Kirjoitukset avainsanalla misalommi

Photos by Janita Autio

Mert Otsamo on yhdistänyt taidokkaasti läpikuultavaa ja peittävää Misa Lommin puvussa. Materiaalina on tylli ja pitsi, johon pitsi on muotoiltu ja ommeltu ensin käsin ja viimeistelty koneella, jolloin saadaan paras lopputulos. Kokonaisuuden kruunaa hopeoitu paksu metalli vetoketju selässä. 

Meikki ja hiukset - Senay Coco

Korut - Thomas Sabo (kiitos Spalt pr ja Thomas Sabon liike)

Laukku - Chanel Reissue WOC caviar (Kiitos laukkukuningatar Olja Tarinolle lainasta)

Korot - Tamaris

Stailaus - Minä 

 

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos by Janita Autio

10.15 Lauantai aamu alkoi vielä puvun sovituksella. Vielä piti tehdä viimeisiä pieniä muutoksia. 

12.00 Meikin ja hiukset duunasi taitava Senay Coco Luomuksessa. Tunnit vierähti ja hiuksia ei päästy laittaa, ennen kun puku lähetettiin valmiina meille. 

13.30 Sharon ja Janita saapuu. Sharon tekee mulle myös meikin. Sharon tekee aina niin hienot smokey eyet minulle. Janitan olin tilannut paikalle ottaa kuvia laittautumisesta ja lopuksi valmiista näytteliättärestä.

14.00 Valmis puku saapuu ja Misa Lommi sujahtaa upeaan gaala-pukuunsa. Hiuksiin päätetään laittaa vähän lisäpituutta, jotta kalanruoto olisi näyttävämpi. Viimeiseksi Thomas Sabon korut ja Chanelin woc käteen. 

Tunnit vierähtää ja alkaa jo olemaan kiire. Heitän Misan tuotantoyhtiön skoolaustilaisuuteen ja lähden itse ajelemaan Pasilaan. Jussi-gaala Ylellä studiotalossa. Saavun paikalle juuri oikeeseen aikaan. Ilmoitan kuka olen ja vien tavarani toimittajille tarkoitettuun tilaan. Kamera olalle ja snäppi laulamaan.

17.00 Punaisen maton glamouria. Kuvia räpsitään ja salamavalot välkyyy. Upean näköistä porukkaa valuu sisälle lisää ja lisää. Tunnelmia oli mielenkiintoista seurata. Punaisen maton tila oli aika pieni ja ehkä ilmakin sen mukainen. Misa Lommi sai paljon näkyvyyttä medialta, hyvä niin, koska se olikin tarkoitus.

Olen tosi tyytyväinen koko projektiin ja stailaukseen. Paljon on tullut kehuja! Kiitos.

Instassa on kuva punaiselta matolta, jos haluatte nähdä miltä hän näytti. 

xx Didem

Kommentit (15)

Vierailija

Moi Didem! Lisäsin sut snapissa ja ootpa kaunis sielläkin puolella! Mistä eilisen päivän pipo oli ja tämän päivän asu näytti niin ihanalta! Mistä housut olet löytänyt viimeisimmässä snapissa? Oot mun lemppari bloggari kyllä!!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Jee, kiva että lisäsit. 

Sunnuntain pipo on H&M :) ja tarkoitatko siis verkkareita vai niitä mustia housuja? Verkkarit on mun miehen Niketja ne mustat löysät housut on H&M joku pari kk sitten ostettu.

Kiitos paljon kehuista <3 

Vierailija

Hei! Ihalen sun kuvia päivittäin ja mietin vaan miksen oo noin kaunis ja upee! Oot käsittämättömän upee tyyppi ja sul on ihana tyyli! Asun Espoossa ja mietin, että aiotko järjestää vielä stailauksii?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Voi KIITOS, en tiedä mitä muuta vastaisin tähän. <3 Ooot ihana. 

Kyllä mä järjestän, jos kysyntää on. Kiinnostaako?

Vierailija

Niiin kauniina oli gaalassa!! Olitko siis tomittaja vai mitä kautta pääsit mukaan?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Niin oli! <3

Cosmon kautta pääsin mukaan. Olin ihan vaan omana itsenäni siellä stailisti/bloggaajana. Toimittajan roolissa myös, koska räpsin kuvia muiden toimittajien kanssa. Haastattelin ja heiluin kameran kanssa koko ajan. Tosin mun kamera oli 5 kertaa pienempi kuin niiden muiden :D haha. 

xx Ihanaa päivää!

Vierailija

Hei kyselin joskus Lousi Vuittonin korun perään ja nyt mietin löytyykö Balenciagan koruja Suomesta? Kauniita kuvia taas jälleenkerran ja upeas stailaus. Katoin koko gaalan ja Misa Lommi kyllä säkenöi!!! Olistpa säkin näkyny ;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kysyin juuri tytöiltä, misä he olivat ostaneet mun balenciagan korun. Sain sen siis synttärilahjaksi tytöiltä. Koru on ostettu Helsingin Luxbagista. Liike sijaitsee Espalla. 

Kiitos super paljon <3 

Didem
Liittynyt17.11.2015

Misa kysyi minua. Hän luotti makuuni ja tiesi myös, että tunnen hänen tyylinsä. Ihan ensiksi pidettiin palaveri, jossa käytiin läpi vähän mitä halutaan. Katsottiin fiiliskuvia, materiaaleja, pr toimistojen pukuja. Kerroin mitä vaihtoehtoja löytyy. Haettiin insipiraatiota ja sitä oikeeta linjaa. Pian sen jälkeen otin yhteyttä Mert Otsamoon ja alettiin hommiin. :)

Itse gaalaan (punaiselle matolle) pääsin Cosmon kautta. 

Vierailija

Mistä sun storyn kollari asu on? Olis kiva jos tulis välil sellasii tosi arkisii/höntsäki asu kuvii ja sellasia jota ehkä on jengin on helppo kans pukee haha! Ihanii on sun vaatteet kyllä aina <3

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mietin hetken mikä "sroryn kollari asu" ...kunnes tajusin , että tarkoitat mun snäppii. Kollarit on hei mun miehen Niket. :D ja kollari paita on H&M naisten. 

Onneksi on monta kanavaa, josta pääsee seuraaman toisen elämää ja päiviä. Snäppi on se kaikista arkisin ja aidoin. Ehkä sieltäkin saisi inspistä pukeutumiseen, vai? Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat :)

xx Kiitos ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram