Kirjoitukset avainsanalla photosbydidem

Tällaisia kuvia tähän hetkeen. Tuleekohan minusta kohta vaan luontokuvaaja? Apua. :D

Helsinki on minulle niin rakas ja kaunis kaupunki. Varsinkin kaivopuisto ja eiranranta ovat rakkaita paikkoja. Höyryävä meri houkutteli minut ulos tuonne hyytävään pakkaseen. Heitin kameran kaulan ympärille, hyppäsin autoon, hain vakkari latteni ja sportti smoothien korkeavuorenkadun sis delistä ja jatkoin matkaa rantaan. Hitaasti ajelin rantaa pitkin. Oli muutama muukin eksynyt ulos kameran kanssa. 

Tuo eka kuva on aika huikee, en ole tehnyt sille mitään. 

Seuraavaksi tapaan Minnan. Ei olla nähty niin pitkään aikaan ja molemmilla aika paljon updeitattavaa. Mennään kahville Stockalle ja aijon olla sen verran laiska ja ajaa sinne. 

Nähdään myöhemmin.

                                                                                            xx Didem

Kommentit (10)

Vierailija

Hei Didem! Tiedän että tämä ei liity millään tavalla postaukseen mutta, kysyn ihan uteliaisuudesta ja olen aika varma ettet vastaa tähän/julkaise. No mutta, joka tapauksessa. Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, isäsi on turkkilainen ja aika varmasti muslimi? Äitisi on taas suomen-ruotsalainen ja aika varmasti kristitty? Mikä sinä sitten olet, onko sinut esim. Kristitty. Pahoittelen että kysyn näin yksityistä asiaa. Terkuin; utelias lukija ☺️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Saa kysyä, no problem. Minua ei ole kastettu ja uskonnot eivät ole olleet isossa roolissa lapsuudenkodissani. Olen siis käynyt uskonnon tunneilla ja kirjoitin myös uskonnon yo kirjoituksissa. Uskon Jumalaan. En kuulu kirkkoon, mutta Luca on kyllä kastettu. 

höpsö

Tehän asutte punavuoressa? eikö olisi ollut helpompi vain kävellä kuin ottaa auto :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kerroin eilen, että aijon käydä siellä Rajala pro shopissa ja niinhän mä kävin. 

"Canon PowerShot G 7X on ehdoton valokuvaajalle, joka haluaa helposti mukana kannettavan, kevyen ja erinomaisella kuvanlaadulla varustetun kompaktikameran. Suuri 1" kenno, sekä kinovastaavuudeltaan 24 - 100mm f/1.8-2.8 objektiivi tarjoaa erinomaista kuvanlaatua heikommassakin valossa. Sisäänrakennettu ND-suodin mahdollistaa pidempienkin suljinaikojen käyttämisen, kun se ei muuten olisi mahdollista."

"Tallenna tarkkoja ja yksityiskohtaisia kuvia haastavissakin olosuhteissa: valovoimainen (f/1,8-2,8) objektiivi päästää runsaasti valoa kennoon. 4,2x optinen zoom (24–100 mm) sopii täydellisesti sekä laajakuviin että lähikuvaukseen. Hyödynnä suurta valovoimaa pisimmällä polttovälillä, niin saat taitavia muotokuvia, joissa on kaunis perspektiivi ja taustan sumennus."

Kamera ekspertti puhui niin paljon ja suurin osa jutuista meni vähän ohi. Kuitenkin hän vakuutti, että minun (bloggaajan) käyttöön riittää loistavasti tämä powershot G7X ja näin uskon minäkin. Myöhemmin voin vaikka hankkii ison järkkärin, jos siltä tuntuu. Tämä canon mahtuu jopa mun cube malliseen punaiseen Chaneliin. 

Eilen opiskelin vähän mitä eri nappulat tarkoittaa ja ajoin Herttoniemen rantaan kokeilemaan ja ottamaan paljon testikuvia. Mullahan ei ole photoshoppii tai lightroomia vielä ainakaan, mutta mielestäni nämä kuvat ei edes tarvinnut mitään sen kummempaa käsittelyä.

Mua saa tsempata :D haha!

Kivaa päivää kaikille.

                                                                                                      xx Didem

 

Kommentit (9)

Liisa11

Hei vautsi, tosi hyviä kuvia! Kamera on hyvä, mutta olet kyllä itsekin kehittynyt kuvaajana todella paljon :)

Laura

Sulla on kyllä hyvä silmä - kuvat näyttää ilman muokkaamistakin tyylikkäiltä, kun ne on sommiteltu noin hyvin :)

Saaga

Hyviä kuvia! Etpä minun nähdäkseni taida neuvoja tai tsemppiä kuvaamisen suhteen tarvita 😊 Pidän blogistasi, koska siitä välittyy AITOUS. Onnellista Uutta Vuotta!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Saaga, kiitos. 

Kyllä mä mielelläni otan vastaan, esim jos tiedät jotain hyviä sivuja/kirjoja jossa voi lukea valokuvaamisesta. 

Blogi pysyy aina aitona ;)

xx

Vierailija

Taiteellisia, kauniita kuvia. Minäkin pidän tästä blogista, uskon että tämä on kovassa nousussa. Jotkut blogit alkaa lässähtää, mutta täällä on luova hulluus irrallaan.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos tsempeistä. 

Toivottavasti on nousussa ja mä pysyn aktiivisena. Ainakin fiilis on hyvä täällä. 

Tulin just sis deliin aamukahville kirjoittamaan päivän postausta. :)

Hyvää maanantaita. pus

Mii

Sulla on kyllä silmää kuvaamiselle, nämäkin näyttää tosi kivoilta, vaikka muokkaamattomia ovatkin! :) Saat kuvista kuitenkin vielä enemmän irti, kun pikkuisen jälkikäsittelet niitä eli suosittelen kyllä jonkun ohjelman hommaamista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram