukasta neliskanttista kädessä pideltävää laukkua jossa ois just tietyn miedon kullan värinen elegantin ohut ja kooltaan siro laatanomainen solmi ja laukussa v-muotoiltu kansi. Ei liian pieni eikä liian iso, sopiva. Sillein et kun Didem tulee, tukka hulmuaa, pillit viheltää ja kadut tyhjennetään tieltä! Vaaleapohjainen pienehköllä kuviolla kuvioitu riittävän arkinen mutta elegantti ja hieman muttei juurikaan muusta uloshyppäävä ohuehko silkkinen pääosin kuvioltaan keltaisesta ja vihereästä muodostuva ripauksen sinistä pitävä kukkahuivi, kietaistuna Hänen kaulanympärille laskien Hänen ainutlaatuisen karisman ja lämmön väkijoukkoon, ihmiskunnan iloittavaksi.

Vierailija

Korjaan: Rakastaisin sellasta tietyn haalean, ihan vähimmäismäärän kellertävää, pääsääntösemmin vihertävää pastelliväristä painosanalla haaleaa mut erittäin tyylikästä ja maukasta neliskanttista kädessä pideltävää laukkua jossa ois just tietyn miedon kullan värinen elegantin ohut ja kooltaan siro laatanomainen solmi ja laukussa v-muotoiltu kansi. Ei liian pieni eikä liian iso, sopiva. Sillein et kun Didem tulee, tukka hulmuaa, pillit viheltää ja kadut tyhjennetään tieltä! Vaaleapohjainen pienehköllä kuviolla kuvioitu Majesteetin lailla istuva ohuehko silkkinen pääosin kuvioltaan keltaisesta ja vihreästä muodostuva, ripauksen sinistä pitävä kukkahuivi, kietaistuna Hänen kaulanympärille laskien Hänen ainutlaatuisen karisman ja lämmön väkijoukkoon, ihmiskunnan iloittavaksi.

NinniKo

Mielestäni ei toimi. Tummat sukkahousut, juhlava pitsimäinen hame ja Converset, ei natsaa yhteen. Eri kenkien kanssa voisi toimia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram