Kirjoitukset avainsanalla elevenparis

Photos by Janita Autio

Clothes from Eleven Paris

Kaikki alkaa olemaan valmista viikonlopun minireissua varten. Paras ystäväni menee sunnuntaina naimisiin ja voitte vaan kuvitella kuinka innoissani olen. Näen Stefun häämekon vasta sitten sunnuntaina. Oikeesti, teidän pitäis nähdä mun hymy ja Huomenna meillä on pre party and brunch - rannalla. Kortin kirjoitin äsken valmiiksi ja suljin kuoren. <3 

Vaikka olen sosiaalinen tapaus ja hyvin sanavalms daami, niin olen omasta mielestäni huono pitämään puheita. Mun puhe tulee olemaan hyvin munnäköinen ja "luen" sen mun puhelimen muistiinpanoista.:D Mua jännittää se tilanne sit niin paljon, niin haluan, että koko mun puhe löytyy sieltä..ihan varmuuden vuoksi. Jos en kirjoittaisi ylös mitään, niin puhuisin siellä varman vielä seuraavana aamuna, koska suusta tulis niin paljon ylimääräisiä sanoja ja pointti olisi hävinnyt jonnekkin jo aikoja sitten. Meinaan pitää puheeni neljällä eri kielellä ja se neljäs kieli on heprea. ;) 

Matkustamme käsimatkatavaroilla ja erittäin kevyesti. En ota mukaan mitään ylimääräistä. Jee, fiilis on niin hyvä. Kuinka moni on käynyt Israelissa? Mitä pidätte? 

Kiitoksia suuresta kiinnostuksesta lasten muotia kohtaan. Tiedän, että minulla on laaja skaala lukijakuntaa ja teitä äitejä löytyy myös aika paljon sieltä ruudun toiselta puolelta, joten laitan tänne jatkossa aina välillä mageita lasten muotia käsitteleviä aiheita. Eilen tutustuin H&M:n Studio AW16 -mallistoon ja esillä oli myös niin suloisia ja siistejä lastenvaatteita, jotka sitten syksyllä tulevat kauppoihin. Siellä oli pojille yksi törkeen magee nahkatakki, jonka haluan sit Lucalle (joku ehkä näki snäpistä kuvan takista) , mutta voisin käydä joku päivä showroomilla nappaamassa vähän kuvia, niin pääsette näkemään minkälaisia juttuja tulossa. Ajattelin esitellä teille Lucan vaatekaappia, arkipukeutumista, minkälaisia vaatteita käytämme päiväkodissa ja suosikki merkkejä. 

Seuraavan kerran kirjoitankin teille varmaan poolilta. ;) Häitä ja meidän menoa pääsette seuraamaan snäpistä: bydidemozgun

Ha de så bra! 

xx Didem

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

Olen nimennyt meidät team Coolioksi Lucan kanssa, oikeastaan sen takia, että Lucan snäppiura taitaa olla lupaavampi kuin omani. Jengi toivoo Lucalta snäppejä enemmän kuin itseltäni. Ymmärrän hyvin..omat snäppini ovat välillä hieman outoja, mutta aion pitää kiinni omaperäisestä säppityylistäni, kuten "moikka vaan, mun pitää nyt lopettaa kun ajan parkkihalliin". Ihan kuin olisi joku puhelu meneillään toisen henkilön kanssa. :D Tästä ei saa tietenkään yhtä hauskaa juttua kirjoituksen perusteella, varsinkin mun kirjoitustaidoilla, mutta seuratkaa mua, niin pääsette kokemaan huikeat snäppäliyt, varsinkin Lucan snäpit. 

Tänä aamuna Luca tuli mun luokse hieman mutruhuulena, mutta päättäväisenä. Hän on kuulemma sitä mieltä, että hänellä pitäisi olla oma "snäpstät" puhelimessaan. Itse leikin vielä seiskaluokalla barbeilla ja ensimmäinen puhelin oli Nokian 5110 sähkönsinisellä kuorella. Sillä luurilla pelasin matopeliä ja soitin mammalle. Mun 4 -vuotias poikani osaa lähettää kuvia, ottaa kuvia, soittaa, lähettää viestejä, vaihtaa taustakuvia ja soittoääniä etc..Vähän ovat ajat muuttuneet omasta nuoruudesta. Toistaiseksi Luca saa olla vierailevana tähtenä mun snäpeissä. 

Ystäväni ja stylistina toimiva Maryam ehdotti jonkun aikaa sitten yhteiskuvausta Lucalle ja minulle. Pakko sanoa, että oli tosi kiva toteuttaa tällainen projekti, jossa ollaan yhdessä Lucan kanssa. Lucakin diggaa olla kameran edessä, joten kuvaaminen ei ole mitenkään väkinäistä. Minulle syntyi idea tuoda enemmän lasten muotia blogin puolelle. Löytyiskö kiinnostusta myös lasten muodille? 

Päällämme on Eleven Parisin vaatteita. Tosi kiva brändi sekä aikuisille, että lapsille. Tästä itseasiassa tulikin mieleen, että Rouge Agency järkkää kesän kunniaksi ystävämyynnit Lauttasaaren showroomilla 9-12.6.2016. Tarjolla on mageita Urbanears kuulokkeita, Eleven paris vaatteita, Happy socksin sukkia, Komonon kelloja, aurinkolaseja etc. Joten käykää ihmeessä checkaa valikoima. Tässä linkki heidän ystävämyynneille. 

Nyt mä painun peiton alle, koska huomenna on aikainen lähtö Ruotsiin. Lähdetään Sannin kanssa festarireissulle Tukholmaan. Jännittää ja uskon, että päivästä tulee huikea. Odotan innolla mitä kaikkea on luvassa meitä varten. 

Muistakaa seurata siis Instagramissa: BYDIDEM  ja Snäpissä: bydidemozgun

xx Didem

Kommentit (8)

EllieS

Ehdottomasti myos lasten muotijuttuja Didem! Varsinkin pienille pojille on tosi vaikea loytaa kivoja vaatteita ja luoda hyva tyyli. Musta tuntuu etta kaupoista loytyy paasaantoisesti vaan sporttivaatteita ja white trash kamaa. Tytoille on niin paljon paremmat valikoimat ja enemman vaihtoehtoja.

Niina

Ihania kuvia! Itse just Hesan reissulla ostin pikkuiselle pojalleni (pian 6kk) jemmaan Little eleven parisin paidan tekstillä Batman is my bodyguard Stokkalta. Niin söpöjä vaatteita! Ehdottomasti lasten muotijuttuja myös tykkään lukea. Omat lempparikaupat täällä Turussa on Zara, Stockmann ja H&M. Nettikaupoista suosikkini on Miniones. Kivoja spesiaaleja vaatteita myös pojille. Pojille kyllä löytää muodikkaita vaatteita, kun vaan tykkää etsiä!

Vierailija

Mä tykkäisin kans lukea lasten muotijuttuja lisäks koska mulla on kohta 3v poika. :)

Vierailija

Annetaan nyt ääni vastaan, toki ymmärrän että ne lukijat joilla lapsia on, toivoisivat lisää lapsiaiheisia juttuja, mutta on paljon meitäkin joilla ei lapsia ole ja itse ainakin äänestän nyt lapsiaiheisia juttuja vastaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat