Kirjoitukset avainsanalla janitautio

Photos by Janita Autio

Pressipäivät on merkitty kalenteriini hyvissä ajoin ja odotan niitä aina suurella innolla. Seuratkaa menoani snäpin kautta. Janitasta on tullut myös osa blogimaailmaa ja hän kulkee iisisti mukana näissä ja tuntee jo lähes kaikki tyypit. Päivän aikana tapaa paljon ihmisiä ja tänäänkin loppupäivästä mentiin isommalla porukalla lounastaa ja juttelee mielenkiintoisia blogiin liittyviä asioita. Olen sanonut tämän aiemminkin, mutta sanon sen uudestaan: Olen tutustunut niin hienoihin uusiin ihmisiin työni kautta. 

Toimin yleensä pienen stressin alla tehokkaammin, mutta tänä iltana en ole ollut mitenkään erityisen aikaansaava. Olen höpötellyt puhelimessa koko illan, sen sijaan, että olisin pessyt pyykit, tyhjentänyt matkalaukun, vienyt roskat, imuroinut, vastannut ihmisten viesteihin, tutkinut yhtä työhön liittyvää juttua, tehnyt kunnon ruokaa (ei pikaruokaa) ja leikkinyt Lucan kanssa ja kuunnellut paremmin hänen juttujaan. Lucalla on niin paljon kerrottavaa ja asiaa nykyään. Vähän ärsyttää, että ilta meni hujauksessa, mutta toisaalta aina ei tarvitse olla niin järjestelmällinen ja täyden kympin äiti. Nyt olenkin sitten entistä tehokkaampi ja sormet näppäilee keyboardia sellaseen tahtiin, että tulee melkein hiki. Tämän postauksen jälkeen siirryn keittiöön, joka on kuin pommin jäljiltä. Keittiön siivouksen jälkeen nopee suihku ja nukkumaan. Unimäärästä pyrin pitämään kiinni, koska huomenna on taas uusi päivä. Kauniita unia.

xx Didem

Kommentit (5)

Vm

Kiva kun laitat välillä tavallisiakin asukuvia. Ja wau tuohon edelliseen sellipostaukseen.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joo tottakai. Body päällä en tuolla kaduilla vetele, joten asut ja muun tyyli on tottakai isoin osa blogiani. :D Pidän siitä, että voin leikitellä high fashionin ja streetstylen välillä. Vaihtelevuus on tärkeää, kunhan oma tyyli pysyy. :)

Ihanaa torstaita. Tänään taas tiukka pressipäivä. :)

Ulla

Mihin aikaan viet lapsen hoitoon aamulla? Hesassa voi mennä matkoihin aikaa, vaikkakin kanta-kaupungissa ei taida välimatkat olla niin pitkiä, kun jos asuisi laitamilla.

Käytkö usein vanhassa kotikaupungissasi?

Mukavaa kevättä!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Heippa Ulla!

Vien Lucan yleensä ysin ja kympin välillä hoitoon ja päiväkoti sijaitsee ihan kotikulmilla, joten matka on lyhyt. 

Käyn viikoittain Riihimäellä. :)

Mukavaa kevättä myös sinulle!

Charlottaeve

Hei vähänkö freesi takki. Ihana pastellinsävy (ainakin mun koneen näytöllä näyttää menevän vaaleansiniseen). :)

Seuraan sua snäpissä ja sulla on kyllä ihania juttuja siellä ja Luca on niin suloinen :D !

- Charlottaeve / Charlottaeve.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

Tämä upean hempeä mallisto tänään kaupoissa. Nähdään siis Aleksanterinkadun H&M liikkeessä pian. ;)

xx Didem

 

Kommentit (10)

Vierailija

Miten musta tuntuu, että susta on tullut vähän ylimielinen ja muita alas päin katsova, kun blogisi lähti nousuun... Oon seuraillu sua todella pitkään ihan siitä lähtien, kun Luca oli vielä aivan vauva ja nyt tähän asti. Tuntuu kuitenkin, että nyt et oo enää sama Didem vaan joku aivan toinen. Sääli, sillä tykkäsin susta hyvin paljon ja edelleen rakastan sun tyyliä ja kuvia. Mutta ihmisenä vaikutat kadullakin törmätessä viileeltä ja ylimieliseltä. So sad :(

Didem
Liittynyt17.11.2015

Heissan! 

Mietin pitkään tätä asiaa ennen kun halusin vastaa sulle. Mun on ihan pakko olla eri mieltä tässä. Työjutut tai menestyminen ei oo ikinä oikein vaikuttanut muhun oikein mitenkään..ainakaan ylimielisesti. Kadulla juttelen usein lukijoideni kanssa ja olen aika varma että he ovat saaneet lämpimän kuvan minusta. Jos minut nähdään alakuloisena , vakavana ja jotenkin kylmänä, niin se johtuu sit täysin jostain mun omasta huonosta päivästä, eikä pisaraakaan blogista/työstä. Olen niin tunneihminen ja jos riitelen jonkun kanssa, niin se vaikuttaa mun olemukseen sit tuolla kadulla, koska mulla on paha mieli. 

Toki olen myös hieman varautunut ihmisten suhteen ja jätän kylmästi epämiellyttävät ja ilkeät ihmiset pois. Huomaan aika nopeasti kuka on aito ja kiva, mutta en usko että kyse on nyt sellaisesta. :)

Tuu juttelee mulle niin ehkä kuva minusta muuttuu. Tosi harmi, että sellainen fiilis on syntynyt. Oon kyl super kiltti ja rela. 

xx

Milla K

Heiiii olipa kiva jutskailla teän kanssa eilen :) Ehkä törmäillään uudemman kerran kesällä, muutan nimittäin pariksi kuukaudeksi Helsinkiin!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niin oli! Laita koodii kun tuut tänne. Keksitään jotain :)

Ihanaa viikonloppua <3

Ena

:D:D voi ei. Jotta tällasta edes tulee mieleen sanoa, niin onkohan tää painanut sun mieltä pitkään jo omalla kohdallasi? :/ Ihan varmana meillä kaikilla naisilla on joskus niitä hetkiä, mutta pakko kyllä sanoa et mun mielestä Didem vaikuttaa niin hyvinvoivalta ja viihtyvältä omassa kehossaan, ettei varmankaan oo mitään syytä tuntee tällasta epävarmuutta :) Toivottavasi sä myös löydät saman varmuuden itsellesi, puss <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram