Kirjoitukset avainsanalla lindex

 Photos by Janita Autio

Denim shirt // Lindex, Trousers // Zara, Boots // Michael Kors

Koska on perjantai ja perjantai on viikon paras päivä, niin tässä teille perjantai inspistä. 

Olishan se ihana karata moottoripyörällä jonnekkin. Tosin ulkona pitäis olla ainakin +20 astetta lisää, se aurinko, matkan varrella vanhanaikainen bensa-asema, johon pysähdyn liehuttelee hiuksia, hiekkapölyä, joka jää taakseni, kun jatkan matkaa prätkälläni..haha ;)

Saittekohan kiinni ideastani? Jos ette, niin eipä se haittaa. :D Ihanaa viikonloppua silti. <3 

xx Didem

Kommentit (8)

Tia

Ihanat kuvat!

Oletko kokenut "äitipiireissä" sellaista inhottavaa ignooraamista tai nenänvartta pitkin katsomista?
Mulla on just sellainen kokemus juuri nyt, aivan käsittämätöntä minkälaisia jotkut äidit (naiset) ovat, en ymmärrä yhtään miksi Suomessa äitiys on sellaista kuppikunta meinikiä.

Didem
Liittynyt17.11.2015

En kyllä oikeastaan ole. Päiväkodin ilmapiiri vanhempien kesken on ollut mieluisa ja muutenkin ehkä sit ollut tuuria näissä asioissa. Sveitsissä itseasiassa koin lapsellista ja typerää käytöstä muiden lasten vanhemmilta. Se tapahtui suomalaisten muskarissa. Olin ylivoimaisesti nuorin äiti ja siellä oli sellainen ahdistava ilmapiiri (katotaan nenänvartta pitkin) . Muskar jäi pariksi kerraksi, koska ei vaan ollut fiilistä käydä. Mä käyn siellä lapsen takia, en juoruilemassa/dissaamassa muita (mitä ne myös teki). 

Olen kyllä ihminen, joka ei liikaa jaksa keskittyä muiden huonoon käytökseen. Sanon kyllä mielipiteeni, jos koen että mua kohdellaan huonosti. 

Pitää myös mainita, että hirveesti en ole liikkunut/liiku äitipiireissä. 

Ikävää, jos sulla on noin. :( Ilmeneekö se just jossain äiti-lapsi ryhmissä?

Aurinkoista päivää ja tsemppii <3

Vm

I hear you sister. Ja aivan käsittämättömän upeita kuvia viime aikoina. Love them all.

B

Oon tosi ilonen, että sulla on nyt ollut jo useassa postauksessa ammattivalokuvaajan kuvia, sillä näissä tulee esille hehkuva kauneutesi parhaalla tavalla! Toki pidän myös niistä itse otetuista kännykkäkuvista, ja niistä omista kamerakuvista koska niistäkin välittyy omanlainen uniikki tunnelma, mutta juuri tällaisia kuvia sinusta henkilönä olen kaivannut blogiisi, sillä olet erittäin kuvauksellinen.
Olisi kiva nähdä kuvia sinusta myös hempeissä ja vaaleissa sävyissä/ympäristössä näiden vahvasti asennetta sisältävien kuvien rinnalla (jos saa antaa toivetta :D) pidän myös näistä, mutta ihan mielenkiintoista olisi nähdä täysin erilaisessa ympäristössä.

Kaunista ja raikasta kevättä kaunotar!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ihana ihana ihana kommentti. Kiitos! Lähetin tämän myös Janitalle. Hän, joka on se suurin syy upeille kuvilleni. Hänkin ilahtui. <3

Kaunista ja raikasta kevättä sinulle myös! 

Hempeitä värejä ja kuosia kyllä tulossa! Kesälllä näen itseni pomppivan kukkaismekossa niityillä. Joo, mut siis laitan korvan taakse toiveesi. Hyvä onkin saada vaihtelua, ettei aina ole raffi meininki.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tänä aamuna julkistettiin Lindexin suuren kevätkampanjan kasvo ja hän on näytteliätär ja tyyli-ikoni Sienna Miller. Kun on kyseessä Sienna, niin arvaatte myös varmasti, että malliston teema on boho-chic. Sehän menee naisen henkilökohtaisen tyylin kanssa täysin yhteen. 

Tilaisuus järjestettiin Polhemilla herkullisen aamupalan muodossa ja huomasin just, että olen kokonaan unohtanut ottaa kuvan valloittavasta Siennasta. Kuvasin hänet silloin, kun hänen kasvot oli piilossa, jätti ilmapallon takana. Haha. Kirjoitan sellaiseen sävyyn, ihan kun hän olisi ollut siellä paikan päällä. Ei kuiteskaan, kyseessä oli siis pahvi Sienna Miller. 

To the point! Mallisto tulee kauppoihin loppukuusta, eli 31 maaliskuuta. 

Malliston avaintuotteisiin kuuluvat ilmava goddess - pusero, maksimekko ja flare farkut. 

Mitä tulee minun tämän päivän asuni avaintuotteeseen, niin nämä Reebokit ovat kyllä suloisen karkkimaiset. Kevään hitti. 

Mitä teille kuuluu? Miten päivä on mennyt? Mulla loppuu koneesta just akku, koska olen istunut niin monta tuntia korkkarin sis delissä tämän yhden postauksen kanssa, koska tuttuja ja frendejä on ravannut täällä tänään yllättävän paljon. Se on ollut erityisen ihanaa juuri tänään. Yhdenkin kanssa juttelin tunnin. Hän vain ilmestyi jostain juuri oikeeseen aikaan ja sain häneltä valtavasti voimaa yhteen asiaan, joka minua vaivaa. Uskon kohtaloon. Mitä eteemme tulee, niin se on jollain tapaa tarkoitettu. Kiitos kaikille muillekkin tutuille, jotka tänään tulitte ostamaan kahvia täältä. Oli ihana nähdä teitä. Puhun ihan kuin olisin kahvilan omistaja. :) 

Nyt jatkan kauppaan ja päiväkotiin hakemaan Lucan. 

Hyvää Naistenpäivää kaikille ihanille naisille. Pidetään me yhtä! <3

xx Didem

Kommentit (8)

Vierailija

Eiii miksi susta on tullut suomalainen pukeutuja? :D Ihana tyylihän sulla on aina vaan en sitä tarkoita, mutta sulla on nykyään pelkkää mustaa päällä,en tiedä oletko itse huomannut vai ihan tarkoituksella. Muistan kun asuit sveitsissä ja silloin odotin innolla sun uusia postauksia koska sain niistä hirveästi inspiraatioo. Käytit enemmän värejä ja tyylisi oli erikoinen hyvällä tavalla ja juuri sellainen mitä täällä ei näy. Nyt olet kuin joka toinen vastaan tuleva :( Maassa maan tavalla kai sitten.  Toivotaan että kevättä kohden saan sulta taas inspistä :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Suomalainen pukeutuja :) 

Musta on kyllä vaatekaappini kulmakivi, kuten uusimmassa Trendi lehdessäkin mainitsen, kun puhutaan mun tyylistä. Musta väri saattaa tuntua tylsältä lukijan näkökulmasta. 

"Maassa maan tavalla" ei kyllä päde minuun. Vuodet ovat vain muuttaneet pukeutumistani. Se on aika luonnollista. 

Toki auringolla on paljon tekemistä myös pukeutumisen kanssa. ;) Eiköhän värejä, mekkoja, farkkuja ja hipahtavia pitsipaitoja nähdä munkin päällä tänä keväänä/kesänä. 

Mukavaa päivää <3

Eve

Pakko yhtyä ylläolevaan kommenttiin. Tykkäsin sun Sveitsin asuista paljon ja ne oli niin cool ja vähän luksustakin. Nyt jotenkin ei vaan nappaa yhtään.. Tylsää kirjoittaa näin, koska tottakai sä pukeudut kuten haluut eikä tarkoitus oo olla ilkeilevä. Nyt en vaan saa enää näistä asuista inspistä, ne on jotenkin vähän outoja ja muodottomia. Ootko ite huomannut, että sun tyyli on muuttunut? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Et ole ollenkaan ilkeilevä. Mun tyyli on muuttunut Sveitsin ajoilta ja koen, että on luonnollistakin, että tyyli muuttuu vuosien varrella. Musta on vahva väri vaatekaapissani ja ymmärrän, että se ei ole niin monipuolinen, ainakaan lukijalle, joka yrittää saada inspistä. 

Värejä, tyttömäisiä mekkoja, hippufarkkuja ja pitsipaitojakin löytyy vaatekaapistani, joten heti kun aurinko, lämpö ja kesä saapuu, niin tyylikin kirkastuu. :)

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuvat minusta Minna

Bombertakki // JUNKYARD, Farkkupaita // LINDEX Better Denim (gifted), Jeans // ZARA, laukku // CHANEL, aurinkolasit // RAY BAN, Kengät // ZARA

Nyt on hyviä uutisia muodin puolella. Olin tänään Lindexin Better Denim - kampanjan lounastilaisuudessa ravintola Pastorissa, jossa esiteltiin Lindexin uusi ekologinen Better Denim- mallisto. Kampanja lanseerattiin tänään kaikissa Lindex myymälöissä ja myös osoitteessa lindex.com

Farkkukampanjan teemana on siis materiaalien ja tuotantoprosessin ekologisuus. Lindex valmistaa suurimman osan denim- tuotteistaan ekologisesta puuvillasta. Nämä uudet tuotantotavat otetaan käyttöön pysyvästi. 

Kampanjan ohessa Lindex esitteli myös  ensimmäisen upcycling - tuotteensa, tennarin (joka näkyy mun kuvissa). Upcycling, eli luova uusiokäyttö, on prosessi, jossa tehdään vanhasta matskusta uutta. Tuotannon hukkapalat ja ylijäämät tuotteet muunnetaan uuteen muotoon. Hyödyllistä. Tämä kyseinen tennari on duunattu kierrätysdenimistä ja kengän jokainen osa on siis ekologisesti valmistettu. Tyylikäs tennari. 

Käykää checkkaamassa mallisto. Se farkkumekko, joka näkyy kuvissa on aika sweet. 

Päivä on taas vaihteeksi hurahtanut nopeasti. Aamuhan alkoi Elixian Online trainingilla. Ohjaaja oli siellä screenissä ja musa pauhasi taustalla. Siitä lisää myöhemmin. Huomenna kerron teille myös jotain kivaa. :)

Nyt siirryn täältä nojatuolista Lucan huoneeseen rakentaa legoja. #parempiäiti

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram