Kirjoitukset avainsanalla sisdeli

Kaikista kahviloista, se vilkkain ja pienin on minun työpaikkani aamupäivisin. Tykkään siis istua korkeavuorenkadun SIS. Delissä aamupäivisin. Tilaan Sportti smoothien ja rasvattoman latten take away mukiin, koska koskaan ei voi tietää milloin joutuu lähtemään. Lähtö voi olla nopea. 

Yleensä se seinä paikka on vapaa, joten avaan läppärin siinä ja alan tehokkaaksi bloggaajaksi. Istumapaikkoja ei ole edes muuta kuin ne 4 tuolia ja yksi taso. Parin tunnin aikana voi helposti kävellä ohi/pistäytyä kahville 10-15 sellaista tuttua, joiden kanssa vaihdan muutaman sanan. Välillä on ihan ryysis ja monta tuttua samalla kerralla. Mä diggaan. Olen tosi effektiivinen paikoissa, joissa tapahtuu ja jossa on katseltavaa. Keskityn paljon paremmin, kun näen ihmisiä ikkunasta ulos katsoessani. Elämää. Korkeavuorenkatu on muutenkin kaduista yksi lempparini Helsingissä. 

Se siitä..nyt olen just asettamassa kahvikuppini tiskikoneeseen ja vetämässä kengät jalkaan. Tämä päivä täyttyy erliaisista pressitilaisuuksista. Insta ainakin päivittyy tänään varmaan tiheään tahtiin, kun sitä snapchattii ei vieläkään ole. Höh! Seuratkaa kuitenkin instassa. Siellä olen nimellä BYDIDEM.

                                                                              Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

                                                                                           xx Didem

Kommentit (10)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mimmu..leopardi popot on Mangosta. Forumin mangosta, jos asut Hesassa. Takki on Zarasta tänä syksynä.

xx

Beanilie

Hih, kahvilat on ihan huippuja! Oon just saanu yliopiston pakettiin mut neljän vuoden aikana tuli kyl istuttua kahviloissa opiskelemassa ihan urakalla :D varsinkin kandia ja gradua kirjoittaessa keskityin vaan niin paljon paremmin vakkarikahvilassa kuin kirjastossa.

Ihanat kengät muuten, minkäköhän merkkiset ne on? :) kaikista sun kengistä noi on nimittäin sellaset joita voisin kuvitella itseni käyttävän! Mukavaa viikon jatkoa xx

Didem
Liittynyt17.11.2015

Onneks olkoon!

Bulevardin kahvisalkonki (niiden kakkujen vuoksi) oli opiskeluaikoina the place to be mulla. Kahvilat on ihan parhaita..vaikka vaan ihmisten katseluun. :D

Kengät on muru Mangosta, käy checkaa!

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Unelma sunnuntai tarkoittaa sitä että nukun pitkään ja kun herään makaan sängyssä vielä jopa pari tuntia. Luen lehtiä, välillä laitan silmät kiinni uudestaan, katselen sängystä ulos ikkunsta sinistä taivasta ja kirkasta aurinkoa, mietin kivoja juttuja, olen laiska ja niin onnellinen. :)

Jossain vaiheessa on kuitenkin hyvä nousta ylös pehmeistä lakanoista ja valmistautua päivään. Tänään tein snadin päiväkävelyn kamerani kanssa ja kiitos ohikulkijoille, jotka nappasivat minusta pari kuvaakin. 

Käyn päivittäin korkkarin Sis delissä. Haen sieltä aina sen sportti smoothien ja rasvattoman latten. Joskus istun hetkeksi siihen ikkunan äärelle koneen kanssa, mutta yleensä näkee liikaa tuttuja, eikä työnteosta tule juurikaan mitään. 

Kahvittelun jälkeen ajoin Stockan herkkuun ja hain sieltä kaiken tarvittavan mun lasagnea varten. Teen hyvää lasagnea ja lupasin tehdä sitä vanhemmilleni tänään, kun he tulivat kyläilee. Lucalla on nimipäivä tänään, joten vietettiin vähän sitäkin.

Sellanen päivä mulla, ei nyt mitään sen kummempia valittuja paloja päivän tapahtumista, mutta miksi nyt lähtee värittää ihan normipäivää. 

Nyt tähän hetkeen! Luca nukkuu, tiskikone pyörimässä ja Solsidan katsottu. Nyt meinaan ottaa kylvyn. Tuli kylmä, vaikka kaikki kynttilät taas palamassa. 

                                                                                       xx Didem

 

Kommentit (8)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mulla on pari vuotta vanhat Zaran kengät. oon käyttänyt näitä niin paljon ja tuun varmaan käyttää niitä niin kauan kunnes joutuu heittää roskikseen :D

Kiitos <3

Oona

Hei aikasemmassa postauksessa sanoit et katot mitä laukkuja laitat myyntiin tms. niin tuli vaan mieleen että onko aikomusta myydä luikkarin vaaleenpunasta laukkua? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

:) Sitä ei oo aikomusta myydä, mutta valkoinen Luikkarin Artsy bag lähtee myyntiin. Samoin mun musta Balmain.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram