Kirjoitukset avainsanalla snöofsweden

Tasan viikon kuluttua alkaa Snö of Sweden & DFJ korujen ystikset. Ajankohta ystiksille onkin täydellinen, koska tulossa on vaikka mitä juhlia toukokuun aikana. Äitienpäivä, koulujen päättäjäiset, ylioppilasjuhlat ja muut valmistujaiset. Kävin katsastamassa mitä kaikkea ihanaa on tulossa myyntiin, ennen Espanjan reissuani ja noista kuvista pääsettekin näkemään osan koruista. Snö of Sweden:in uusimpien mallistokorujen poistomyynti erittäin edullisesti, sekä DFJ hopeakoruja alk. eur 5/kpl. 

Omat lempparini ovat toisessa kuvassa roikkuvat hyvin yksinkertaiset korut pienellä rinkulalla. Täydellinen lahja sellaiselle, joka pitää pienistä koruista. Nyt onkin muodissa sirot ja lyhyet kaulaorut. Toiseksi lemppariksi valikoitui nuo viimeisessä kuvassa näkyvät DFJ:n hipahtavan rokahtavat korvakorut, jotka sopivat täydellisesti kesän tuleville festareille. 

Ilmoitan lähempänä milloin aion itse osallistua niihin. Tuossa myös linkki, josta sinä pääset osallistumaan kevään odotetuimpiin ystiksiin. 

Aukioloajat:

28.4 9-19
29.4 9-19
30.4 9-15

Osoite: 

DFJ Collections Oy, Vattuniemenkatu 13, Helsinki

Nähdään showroomilla ;)

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Eilen pääsin hypistelemään näitä ihanuuksia DFJ Collectionin Showroomille. Koruja on niin paljon ja minulla vierähti jokunen tunti, kun niitä kokeilin ja mallailin peilin edessä. Joulun aikaan rakastun aina uudestaan koruihin ja niiden ihanaan ja monipuoliseen maailmaan. DFJ:n muita brändejä ovat SNÖ OF SWEDEN ja Linari.

Kolme korua nousivat ylitse muiden. Jokainen niistä ihan erilainen. Nämä kolme suosikkiani näkyvät myös kuvissani. Ensimmäiseksi valitsin piikkikäsikorun (joka tulee kauppoihin maaliskuussa) , toisena tulee tuo musta kaulakoru (elegantti, mutta silti särmikäs) ja kolmantena valitsin lumihiutale korvakorut (jotka livenä näyttivät niin upeilta korvissani). 

Tervetuloa DFJ Collectionin YSTÄVÄNMYYNNILLE  26-28.11.2015. Sinne siis shoppailemaan! Minä ainakin aijon hankkia muutaman joululahjan sieltä. ;) Yritän tänä vuonna nimittäin olla ajoissa jouluostosten kanssa.

                                                                                       xx Didem

Kommentit (7)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hahah :D Neule on Zarasta. Harmi ettei Zara tee mitään blogiyhteistöitä, tuputtaisin itseäni varmaan niille ihan väkisellä muuten :D

nimimerkillä, so much zara in my wardrobe ;)

E

Kyselin jo aikasemminki et mitä kynsilakkaa sulla oli esim edellisessä postauksessa? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hups, sori kun olen unohtanut vastaa. Siinä edellisessä postauksessa mulla on nude geelit. :)

Anna92

Moi! :) Minkä merkin nuo ihanat lumihiutale-korvakorut on, saakohan niitä ostettua muualta kuin tuolta ystävämyynneistä? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ne ovat Snö of Sweden. Kaikki kuvissa näkyvät korut ovat saman brändin ja nuo lumihiutale korut tulevat kauppohiin ennen joulua. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram