Kirjoitukset avainsanalla things

Photo by Janita Autio

 • Riihimäki on ollut Suomen virallinen pääsiäiskaupunki ja minä olen ollut virallinen pääsiäispupu. Janne Kataja oli mun pupuisä. :D (ehkä joku riksulainen saattaa muistaa tämän).
 • Olen ollut mukana turkkilaisen tunnetun popartistin musavideossa. 
 • Minulla on ollut levytyssopimus 15 vuotiaana ja mulla on kaksi englanninkielistä biisiä olemassa. 
 • Karaokessa laulan joko I love rock n rollin tai Stand by me biisin. 
 • Sain korvakorut 1-vuotiaana, koska näytin ihan pojalta (korkkiruuvit alkoi kasvaa vasta vähän myöhemmin).
 • Unelma-ammattini oli nuoruudessa patologi.
 • Opiskelin latinaa koko yläasteen. 
 • Olen ollut Miss Bodrum muutaman vuoden peräkkäin.
 • Olen juonut kahvia 13 -vuotiaasta saakka. 
 • Halusin aina lemmikin, mutta äidilläni on astma. Koiran sijaan, olen omistanut kultakalan, jonka nimi oli Helmi ja joka eli siinä pyöreässä lasikuplassa. Kalat ei kuitenkaan ollut mun juttu. 

Ensi viikosta tulee kiireinen, joten tämä päivä on mennyt vain kotioloissa ja skypessä mieheni kanssa. Ainiin ja olen toki sellanut Stockan hullut päivät lehteä. Tämä uudistunut lehti on paljon selkeämpi kuin se vanha.

xx Didem

Kommentit (1)

Vierailija

Toi levysopparijuttu oli ihan uus juttu! Mille levy-yhtiölle se oli ja miten sait sen? :) vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä, oot upea niin sisäisesti kuin ulkoisestikin! Ihanaa kevättä sulle ja perheellesi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kokosin teille kuvien muodossa päivän hyviä juttuja. Asioita, jotka just nyt ovat pinnalla täällä minun kodissani&arjessani. Asioita, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämääni jollain tavalla. 

 1. Keltaiset tulppaanit. Hyvin ovat pysyneet elossa, vaikka olenkin aika karsee kukkienhoitaja. Kylmä vesi noin 10 cm korkeudella riittää. 
 2. Juokseminen ja pepputreeni kotona. Tänä keväänä olen hyvin varusteltu kaikkien urheiluun liittyvillä tarvikkeillani. Hyvä niin, koska juostessa on myös kiva olla muodikas. Jostain kumman syystä ne kivan väriset varusteet tekevät juoksustakin kevyemmän. ;) (tää on niin oman mielen manipulointita) vaikka totta se on, että on kivempi liikkua herkullisen värisissiä treenivaatteissa.
 3. Kutsun sitä Blow dry harjaksi. Eli se pyöreä harja, jolla tehdään blowout hiuksille. Olen opetellut tätä tekniikkaa föönin ja harjan kanssa ja ihan hyvin mulla menee. Hidasta touhua, mutta haluan oppia tekniikan, ainakin jotenkin. Ostin harjan Stockmannin 7 kerroksesta..sieltä kampaamo liikkeestä.
 4. Oma naama. :D Ei vaan, olen aika ihastunut tohon oranssiin väriin.
 5. Tupsu. Valkoinen tupsu. Pitää olla varovainen. 
 6. Voimaruoan smoothiepohja, joka sopii koko perheelle. Lucan kanssa juodaan päivittäin. Smoothieen laitan pakastemustikoita, yhden banaanin, maustamatonta jogurttia, luomu cashewpähkinöitä, luomumaitoa ja tuota superfoodsekoitusta vähäsen. Namm, se on hyvää.  

Valo tekee meille ihmeitä. Aurinkoista loppupäivää.

xx Didem

Kommentit (2)

SaraA

Ah, tykkään niin tosta Artekin seepratuolista <3 Ja ihana tämmönen arkinenkin postaus välillä :) 

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kaksi sisustuselementtiä, josta olen haaveillut lapsesta saakka. Molemmat Artekin. Tämä seepratuoli ja sit tarjoiluvaunu mustalla laatalla. ❤️ Big love!
Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram