Kirjoitukset avainsanalla kaupallinenyhteistyö

Photos of me Juuli Rönkä

Kaupallinen yhteistyö Galleria Esplanadin kanssa

 

Espalandin puisto ja kaikki siinä lähellä tuo mieleeni nuoruusvuodet ja keskustassa viettämäni ajat teininä. Silloin meillä oli kavereiden kanssa tapana istua Galleria Esplanadin (entisen Kämp Gallerian) kahviloissa ja hengailla ympäristössä. Mieleeni tulee vahvasti myös hetket äidin kanssa, kun olemme kiertäneet kaupoissa ja ihastelleet ikkunoita. Tämä juuri kuvastaa Galleria Esplanadin luonnetta, se on tarkoitettu kaikenikäisille muodista, laadusta ja esteettisestä miljööstä kiinnostuneille. Tykkään esimerkiksi istua Strindbergin toisessa kerroksessa, ottaa ikkunapöydän ja katsoa ulos ikkunasta ohi kulkevia ihmisiä. Lempiherkkuni on Köyhät ritarit, jotka nautin mieluiten yksin, jolloin saan hiukan omaa aikaa. Galleria Esplanadissa on mahdollisuus vain antaa ajan pysähtyä ja nauttia kaupungin tyylikkäimmän korttelin tunnelmasta. 

Galleria Esplanad eli Fashion District on jokaisen tyylitietoisen shoppailijan monipuolinen pysähdyspaikka aivan Helsingin sydämessä, ja se eroaa hyvin selkeästi muista kauppakeskuksista. Mukana on lähes 40 erihintaista muoti- ja designliikettä kolmessa kerroksessa, joista kansainvälisten huippumerkkien lisäksi löytyy myös suomalaisia klassikoita niin kuin esimerkiksi Marimekko ja Tarkiainen. Voisi sanoa, että Galleria Espalanad on astetta hienostuneempi ja laadukkaampi kauppakeskus, jossa on ihana vaikka napata kahvi Ciao! Caffèsta tai smoothie Jungle juice barista ja ihastella ympäristöä.

Lisäksi aina, kun astun Galleria Esplanadille, tiedän, että saan hyvää henkilökohtaista palvelua. Esimerkiksi asioidessani ruotsalaisessa & Other Stotries -liikkeessä, ostoskassini peitetään silkkipaperilla, joka tuntuu ihanan ylelliseltä. Lempiliikkeisiini kuuluu myös tanskalainen Samsøe & Samsøe, joiden kanssa olen tehnyt paljon yhteistyötä. Uutena tuttavuutena kävin myös ihastelemassa toukokuussa avanneen OTZSHOES/M.Gummerus -liikkeen valikoimaa. Esillä oli puoli OTZSHOES-jalkineille, jotka on tehty luonnonmukaisista materiaaleista niin kuin pellavasta, villasta, korkista ja nahasta. Toinen puoli liikettä on varattu Minna Gummerruksen skandinaavisille Munsun-tuotteille, jotka valmistetaan esimerkiksi kashmirista ja alpakasta. Liikkeistä löytyy helposti omaan tyyliini sopivia yksilöitä, sillä esillä on paljon minimalistista designia ja selkeälinjaisia vaatekappaleita. Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän osaan arvostaa laatua, kestävyyttä ja ajattomia vaatteita, joita on helppo yhdistellä. Modernia ja vähäeleistä tyylikkyyttä edustavat myös ihanat COS, Filippa K ja Gant.

Kauppakeskuksen seesteisyys saa minut palaamaan Esplanadin kauppakeskukseen yhä uudestaan. Kaunis valaistus, tyylikkäät sisustuselementit ja rauhallinen tunnelma houkuttelevat. Paikan päältä löytyy myös kauneuspalveluita ja L'Occitane-niminen ranskalainen ihonhoitoon keskittynyt liike, joiden tuotteita käytän paljon kotona. 

Seuraan uutuuksia ja tarjouksia uudella keväällä lanseeratulla Galleria Esplanad Club -mobiilisovelluksella, joka poikkeaa raikkaasti perinteisestä etu/klubikortti-tyylistä. Lompakkoni tursuaa jo muutenkin erilaisia jäsenkortteja, joten appi tuo raikasta vaihtelua niihin verrattuna. Clubin jäsenenä saan mm. alennuksia, kutsuja liikkeiden ja kauppakeskuksen tilaisuuksiin ja muita jatkuvia jäsenetuja. On helppo olla ajan hermolla kaikista uusista lanseerauksista, kun liikkeiden parhaat tarjoukset löytyvät suoraan puhelimesta.

Galleria Esplanadista löytyy juuri niitä brändejä, jotka kuvastavat parhaiten omaa stailiani, ja liikkeet tekevät arkipukeutumisesta helppoa ja huoletonta, kun kaikki on saman katon alla. Olen aina arvostanut kivijalkaliikkeitä, sillä en ole niin aktiivinen nettishoppailija. Minulle tärkeää on nähdä vaatteet selkeästi pinoissa tai roikkumassa siististi, jolloin niitä voi katsella rauhassa. Ja tässä kauppakeskuksessa ei tarvitse todellakaan tinkiä näissä asioissa. Laadukkaista, selkeälinjaisista vaatekappaleista syntyy aina tyylikäs kokonaisuus, ja tämä on ehdoton mantrani pukeutumisessa!

 

Galleria Esplanad, Pohjoisesplanadi 33, Helsinki

 

xx Didem

Kommentit (12)

Vierailija

Niinköhän shoppailisit Espalla ilman miehesi rahoja. Hahah. Tuskin myöskään vanhempasi sieltä mitään ostavat.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Suosittelen sinulle käymään paikan päällä Galleria Esplanadilla ja liikkeiden hintojen vertailua. Minulle ei ole tärkeintä vaatteen hintalappu vaan se laatu ja tyylikkyys. Oli merkki mikä tahansa 😊

Ikävä asenne sinulla joka et näytä olevan tietoinen asioiden totuusperästä.

xx

Vierailija

Mä rakastan sun rakastavaa luonnetta ylikaiken. On ihanaa miten vastaat lukijoille suukkoja ja sydämiä. Kerran astuit samaan kahvilaan kanssani ja susta huokui sellainen lämpö. Katsot jokaista ihmistä niin hymyillen. Oon seurannut sua jo muutaman vuoden ja nähnyt kehityksesi ja kasvusi, se on hyvin mahtavaa. Ihmettelen, minkä takia et lähtenyt Nycin muotiviikoille mukaan? Ja oletko miettinyt siirtymistä jonku muun kuin Cosmon alla, kenties ihan yrittäjyyttä? I believe on you ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ❤️

Löytyy myös niitä huonompia päiviä jolloin en hymyile kaikille, mutta yleisesti olen hymyilevää sorttia. Se tarttuu ja hymyileminen on ihanaa, myös tuntemattomille 😊

Nykiin olisi voinut lähteä, mutta tää syyskuu on niin täynnä jo, että liikaa säätöö. Tulossa ystävän polttarit Suomessa, häät Barcelonassa ja työmatka köpikseen. Nycin muotiviikoille ehtii vielä 🙌🏼

Kiitos kun uskot minuun ❤️❤️

Zädäm

"Lempiherkkuni on Köyhät ritarit, jotka nautin mieluiten yksin, jolloin saan hiukan omaa aikaa." Postauksiasi kun lukee, niin eihän sulla muuta olekaan kuin omaa aikaa. 

Fani

Jos minulta kysyttään, niin saat kaiken sen anteeksi jos käytät jonkun muun aikaa ja rahaa tähän koska käytät sen todella eduksesi ja ylväästi. Tämä postaus meni ylihoimaisesti top 5:een ja oli iloa silmälle lukea! Ainut mihin kiinnitin ensimmäistä kertaa "kielteisesti" huomiota oli hiuksesi. En missään nimessä hauku vaan huomauttaisin, että (ehkä vain kuvassa hämää) ne näyttivät jotenkin huolimattomilta ja ikään kuin likaisilta jopa 😶 MUTTA tämä saattaa olla vain optinen hrha joten ethän loukkaannu 🙌🏼 Uus-vanhat hiuksesi ovat hyvät vaikkakin miellä sinun kasvojenpiirteisiisi silti enemmän sen kivan tuuhean vanhan pöheikön 🤗 Hyvää syksyä sulle ja keep up the good work 🎇🎆

Vierailija

Mä en kiinnittänyt mitään huomiota hiuksiin.. Mutta mun mielestä on hienoa kontrastia, jos on tyylitellyn kauniit kasvot kuin mallilla ja upea design asu, niin huolettomat hiukset tekee kokonaisuudesta entistä "kalliimman" eli vastakohtana halvalle ;D Catwalkilla näkee myös näitä huolettomia hiuksia. Itsekin mulla tukka on aina vähän miten sattuu, on kai kahdenlaisia naisia, jotka laittaa tukkaa lakan kanssa ja värjää hiusväreillä ym, ja sitten on "luonnonlapsia", vapaita sieluja jotka antaa hulmuta..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat: Juuli Rönkä

 

Kaupallinen yhteistyö: L'oréal

Minulla on aina ollut hyvä iho enkä ole siksi tottunut meikkaamaan sitä niin paljon. En oikeastaan edes omista kovinkaan paljon meikkejä enkä ole siksi niinkään perillä meikkaamisen saloista. Itse lähden siitä, että iho on kuulas ja kostea, sillä en tee lähes koskaan itselleni meikkipohjaa. Tämän takia kasvovoiteiden merkitys on kovin suuri, jotta iho pysyy kauniina ja raikkaana koko päivän. L’Oréal Paris lanseerasi juuri uudet Hydra Genius –hoitonesteet kasvoille, jotka kosteuttavat tehokkaasti ja jättävät iholle silkinpehmeän tunteen. Kerroin jo alkuviikosta tarkemmin tuotteista, joista pääsette lukemaan lisää täältä. Monet voiteet saattavat jättää ihon hieman tahmeaksi, jolloin kasvojen iho voi tuntua epämiellyttävältä. Näissä uusissa nestemäisissä tuotteissa on se etu, että ne tuntuvat iholla kevyiltä, mutta kosteuttavat silti tehokkaasti. Tuotteita on tarkoitus käyttää päivittäin aamuin illoin pyörivin liikkein sekä kasvoihin että kaulan alueelle. Aiemmin, en ollut koskaan kokeillut iholleni tällaista voidetta, jossa on geelikoostumus, mutta tämän yhteistyön myötä, kylpyhuoneeni kasvovoide-osasto on saanut uuden suosikkituotteen.

Meikkirutiinini on todella simppeli. Panostan enimmäkseen hyvään voiteeseen sekä huulituotteisiin.

- Kosteuttavat ja ravitsevat huulivoiteet kulkevat laukussa mukana ja tykkään lisäillä niitä päivän mittaan. Käytän huulilla joko huulirasvaa tai pelkkää kiiltoa.

- Kulmakarvoista olen melko tarkka ja tykkään käyttää niihin ruskeaa kynää. Piirrän lyhyillä vedoilla pieniä viivoja kulmien joukkoon ja pehmennän lopuksi harjalla, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen. En halua, että kulmat näyttävät piirretyiltä vaan ainoastaan täytän ja tasoitan niiden muotoa. Tykkään käydä siistimässä kulmani joko lankauksessa tai nypin niitä kotona. Minulle on kuitenkin tärkeää, että kulmani ovat luonnolliset ja tuuheat.

- Taivutan ripset aina ennen ripsivärin laittoa, mutta en koskaan jälkikäteen. Ripset saattavat katkeilla tai ripsiväri varista, jos taivutuksen jättää viimeiseksi. Lisään maskaraa muutaman kerroksen, jotta ripsistä tulee mahdollisimman tuuheat ja pitkät. Omistan luonnostaan melko tummat kulmat ja ripset, jonka takia joskus pelkkä ripsien taivutuskin riittää.

- Lisään välillä poskipunaa, jotta kasvoille saa luonnollista hehkua ja terveen ilmeen. Nyt kesäisin tätä ei kuitenkaan tarvitse kovin usein tehdä, sillä aurinko ja pieni päivetys antaa iholle itsessään väriä.

Hydra Genius -hoitoneste toimii hyvin myös niin sanottuna primerina, sillä se jättää ihon pehmeäksi ja tasaiseksi lähes samantien. Sen päälle voi halutessaan lisätä kevyesti meikkiä, mutta itselläni tuote toimi ihan itsessään.

Suosittelen tuotetta kaikille niille, jotka eivät jaksa odotella kasvovoiteen kuivumista ikuisuuden ja jotka haluavat syvää kosteutusta, mutta lopputuloksesta kevyen ja raikkaan!

 

Aurinkoista perjantaita!

xx Didem

Kommentit (2)

Minna

Moi! Mistä se sun ihana punainen mekko oli, mikä näkyi pari pv sitten snäpissä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat: Juuli Rönkä

Kaupallinen yhteistyö: L'oréal

Mainitsin teille pari viikkoa sitten, kun höpöttelin ihonhoidon tärkeydestä, että tulossa on vielä lisää ihonhoitoon liittyviä juttuja. Yhteistyössä L'oréalin kanssa pääsin tutustumaan uuteen hoitonesteeseen, jonka koostumus teki jo heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen vaikutuksen minuun.

Miniloman jälkeen iho saattaa tuntua vähän pintakuivalta ja kireältä. Aurinko paistoi Espanjassa päivittäin ja aloitinkin siksi aina aamuni levittämällä kosteuttavaa kasvovoidetta sekä aurinkosuojaa iholleni. Iho on hyvä kosteuttaa aamuin illoin säästä riippumatta. Oma ihoni on melko normaali vaikkakin välillä hieman pintakuiva.

L’Oréal Paris lanseerasi juuri uudet Hydra Genius -hoitonesteet, jotka toimivat tehokosteuttajina. Tuotteet sisältävät muun muassa aloe vera -uutetta sekä hyaluronihappoa. Aloe veraa on käytetty jo iät ja ajat ihonhoidossa sekä after suneissa palaneelle ja erittäin kuivalle iholle. Hyaluronihappo eli hyalyronaali kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tasoittaa ihon pintaa. Hyaluronihappoa löytyy iholta luonnostaankin, sekä sitä käytetään yleisesti myös täyteaineena. Kyseinen molekyyli on turvallinen ja luonnollinen ainesosa jonka pidempiaikainen käyttö voi vaikuttaa ihon kuntoon positiivisesti. Se pystyy sitomaan 1000-kertaisen määrän vettä painoonsa nähden kosteuttaen ihoa tehokkaammin kuin monet muut aineet.

Uusissa Hydra Genius -tuotteissa on todella miellyttävä geelimäinen koostumus, joka kuivui välittömästi iholle ja jätti ihanan kosteutetun tunteen. Ihon pinta ei jää rasvaiseksi/tahmeaksi vaan samettisen pehmeäksi ja tasaiseksi. Geelikoostumus toimiikin täydellisesti meikin alla primerin tapaan tasoittaen ja kosteuttaen samalla. Meikki levittyy helposti eikä iho kiillä niin herkästi. Otin tuotteet mukaan reissuun, sillä siellä iho tarvitsi tehokosteutusta ja raikkautta. Kyseessä on siis enemmänkin hoitoneste kuin voide, sillä koostumus on sen verran erikoisempi. Tiesittekö, että iho menettää päivittäin 20% kosteudestaan, jonka takia sitä on tärkeää kosteuttaa sekä sisäisesti juomalla runsaasti nestettä sekä ulkoisesti erilaisilla tuotteilla. 

L'oréalin Hydra Genius hoitonesteistä löytyy tuotteet kolmelle eri ihotyypille: normaalille ja sekaiholle, kuivalle ja herkälle iholle sekä normaalille ja kuivalle iholle. Itselleni käy parhaiten normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu tuote. Välillä on hankalaa analysoida omaa ihoa, jolloin ihotyyppi on vaikea tunnistaa. Tässä selitykset ihotyypeistä, jotta tuotteiden valikoiminen olisi helpompaa:

- Normal to dry skin (normaalista kuivaan ihoon)

Iholle, joka kaipaa kosteutusta pysyäkseen kimmoisana. Iho saattaa kiristää ja olla pintakuiva, mutta siihen ei helposti tule epäpuhtauksia eikä rasvaisuutta. Tämä ihotyyppi on todella yleinen täällä Suomessa missä ilma on kuiva ja sää vaihteleva. Ihoa on hyvä kosteuttaa aamuin illoin, jotta se säilyttää luonnollisen kosteustasapainon.

- Normal and combination skin (normaali ja sekaiho)

Iholle, joka ei ole herkkä tai kuiva, mutta voi välillä olla rasvainen. Ihossa saattaa esiintyä näppyjä tai se voi olla rasvainen, mutta pinnalta kuiva. Vaikka iho olisikin rasvainen, se tarvitsee kosteutusta samalla tavalla kuin kuiva iho. Kun iho on kosteutettu, se ei puske niin paljon rasvaisuutta ulospäin ja voi hengittää.

- Dry and sensitive skin (kuiva ja herkkä iho)

Iholle, joka saattaa tuntua kireältä ja joka on menettänyt kosteutta. Iho voi myös punoittaa tai reagoida helposti erilaisiin ainesosiin. Tällainen iho ei yleensä kestä kovin vahvoja tai vahvasti tuoksuvia tuotteita ja voi myös palaa helposti. Tästä syystä on todella tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että iho saa tarpeeksi kosteutta ja suojata iho tehokkaasti auringolta.

 

xx Didem

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat Juuli Rönkä

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Ulkona on niin kaunista, sillä kirsikkapuut kukkii upeasti. Ilmassa on kevään tuoksua, joka toimii hyvänä piristysruiskeena. Rakastan erilaisia tuoksuja ja olen kyllä täysin tuoksuihminen. Ostan kaupassakin tuotteita monesti ihan vaan niiden tuoksun vuoksi. Ystäväni aina mainitsevat siitä miten kotimme tuoksuu jatkuvasti puhtaalle pyykille, kun tykkään käyttää voimakkaasti tuoksuvaa huuhteluainetta. Olen ostanut vaatekaappiin vaatteiden ja petivaatteiden sekaan niin sanottuja tuoksutyynyjä, jotka tuovat kankaisiin ihanaa raikkautta. Kerrostan erilaisia hajusteita niin vaatteissa, kosmetiikassa kuin parfyymeissakin. Olen käyttänyt samaa hajuvettä jo useamman vuoden (Thierry Mugler - Alien), mutta tykkään myös rasvata vartaloni sellaisella voiteella, jossa on mieto ja miellyttävä tuoksu.

Nivea lanseerasi juuri uudet ''Oil in lotion'' -vartalovoiteet, jotka sisältävät hoitavia öljyjä, jotka imeytyvät nopeasti eivätkä jätä tahmeaa tunnetta iholle. Tuotteista on saatavilla kolme erilaista aistillista tuoksua, jotka ovat: vanilja & manteliöljy, kirsikankukka & jojobaöljy sekä ruusu & arganöljy. Valikoidut öljyt yhdistettynä kosteusvoiteeseen ravitsevat ihoa tehokkaasti ja antavat iholle pehmeän ja hehkuvan lopputuloksen. Itselläni on pintakuiva iho, jota tykkään rasvailla päivittäin, jotta ihoni säilyy mahdollisimman kosteutettuna, kimmoisana ja nuorekkaana. Omaksi lempparikseni valikoitui kirsikankukka & jojobaöljy, jossa on ihanan raikas ja piristävä tuoksu. Kukkaistuoksuja löytyy meidän kotoa myös muun muassa tuoksukynttilöiden muodossa, joita tykkään poltella aina välillä. Tuoksut eivät saa olla iholla liian voimakkaita, jotta ne eivät riitele muiden aistielämysten kanssa. Erilaiset tuoksut rauhoittavat itseäni, mutta liian voimakkaat hajut voivat olla myös todella luotaantyöntäviä ja aiheuttaa huonoa oloa. On siis tärkeää käyttää hajusteita maltillisesti ja suosia vaikka hiustenhoitotuotteissa samaa sarjaa.

Kävin tekemässä netissä leikkimielisen testin siitä mikä on ominaistuoksuni. Sain tulokseksi, että olen ''Lumoava ruusu''. Alhaalta löytyy testin kuvaus ja tässä linkki missä voi käydä tekemässä testin itse!

Naisellinen ja draamaattinen ruusu arvostaa kauneustuotteissa ennen kaikkea miellyttävää tuoksua ja helppoa koostumusta. Ruusun kukkainen tuoksu saa aina hyvälle tuulelle!

xx Didem

Kommentit (10)

Vierailija

Hei. Mulla tahtoo pyyhkeet mennä koviksi. Ja lakanat tunkkasen hajusia. Oon käyttäny huuhteluainetta mut en oo löytäny hyvää. Onko vinkkejä? Kiitos etukäteen

Vierailija

Jos pyykki tuoksuu huuhteluaineelle, sillä ei ole mitään tekemistä pyykin puhtauden kanssa. Itse olen hajuherkkkä, enkä siten voi sietää jos joku haisee voimakkaalle huuhteluaineeelle. Eikai siihen tartte enää hajuvettä?

Vierailija

Hei kiitos. Kokeilen etikkaa.! Didemin vastaukset jää aina niin vähiin joten kiva kun joku keksi ratkaisun. 👏

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram