Shirt // Zara

Bikinis // Calzedonia

Necklace // Thomas Sabo & Chanel

Oltiin eilen Yalikavakissa, joka on pieni kylä noin 20 minuutin ajomatkan päässä Bodrumista. Yalikavakin Palmarinassa on suosittu venesatama ja sieltä voi bongaa isoja, hienoja jahteja. Satamassa on pikkuputiikkeja ja tunnelmallisia ravintoloita. Marinan vieressä on pari Beach clubia ja eilen vietettiin päivä Cilek beach&club nimisellä rannalla. Cilek tarkoittaa mansikkaa. :) Puhun siis sujuvaa turkkia ja vitsit ku on ollu kiva päästä puhumaan kieltä. Toki isän kanssa puhun turkki/suomi sekoitusta, mut se on ihan eri juttu. 

Ei ole mitään parempaa kuin löhötä päivä laiturilla hyväntuoksuisten pyyhkeiden päällä, siemailla roseeta, nauttii hedlemistä, jammailla musan tahtiin jaloilla ja olla vaan. Beach. Best escape anyone can have! 

xx Didem

Kommentit (13)

VeeraKK

Ihania kuvia ja Ihania snäppejä! Super hienoo, että vanhempanne ovat opettaneet teille omia äidinkieliään! Ps. Välil turhaannuttaa kun kattoo sun kuvia kuinka tyylikäs oot!! Sun on pakko hyödynnyttää sun taitoas muutenkin kuin blogin kautta, joku stailauspalvelu etc, meinaan sulla jos jollain on eye for fashion, vaivatonta mutta supertyylikästä!

NS

Ihania kuvia! Saan paljon inspiraatiota sinusta, seuraan paljon blogiasi ja instaasi :)

Haluaisin kysyä, mitä mieltä olet nykyisestä Turkin tilanteesta? Et ilmeisestikään ole huolissasi matkustaessasi sinne, mutta kiinnostaisi tietää mielipiteesi sekä myös se, että vaikuttivatko nykyiset tapahtumat matkasuunnitelmaasi?

Cillay

Ihania kuvia ja sulla on hyvä tyyli! Onko Bodrumissa kuinka kuuma nyt? Käytätkö aurinkosuojavoiteita ja millä kertoimilla (kasvot/vartalo)? Sulla on ollut ilm. napakoru? Häiritseekö sua se jälki siinä ja tuo iho sen reiän ja navan välissä? Mulla on samanlainen ja raskauden jälkee vähän petyin, miten muuttui. Kaunis oot!

Vierailija

Oon ihan kateellisena katsonjt sun mystoryja, kun oot niik tyylikäs koko ajan! <3 Mistä musta paita ylläsi on löydetty? Sinulla on kyllä aina niin upeita asuja voi kun itsekkin osaisi!

Vierailija

Wau! En tienny, että osaat tosiaan sujuvaa turkkia! Miten turkkilainen kulttuuri näkyy sussa Suomessa?

Vierailija

Ihana asu viimeisimmässä mustoryssasi! Näytät niin kauniilta, että huhuh <3 Mistä paita on haluun samanlaisen?

Vierailija

Ootte kyllä Deryan kanssa sellasia kaunottaria! Kiva tyyli molemmilla <3 Kauan viivytte Turkissa?

Vierailija

En tiennyt, että Turkissa on noin mageita beach clubeja! Kerran ollaan oltu Alanyassa ja en tykännyt ollenkaan. Sun kuvissa on kyllä aivan erilainen tunnelma kun mun Turkin reissulla. Millainen asunto siellä teillä on ja ketä kaikkia on mukana reissussa? :-)

Vierailija

Onko sulla lookissa aina jotkut shortsit mukana vai? Sulla on kyllä erittäin kaunks vartalo ja tyyliäsi ihailen silmittömästi. Aika erilaiselta näyttää kuitenkin menosi siellä, kun täällä. En olisi uskonut, että viihdyt tuollaisessa paikassa. Siellähän on sulla aivan tavallinen perhe eikä mitään snobi meininkiä. Miten he suhtautuvat sinut luxus juttuihin?

Jenny

Katoin sun snapchatteja aivan kateellisena. Miten voit näykkää joka tilanteessa niin tyylikkäältä ja kauniilta?? Saanko udella mistä oon löytänyt sen mustan olkapäät paljastavan mustan paidan? Tosi sievä <3

Vierailija

En edes tiennyt, että Turkissa on noin nättejä mestoja ja clubeja. Jotenkin jäänyt kuva basaareista, jotka myy pelkkää feikki kamaa ja muutenkin ei niin kovin idyllisistä paikoista. Pitääkin harkita reissua tonne, kun näyttää niin hauskalta. Onko clubeilla paljon länsimaalaisia vai vain turkkilaisia?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram