Kirjoitukset avainsanalla cafekokko

Photos by SHARON

ISO KIITOS kaikille osallistuneille. Teitte päivästä hienon. Mulla oli kirppiksen jälkeen niin raukea olo, siis hyvällä tavalla. Vähän niinkun artisiti joka ennen lavalle nousua on jännittynyt, fiiliksisis ja energiaa täynnä..ja sit keikan jälkeen jotenkin se olotila tasapainottuu ja tulee todella raukee ja rauhallinen olo. :D Joo, vertaan nyt itseäni ja eilistä artistin fiiliksiin. Olin tosiaan niin onnessani tuosta hienosta päivästä, että olin täysin veto pois illalla, kun piti juhlia ystäväni synttäreitä. Juhlin silti! :)

Pakko kehua vähän. Minulla on kyllä tyylitietoisia lukijoita. Olen iloinen että moni hieno tavarani löysi uuden hyvän kodin. Tavaraa meni ja paljon, eli taisi olla ihan success tämä kirppis. Jonkun verran ehdin jutellakkin kanssanne, vaikka enimmäkseen olin kassatätinä (välillä meinasin antaa liian halvalla kiitos huonon matikkapääni, mutta onneksi asiakkaat olivat rehellisiä) hahah. :) Innokkaimmat vieraat olivatkin ovella jo kympin jälkeen. Yksi Naanatalista saakka matkustanut paikanpäälle. <3 Miten siistii!

Mitä te piditte? 

Iso kiitos myös Sharonille kuvaamisesta ja Stefulle hekisestä tuesta, flyereista ja avusta, myös cafe Kokon Pasille iso hali, mieletön kahvila ja mieletön tyyppi. 

Turhaa jännitin ettei kukaan tulisi paikalle. Ootte huippuja!

Kaksi pienempää Guccin bambu laukkua jäi myymättä. Onko kiinnostuneita? Hintaa oli 150 ja 250 e. 

                                                                                       xx Didem 

 

Kommentit (17)

Justsaying

Sulla on väärä käsitys tienaamisesta. Tappio on sellainen kun maksaa jostain enemmän mitä siitä saa luopuessa samasta asiasta. En halua väheksyä koska olemme olleet kaikki samassa pisteessä että ensimmäiset askeleet ovat ne mistä alkavat sitten seuraavat.

..

..Näin ollen tienattuja rahoja ei pysty lahjoittamaan koska tienestiä ei ole syntynyt. Muutenhan kuka vaan kohtelias tiedustelija mukaan lukien voi siirtää itseltä hyväntekeväisyyteen niin kauan kun omaa jotain resursseja. Veikkaisin että siitä syntyy paras tulos kun jokainen keskittyy omaan hyväntekeväisyyteen, koska muuten saattaa käydä niin, että jokainen olisi sitä mieltä että kaikkien muiden varat pitäisi ensisijaisesti siirtää hyväntekeväisyyteen. Käsittääkseni hyväntekeväisyyden idea ei ole myöskään varojen satsausta auttamisen nimissä omaan egoon, vaan halua auttaa. Voi tulla nimittäin suru puseroon varsinkin veroympäristöissä joissa kaikki lahjoitettava ei ole vähennyskelpoista, kun huomaa että valtio peruutti tukea saman verran toimintaan mitä sinä lahjoitit, ja tajuat että olisi ollut edullisempiakin tapoja leveillä; lähteä vaikka feissaamaan pahansuopaisuutta ja kateutta vastaan. Veikkaan että tämä suhtautuminen saattaa olla myös paras tulokulma sivistyneeseen ja muut huomioivaan käytökseen.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Huomenta.

Epäilen kuule suuresti että se olisi mieheni. Miksi hälyttäisin hänet apuun? Ja jos hälyttäisin niin pyytäisin häntä selostaa mulle mitä minä vastaisin kommenttiin. Järki käteen taas.

Mut vastaus on erittäin simple, niin en tarvii hälyttää ketään apuun tai myöskään selitellä päätöksiäni.

Kirppisrahat jäävät ihan omalle tilille.

Justsaying

Oon alkuperäinen kirjoittaja. Ensinnäkin kukaan jolla menee hyvin ei osallistu tällä tavalla kuten minä tein nettikeskusteluihin. Sellasessa tilanteessa sulla on aika paljon töitä ja mukavaa tekemistä, toisinku mulla ei ole kumpaakaan tällä hetkellä. Lukisin tätä blogia myös menestyneenä koska tykkään seurata muutamaa henkilöä joista tykkään ja jotka insiproivat mua, joista saan energiaa. Että sellanen "mies" täällä. Toisekseen sanoisin sen et kukaan ei oo myöskään toista niin paljon parempi ja kehotan pysymään pois vihanpidosta. Joillakin on taipumusta kateuteteen, toisilla välinpitämättömyyteen, kolmansilla ylimielisyyteen, neljänsillä tuhlaavaisuuteen, kirjo on loputon. Tietenkin hyvää tehnyt ihminen on parempi mitä terroristi koska muuten teoilla ei ois pahemmin väliä. Mut kukaan ei ole uskonnollisin termein synnistä tai tuttavallisemmim yleisellä järjellä väärin toimimisesta ja sen houkutuksesta vapaa, joten mielestäni armon osoitus toisia kohtaan on paikallaan. Jäi jopa vähän harmittamaan että yllytin itseni tietynlaiseen vihanpitoon kateellisia ihmisiä kohtaan, koska en oo itse sellanen, mut mulla on yhdenvertaisesti monta muuta vastaavaa väärinteon taipumusta. Niimpä voi samalla miettiä kun näkee toisessa jotain vastenmielistä, mitä itsessä on. Tälläseen ajatusmalliin oon viimeaikoina tullut, enkä ole enää kovinkaan vihainen muille, kun tajuan spefisti etten ole sen kummempi. Ollaan samalla viivalla kaikki, ollaan erilaisia ja kaikilla on omat haasteensa.

..

Pointtina siis se että muihin ärsyyntymisen sijaan jokaisen kannattaa ensisijaisesti paneutua omiin heikkouksiin ja "synteihin" ja opetella taistelemaan niitä vastaan, tulla vahvemmaksi ja paremmaksi. Samalla myös toisten väärintekoihin puuttuminen on oikea tapa, kiusaamiselle, varastamiselle tai terrorille ei tule antaa tilaa. Toisten väärinteot eivät myöskään oikeuta omiin väärintekoihin tai omien väärintekojen poiskehittämisen lopettamiseen ja totaaliseen välinpitämättömyyteen, vaan toisten väärinteot (jotka on helpompi tunnistaa kuin omat) pitäis toimia muistutuksena jokaiselle omista väärinteoista sekä muistutuksena et kaikissa meissä on vikaa, ja niiden vikojen poistamiseksi ja minimoimiseksi pitää tehdä töitä että maailmassa olis parempi olla. Asiat voi myös jättää sikseen, mutta se ei takaa arvokasta elämää itselle ja muille.

Justsaying

Viittaan siis siihen että olen mies eikä naisten tyyli kiinnosta lähtökohtaisesti, joten epäilen että jos mies viettää näin aikaa kuten minä naisten tyyliblogin kommenttiboxissa, epäilen että se vaatii sen kuten mulla et on paljon aikaa eikä niinkään ominaista tekemistä kuten parhaiden naisten pussailua ja voittamista.

Leena

Lahjoitatko ylipäätään vähempiosaisille mitään? Yhden ökylaukkusi hinnalla saisi koulutettua aika monta kehitysmaan tyttöä ja auttaa sitä kautta rakentamaan parempaa, turvallisempaa maailmaa meille kaikille (myäs sinun lapsellesi) - emme elä kuplassa, minkä ehkä pariisinkin tapahtumat osoittivat!

Mikko

Ehdottomasti samaa mieltä, että herra Mikko hoitaa kommentoinnin.
Ei Didem osaa vastata rakentavasti mihinkään kritiikkiin. Aina on hetkessä anonyymi vastaus eli Mikko.
Ihmettelen mihin noi XXL-kokoiset ihmiset tarvii noita käytettyjä rättejä???

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hyvä että täällä on teitä jotka aina tiedätte paremmin asiani kuin minä itse :D

Justsaying

Tässä on sellanen mutta et nää mun kaikki viestit on samasta ip-osoitteesta joka jättää aina jäljen sivustolle. Se ip paikantuu aivan muualle Suomeen kuin Helsinkiin. :) jos esitätte noin paksuja väitteitä et joku menestyvä liikemies istuu kommentoimassa naisten tyyliblogia keskellä päivää, silloin kannattais olla tilanteessa, että se asia on varma, eikä yhdellä pyyhkäsyllä toisintodistettavissa jos näin haluttais tehdä. Ette selvästi oo mitään erityisen skarppeja muutenkaan, mut luulis et pienipäisin päättelijäkin osaa ynnätä varsinkin jos oot nähny yhdenkin ihmisen elämässäs joka on huipulla, tiedät sen et ajankäyttö tälläseen ei oo mitenkään mahdollista. Mulla on tällä hetkellä loputtomasti aikaa lukea Seiskaa Iltalehteä ja toimittaa tyhjää koska menee huonosti. Ajattelin sanoa koska en halua et mut voidaan yhdistää johonkin toiseen ihmiseen millään tavalla.

Aija

Minä kysyin viattomasti, mihin hyväntekeväisyyteen Didem mahtaa laukku- ja muut rahansa lahjoittaa. Taisin olla sinisilmäinen, koska ajattelin, ettei kukaan Didemin kaltainen varakas ylipäänsä KEHTAA pitää vastaava kirppistä nykyaikana ja ilmoittaa tyytyväisenä, että merkkilaukkurahat menevät omalle tilille. Asia, siis kohteen valinta, kiinnosti. Yhtä hyvä vastaus olisi ollut, että sitä ei halua paljastaa julkisesti. Mut siis ok, näinkin voi tosiaan aatella, et oli ihana kirppis halipusit kaikille, rahat on mun.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Aija, ymmärän että oli viaton kysymys sinulta. :) Ja uskalsin myös vastata rehellisesti että rahat eivät mee mihinkään sen kummempaan kun omalle tilille. Sitä asiaa ei mun tarvii sen kummemmin selitellä eikä päätöksestäni ole mielestäni syytä närkästyä.

Mulla oli tosi alhaiset hinnat mun tavaroille, just sen takia että heillä joilla ei välttis ole varaa ostaa kallista uutta merkkilaukkua kaupasta, mutta haluaisi kuitenkin, niin sai sen tosi halvalla kirppiksestäni.

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mua jännittää. Just sanoin miehelleni, että mitä jos kukaan ei tule..:D Toivon tosiaan näkeväni monta erilaista kasvoa huomenna cafe Kokossa. Toivon myös että kirppikseni ei mene täysin kaaokseksi. Vaatteissa on mun itsetehdyt hintalaput ja maksutapa on käteinen, muistakaa se! 

Vaatteita on tosi paljon! Laukkuja on myös paljon. Kenkiä on hurja määrä (koot ovat 37-40). 

Tervetuloa siis ostoksille tai ihan vaan vaikka viettää rentoa lauantai päivää kanssani! Tarjolla pieniä raakakakku herkkupaloja ja skumppaa. Kahvilasta voi tilata herkullisia kahveja ja vaan nauttia kahvilan tunnelmasta. Cafe Kokko jo itsessään on käymisen arvoinen. 

Mulle on tullut kyselyitä siitä onko mahdollista vielä ilmoittautua (Vaikka rsvp päivämäärä on mennytkin) Toki olette kaikki tervetulleita paikanpäälle huomenna. Tulkaa ajoissa. 

Nopeat syövät hitaat. ;)

Flyerissa vielä osoite ja kellonaika. 

Nyt nukkumaan! 

ps. Eiks oo aika siistit nää mulle tehdyt kuvat?! Im in love!

Huomisen hashtagit ovat:

#blogikirppisbydidem

#cafekokko 

 

Graphics by Stephanie Wardi

                                                                                         xx Didem

Kommentit (4)

p

"Pastellitaivas vain rajana" postauksessa esiintynyt paitasi, mistä on peräisin? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Gucci hinta: 350 e

Louis Vuitton hinta: 250 e (paljon käytetty)

Balmain hinta: 900 e 

YSL hinta: 500 e (laukun takapuolella näkyy vähän korjauksen jälki, näkyy myös kuvassa)

Kaikkien laukkujen mukana tulee dustbag!

Blogikirppikseen pääset ilmoittautumaan: eventsbydidem@gmail.com

Muita myyntiin tulevia vaatteita ja tavaroita löytyy edellisestä postauksestani, eli täältä. 

Paikan päällä tulee olemaan vielä muuta mielenkiintoista merkkitavaraa! Kaikkea ei voi paljastaa etukäteen. :)

                                                                          Hyvää viikonloppua murut!

                                                                                       xx Didem

Kommentit (7)

Anniina

Hei minkä kokoisia vaattesi on? Ja kengännumero? En asu Helsingissä niin olisi kivaa tietää kannattaako lähteä autoileen, jos on pieniä tai isoja :)

eve

Mun mielestä toi Balmainin laukku on ihan sua! Harvalla muulla osaisin kuvitella tollasta, mutta sulla se on chic!

Laura

Millä tyylillä myynti tapahtuu? Tarkoitan että se joka ensimmäisenä paikalle saapuu saa kahmittua kaikki parhaat? Vai miten?

Evli

Voi kumpa saisin ostettua vuittonin tätä kautta; kotona vanhempainvapaalla vauvan kanssa eikä 4h ajomatka paikanpäälle tule tällä hetkellä lasten kanssa kuuloonkaan:/ :D

Sini

Täällä taitaa olla muutama muukin kiinnostunut tuosta LV:sta ja ainakin allekirjoittanut aikoo tulla paikan päälle ajoissa, jos vaikka olisin se onnekas, joka saa ostaa laukun! :)

jn

ostaisin tuon lv:n laukun niin että voisin laittaa rahat suoraan heti tilillesi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Graphics by: Stephanie Wardi

Vihdoin ja viimein tämä paljon odotettu blogikirppis toteutuu. Paikaksi valikoitui tunnelmallinen Cafe Kokko Helsingin keskustasta. 

Olen innnoissani siitä että saan tavata lukijoitani ja vaihtaa kuulumisia, höpötellä ja tutustua teihin. Tästä tulee niin hyvä juttu! 

Tulen tekemään postauksen, jossa näytän teille myyntiin tulevia tavaroita. Varmoja myyntiin tulevia juttuja on ainakin Guccin ballerinat, Louis Vuittonin kaulahuivi (tummanruskea/ musta), Ralph Laurenin mustat nahkanilkkurit, Pradan iltalaukku, takkeja, Steve Maddenin beiget korot, huiveja, hattuja, neuleita, housuja etc. Tavaraa kyllä löytyy. 

Flyerista löytyy kaikki tiedot, joten save the date ja ilmoittautukaa mukaan, niin osaamme varautua tarjoilun osalta. 

                                                                                    xx Didem

Kommentit (14)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kaulahuivit pyörii 30- 50 eurossa. Merkit ovat mm. Mulberry, Burberry, Ralph Lauren, Henry Lloyd, Louis Vuitton.. :)

Natalia

Kiva idea :) pitääkin ilmoittautua. Samaa kans tiedustelisin, mitä kokoa kenkäsi ovat?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ilmoittaudu, jee! Tulee varmasti kiva lauantai päivä :)

Kengät ovat suurinosa kokoa 37-38
Ehkä muutama 40 kokoa oleva myös.

Write your name here

Huomasin vasta nyt kahvikupin ;-) Tosifanien pitäis saada ostaa bydidem- takeawaykuppeja jostain.

Rosa
Liittynyt21.11.2015

Moikka! Onko kaikki myynnissä oleva merkkitavaraa vai löytyykö myytävää halvemmissakin hinnoissa? :) Esim. Zaran tms vaatteita?

laura

Moikka!! Laitoin sulle eilen meilillä kysymyksen kirppikseen liittyen. Toivottavasti tuli perille :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram