Kirjoitukset avainsanalla antonioflores

Kuvat/Antonio Flores

                                                                                    Winter coat - MONCLER

Tämä päivä onkin mennyt kotona ja lastenklinikalla. Lucalla ilmestyi nivustyrä, joka oli todella kivulias, sen aikaa kun se siinä pinnalla oli. Lähdimme samantien lastenklinikalle. Vaikka olimmekin siellä monta tuntia, niin täytyy antaa erityismaininta palvelusta. Saatiin todella hyvää palvelua ja hoitoa. En ole aiemmin Lucan kanssa käynyt Suomessa lääkärillä. Lucakin ollut niin terve poika, ettei muutenkaan ole sen kummemmin joutunut ravaamaan lääkäreillä. Onko teillä kokemusta nivustyrästä? Koska tyrä ilmestyi ensimmäistä kertaa, niin kirurginen toimenpide ei sen takia ole kiirellinen. Mitä mieltä olette? Ajattelin käydä vielä yksityisellä ja pyytää sieltä kirurgin arvio. Olemme kuitenkin kevään siellä Jenkeissä, niin kun hänellä nyt ilmeni tällainen tyrä, niin haluaisin hoitaa sen pois, ettei sit jossain Jenkeissä tarvii.

Kiitos jo etukäteen jos jollain on kokemusta ja haluaa jakaa sen tänne. :)

Huomenna olisi ystäväni synttärijuhlat, mutta viikonlopun suunnitelmat menee Lucan voinnin mukaan. Lauantaina ajattelin käydä yksin jouluostoksilla ja pitkällä kahvilareissulla. Mukaan otan kasan lukemattomia ehtiä. Olin myös suunnittelut käyväni jossain joulukonsertissa illalla. Niitähän on nyt melkein päivittäin eri kirkoissa. Kotini on niin tunnelmallinen, kun korkeat ja leveät ikkunat valaistuu pitkistä kynttilöistä  ja taustalla soi kauneimmat joululaulut. Kaunista. 

                                                                                                    xx Didem

Kommentit (17)

Annika

Hei! Minun 4 v pojalla todettiin Lastenklinikalla nivustyrä viime kesänä, aamulla mentiin kipujen vuoksi sinne ja yöllä leikattiin. En tiedä sitten onko näitä erityylisiä, mutta ainakin tuon todettiin olevan kiireellinen. Ehkä hyvä kuunnella vielä toinen mielipide. Esim. dextrasta jossa myös voidaan se leikata.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia. Luca ollut vielä tämän päivän kotona, joten jäänyt asiatkin vähän hoitamatta. Huomenna soitan sinne pikkujättiin ja vaikkapa dextraan.

xx

Annujuli

Moi! Minun 3,5v tytöllä on leikattu nivustyrä Lastenklinikalla. Oltiin leikkausjonossa n.1/2 vuotta. Tyrä ei ollut kipeä eikä kuroutumisriskikään niin iso, niin odottaminen ei ollut ongelma. Mut ehkä niitä on eri tyyppisiä. :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia. Varmasti on erityyppisiä. En kuitenkaan toivo että Luca joutuisi uudestaan käymään läpi sen kivun, niin parempi checkaa vielä. Mieluummin operoidaan täällä kun Jenkeissä, kiitos. :)

Emiliaa

No jos niin on, niin meneppäs monclerin sivulle ja lue sieltä. Sinun kommentti on minun mielestä vaan ivallista riidan haastamista...

Vierailija

Nivustyrän leikkausaikataulu riippuu lapsen iästä ja siitä saako sen painettua takaisin. Jos ei saada takaisin (riski suolen hapenpuutteesta ja kuoliosta), leikkaus tehdään päivystyksenä, muuten leikkauksella ei ole suuremmilla lapsilla kiire. Pienillä, alle 1-vuotiailla on suurentunut riski suolen hapenpuutteelle ja näin ollen leikataan nopeammin.
Kuulostaa siis siltä, että lastenklinikalla ollaan toimittu ihan oikein. Ja varmaan neuvottu, että jos kivut palaa niin menette takaisin.
Lastenklinikan lastenkirurgit ovat Suomen parhaita, yksityispuolellakin toimii näistä suurin osa, joten varmaan saat ihan saman vastauksen sieltä.

Amsi

Mulla todettiin nivustyrä kun olin ehkä kolme, en muista paljoa niistä ajoista, vaan sen hirveän kivun kun se tyrä pullahti ulos. Muutama viiko kuulemma sen kanssa elettiin ennen kun leikattiin. Eikä leikkauskaan ilmeisemmin ollut mulle mikään traumatisoiva, ilmeisesti ihan hyvällä tuulella olin kun isä pääsi heräämöön mua katsomaan leikkauksen jälkeen, eikä näin jälkeenpäinkään mitään pahoja muistoja liity tuohon operaatioon. Paranemisestakaan ei ole kummempia traumoja, muistan vaan kuinka ei hirveesti saanu riehua, kurotella korkeelle tai kantaa jotain painavempia leluja pariin päivään. Eli sanoisin että lapsen kannalta ei ole kauhea elämänmullistava kokemus koko tyrä, siitä ei kannata huolehtia:)

Vierailija

Hei! Olen seurannut blogiasi ja  pitänyt siitä tähän asti. Ilmeisesti käytät aitoja turkiksia? En hyväksy turkistarhausta joten lopetan blogin seuraamisen. Tämä ei vaikuttane kenenkään elämään, mutta halusin kuitenkin tuoda mielipieeni julki. Toivottavasti sinä ja muut valitsette  toisin seuraavan takin kohdalla. Hyvää jatkoa!

Emiliaa

Voi että ;D miksi sitten haaskata yhtään aikaa ja kirjoittaa sun surullinen kommentti. En usko että ketään kiinnostaa että lopetit lukemisen. Juuri tuommoiset kommentit ovat vain ilkeitä ja haluat herättää jotain keskustelua. Ihan turhaa käytöstä

Aivot naulakkoon

Juuri niin, Emiliaa, miksit haaskata aikaa kommentoimalla negatiivisesti jo kahta eri kommenttia yhdessä keskustelussa? Turkistarhaus on kautta linjan epäeettistä eläinrääkkäystä, mutta valitettavasti turkisten tuottaminen ei lopu ennen kuin niin kysyntä loppuu. Aitojen turkisten esilläolo mediassa saattaa osaltaan lisätä niiden suosiota, joten ei ole siis ollenkaan aiheetonta kyseenalaistaa kenenkään päätöstä esitellä turkistaan blogissaan ja näin ollen olla suoraan vastuussa tämän sairaan teollisuuden aiheuttamasta eläimiin kohdistuvasta kärsimyksestä. Voit kuitenkin jatkossakin elää kuplassa, "keskustelua" välttäen, mikäli tämä sopii sinulle paremmin. Onhan tämä sentään vapaa maa... no, ainakin joillekin meistä, jotka emme elä koko elämäämme häkissä. Oikeassa olet kuitenkin sen suhteen, että tapaus on surullinen, ja että turkisten käyttäminen on turhaa.

Mini

Hei! Itse erikoistun lastenlääkäriksi ja kuulostaa kyllä, että lastenklinikan toimintamalli on ollut oikea (en tietystikään ole lastenkirurgi, mutta meidän lastenpäivystyksessä tyräpotilaat ovat kyllä tuttu näky). Nivustyriä on eri tyyppejä ja toki leikataan päivystyksellisesti, jos on kureutunut eli suolta ei saada painettua pienestä reiästä takaisin. Muutoin sitten leikkausjonoin ja tarvittaessa tyrän kipeytyessä uudelleen päivystykseen ja leikkaus jo aiemmin. Samat tyypit päivystävät/työskentelevät yksityisellä, joten voi olla, että saisit saman arvion. Toki lääkäreilläkin on mielipide-eroja, eikä toisen mielipiteen hakemisesta haittaakaan ole. Olet sittenvehkä varmempi päätöksestäsi etenkin, kun teillä reissu edessä! Kivaa joulua sinulle ja perheellesi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 Styling/Hair&Makeup/Photos: Antonio Flores

                                                                                   Knitwear Lindex 

                                                                                         Skirt HM

                                                                              Shoes Giuseppe Zanotti

En tiedä mitä on olla ujosti onnellinen ja miksi se tuli mieleeni, koska oikeasti olen ihminen, joka on kaikkea muuta kuin ujo ja tunteita peittelevä. Kai viittaan sillä jotenkin ilkeisiin keskusteluihin vauva.fi sivustolla, joita tulee vähän väliä. Onneksi tämä viimeisin keskustelu poistettiin. Tulee väistämättäkin paha mieli, vaikka ei saisi antaa turhien anonyymien vaivata mieltä. Terve vaan tutuillekkin (hyvässä että pahassa) on siellä niitäkin. Eniten mua pelottaa, miten sairaita ja hulluja tyyppejä on olemassa. Siellä vauva sivustolla eletään ihan omaa elämää, siellä yllytetään toinen toisiaan vielä hullumpiin ja perättömiin juttuihin, jos joku kirjoittaa jonkun positiivisen asian tai tekee keskustelu aloituksen, niin heti on joku väittämässä että se olen minä itse siellä aloittelemassa. :D 

En toivo kenellekkään pahaa, en edes heille jotka ovat noin vihamielisiä ja surkeita minua kohtaan. Ei pitäisi lukea nettikeskusteluja, mutta yleensä joku linkkaa mulle sen ja sen jälkeen peli on menetetty. Jos jatkossa tulee vastaavanlaisia, niin pitää ottaa järeemmät aseet käyttöön. 

Ujosti onnellinen, se tarkoittaa sitä, että en tuo perhe-elämääni tänne sen kummemmin enää esille. Se on pyhä asia minulle ja haluan säilyttää jonkun yksityisyyden siihen liittyen. 

Nyt back to basics. Olen istunut toimistollani (sis deli) koko aamun. Vietimme eilen niin ihanan isänpäivän ja muutenkin koko viikonloppu meni aika kivasti. Mökki on nyt talviunilla. Tänään olis tarkoitus tehdä suursiivous kotona. Ruoaksi meinaan tehdä spagettia ja jauhelihakastiketta. Päiväkodin jälkeen lupasin Lucalle, että mennään ostaa uusia legoja. Hän on kovasti innostunut legoista ja rakentaa tosi hienoja linnoja ja taloja. Tänä iltana hän kuulemma opettaa minullekkin, kuinka rakennetaan navetta eläimille. :)

                                                                          Mukavaa päivää hupsut <3

 

                                                                                        xx Didem

Kommentit (12)

Nora

Hei Didem! Älä välitä. Ilkeitä ja pahansuopia ihmisiä on aina. Se että toivoo ja suo muille hyvää on mielestäni merkki siitä että on hyvä ihminen ja sisäisesti kaunis. Ymmärrän kyllä ettet halua perhe elämääsi täällä esille, tosi harmi koska olisi kiva myös lukea siitäkin :) Sinulle ja perheellesi ihanaa viikkoa. Kauniita kuvia sinusta.

sona

Kiva ku on poistettu se keskustelu. Mä ilmoitin sen asiattomaksi. En ymmärrä tommosta yhtään. Oon ihan koukussa sun blogiin. Kiitos. Voisitko laittaa vaihteeksi videohöpsötyksiä? Ja pystyisitkö tehdä joululahjapostauksen. Niin vaikeata miettiä joka vuosi miehelle lahjoja.<3

Laura

Mä en oo käyny lukemassa paskaa mitä noilla sivustoilla kirjotetaan. Niistä tulee vaan paha mieli. Tuntuu että siellä on millon kukakin maalitauluna (ainakin mitä muiden bloggaajien blogeistakin oon ymmärtänyt). Musta on ollut tosi kiva kun oot rehellisesti kertonut perhe-elämästäsi ja vastannut jopa kysymyksiin kaikista raha-asioista ja teidän käytännönjärjestelyistä. En tiedä mitä susta on kirjoitettu, mutta ymmärrän kyllä ettei tee mieli jakaa täällä muuta kun kuvia vaatteista jos saa lukea sairaita juttuja itsestään. Sikäli harmi kun juuri se kaikki muu kuin vaatteet tekee sen syvyyden blogiisi :/ Kateelliset ihmiset on niin rumia!!!

M

Jag vet inte mycket om modeller/fashion och sånt men en sak har jag lärt mig från America's Next Top Model - se till att alltid ha lång hals på bilderna, annars ser du kort ut. Speciellt den första bilden här saknar hals. Bara som liten hälsning. Bilderna är helt super fiiiina! :)

kaneli

En kyllä ymmärrä yhtään ihmisiä, jotka kirjoittelevat tai lukevat jotain keskustelupalstoja. Sinne kun kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa, tarkoittipa sitä tai ei. Ei kuitenkaan kannattaisia lukea tommosia juttuja, koska ne on ihan irrotettu todellisuudesta. Ihmiset ei vain yksinkertaisesti ymmärrä, mitä se niiden ilkeys tarkoittaa. Turhaan semmosilla pahoittaa omaa mieltään. Maailma on täynnä ahdasmielisiä ja omaan elämäänsä tyytymättömiä ihmisiä, jotka eivät ole sitä sisältöä löytäneet omaan elämäänsä! Sun kannattaa keskittyä vain siihen omaan tekemiseesi ja onneesi :) Se mitä jossain nettipalstalle kirjotetaan on ihan merkityksetönsä. Se ei kerro mitään. Tsemmpiä! :)

Murmeli

Minkä värinen tukka sulla on? Oletko ajatellut vaalentaa ja mitä mieltä olet siitä? :)

Liisa

Tsemppiä sinne Suomen harmauteen Didem ! Elä omaa elämääsi ja jätä sivuun muut

Roosa

Onpa surullista että olemassa on sellaisia ihmisiä jotka haluavat toiselle pahaa. En ymmärrä. En edes keksisi mitään pahaa sanottavaa sinusta tai blogistasi!! Olet huikea tyyppi ja kaunis sellainen! :) mukavaa viikkoa!

Vm

Upea stailaus, varsinkin meikki!
Ja samaa sanon kuin muutkin eli toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos kaikki negatiiviset jutut. Sulla on tosi mahtava blogi.

Anna

Didem, jos lopetat avoimuutesi, olet antanut heidän voittaa.

Sulla ei oo mitään hävettävää tai salailtavaa. Et oo tehnyt mitään laitointa tai väärää. Sulla on OIKEUS elää elämäsi just niinkui haluat. Pidä siitä kiinni äläkä pyytele anteeksi.

Maailmaan mahtuu monenlaista sairautta, mutta harva on yhtä rumaa kuin toisen naisen viha toista menestyvää naista kohtaan. Oot oma itsesi, anteeksipyytelemättä. Jokainen niistä räksyttäjistä olisi hiirenhiljaa jos sut kasvokkain tapaisi.

Mutta silti, suosittelen myös lämpimästi järeämpiä aseita. Reippasti poliisille jos levitellään perättömiä/henkilökohtaisuuksia. Nyt pidät pääs pystyssä, sä oot aikuinen nainen etkä lannistu jostain nettiämmistä! Hoida blogisi, miehesi ja lapsesi ja itsesi parhaasi mukaan. Mikään ei suututa yhtä paljon kuin toisella menee hyvin.

Caligirl

Itse aloin käymään vauvapalstalla ensimmäisen lapsen saatuani ja voi kauhistus sitä ihmisten pahansuopaisuutta. Ihan sama mitä mieltä askarruttavia asiallisia kysymyksiä/ajatuksia sinne esitti, niin jo oli lauma ilkeitä ihmisiä älyvapaine kommentteineen perässä. Lopetin kyllä aika nopeasti siellä käymisen kun eihän sieltä saanut kuin pahan mielen. Surullista kyllä, miten sitä löytyykin niin paljon elämäänsä tyytymättömiä ihmisiä. Niistä ei todella pidä välittää yhtään, vaan mennä vain itse eteenpäin keskittyen niihin asioihin, joista itse saa voimaa ja innostusta. So just keep going!! Ja hienoja kuvia, olet tosi kaunis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Styling/Hair&Makeup/Photos by Antonio Flores

Upeita otoksia oli valtava määrä ja mun oli tosi vaikea valita niistä ne sopivimmat tähän teemaan. Meidän mielestä saatiin ikuistettua sellaista matskua kun haettiinkin. 

Kuulisin niin mielelläni mitä pidätte? ;)

                                                                                          xx Didem

 

Kommentit (16)

xxx

Olet kyllä kaunis! En ole pitkään aikaan blogiasi lukenut ja nyt alotinkin Didem maratonin :) oletko vielä yhdessä lucan isän kanssa?

Vakkari

Liian kesy meikki. Kaikki oli pliisua. Dramaattisempaa kaikkea! Kuvattava oli kyllä hyvä, mut stailaus ei lähellekkään tarpeeksi rohkea.

Anonyymi kotiäiti

Hei, lempparikuvani ovat nro 5, 11 ja 12. Hieno meikki. Zombiksi poseeraat turhan paljon. Jos olet katsonut walking dead-sarjaa, niin ehkä siitä olisi voinut ottaa hieman mallia, miten näytellä zombia valokuvassa, joka tietenkin on haastavampaa kuin livenä esim. video postauksena:) Muuten OIKEIN hieno kuvasarja.

MT*

Minunkin suosikit ovat 5 ja 11. Ja kuten joku muukin aiemmin totesi, mahtavaa heittäytymistä tosiaan. :)

Mutta jos saan vähän kritisoida muutamaa kuvaa, jotta sinä Didem voisit kehittää kuvallista ilmaisuasi:
- Vaikka tästä setistä tulee teema hyvin ilmi, niin pohdi toimivatko kuvat myös yksin. Mieti välittääkö jokainen yksittäinen kuva yksinään ajatuksen ja tavoitteen kuvausten taustalla. Karsi ronskisti ne pois, jotka eivät toimi myös yksin. Esim kuvat 4 ja 15 yksinään ovat enemmän luokkaa Monty Pythonin Ministry of Silly Walks. Ja kuvat joissa kädet kasvoilla, näyttävät oikeastaan vain kädet - eivät meikkiä tms. Kädet kasvoilla voi myös tulkita monella tapaa, tässä yhteydessä se käy ilmi, mutta jos kuva olisi yksin, niin tunnelma ei välittyisi. Nämä kaikella rakkaudella, Didem <3.

Ninni

13. kuva on paras, siis kuva jossa toinen käsi ylhäällä, katse aivan mielipuolinen :D. Kuvista osa on aivan kuin jostain kauhuelokuvasta.

Sarppa

Musta sun ja antonion liitto toimii hyvin meikin ja hiusten kanssa, mutta kuvat on tosi tosi amatöörimäisiä mikä pistää silmään kun nykyään kaikissa blogeissa on huippulaatusia kuvia viimestä piirtoa myöten.mutta mallina oot myös hyvä :)

Maria

Tykkään tosi paljon sun kuvista sillon kun oot luonnollinen ja et yritä poseerata. Oot tosi nätti, mutta ET ole malli ja musta hyvä niin, oo oma ittes ja jätä malleille malleilu :) nää poseerauskuvat ei vaan toimi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Photos and Styling/ Antonio Flores

                                                                                     Dress/ ZARA

                                                                              Leather jacket/ PRADA

                                                                            Shoes/ CHANEL (vintage)

"Istun koneella, kyseesä on kriittinen hetki (saanko sen vai en). Mä sain!!! Hyppään ylös tuoliltani, alan tanssimaan ja tuulettamaan kuin viimeistä päivää". Huutokauppa, uusi vaarallisen koukuttava juttuni. 

Kolme vuotta sitten en olisi kuvitellut liittyväni Facebookin eri kierrätysryhmiin, saati sitten että seuraisin niitä näin aktiivisesti. Kaikista ryhmistä seuraan Facebookissa Design Corneria eniten. Sieltä olen tehnyt muutamankin hyvän hankinnan. Kaikki itse asiassa ovat olleet kenkiä. Nämä kuvissa vilahtavat Chanelin vintage nilkkurit lähti niin hyvään hintaan, että oli pakko saada ne. Design Cornerissa järjestetään välillä myös huutokauppoja. 

Vaikka tämä onkin kiehtova laji, niin järki pysyy mukana. Punnitsen kyllä tarkkaan onko minulla oikeasti käyttöä ja jos haluan myydä tavaran eteenpäin niin onko se kannattavaa. 

Ehkä enemmän olen yllättynyt siitä, että minua ei haittaa ajatus siitä että tavara on käytetty. Olen iloinen että ajatusmaailmani on muuttunut. Tietenkin haluan että tuote on hyvässä kunnossa, muuten en siitä ole kiinnostunut. Useimmiten kyllä esim Design Cornerin laukut, huivit, vaatteet, kengät etc..ovat ihan uskomattoman hyvässä kunnossa. Osa jopa näyttää käyttämättömiltä. 

Onko Bukowskin huutokauppa teille tuttu? Minulle se tuli tutuksi viime viikolla. ;)

                  "Collect things you love, that are authentic to you and your house becomes your story."

                                                                                            xx Didem

 

Kommentit (7)

Jossu

Lumoavan kauniita kuvia taas ! :) Silmät on sielun peili ja sulla hehkuu sun persoona ja persoonallisuus ihanasti kasvoilla, ihailen :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Mäkin ihailen ...hahaha! Toi vika kuva on yks mun lemppareista. Ollaan hyvä tiimi Antonion kaa ja viikonloppuna mennään taas ottaa lisää asukuvia. ;)

xx

Kadi

Moi Didem!
Olisi kiva lukea postaus kodistasi. Jotakin kuvia, montako huonetta, millainen keittiö jne. :) Aikaisemmasta julkaisustasi päätellen, tyylitajusi pätee myös sisustukseen!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Uskon tytöt, että olisi kiva ;).

Mä luulen että siinä vaiheessa kun meidän oikea koti Helsingissä valmistuu niin teen jonkunnäköisen koti/sisustuspostauksen.

puspus

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram