Kirjoitukset avainsanalla flow15

Esittelyssä Chanelin timeless classic mini cube flap bag punaisena. Hihnan pituus ja laukun koko on täydellinen. Kuvat otettu ennen lauantain Flow etkoja :) Mahtavat kuvat taas, mun mielestä :) Hyvää tiimityöskentelyä systerin kanssa..."nyt on kiire..mun pitäis jo olla siellä kattoterassilla, mut otetaan silti hei nopeesti viel asukuvat" :) Mielettömät kuvat tuli.

Kuvissa näkyy myös uusin koruni Balenciagalta. Sain sen tytöiltä synttärilahjaksi ja olen super onnellinen korusta. He niin tietää mistä tykkään ;) 

Mitäs pidätte kokonaisuudesta ja tästä Flow böönasta?

Mekko/HM concious organic silk, Boots/ZARA, Nahkatakki/ZARA, Korvakorut/ZARA, Korut/ Balenciaga, Cartier, Hermes, Aurinkolasit/Ray Ban, Laukku/Chanel

Kuvat/Elif

 

Kommentit (16)

anna

Oh! Niin ihana ! :) voisitko tehdä postauksen kaikista chaneleistasi? Tai vastata ihan kommentilla :) minkä kokoisia musta, sininen ja vaalea laukkusi ovat? Mitä olet tykännyt juuri niiden koosta? Mietin tässä oman ostamista ja siksi kyselen :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei Anna!

Beige Chanel on classic lambskin jumbo (erittäin herkkä)
Musta Chanel on classic caviar jumbo
Sininen on Chanel easy flapbag caviar (astetta rennompi)
Punainen on Chanel classic mini cube flapbag caviar (väri on kausituote)

Klassikko on aina klassikko, mutta minkä kokoisena se kannattaa niin on aika vaikea sanoa toisen puolesta. Kokeile, tunnustele ja vertaa. Tottakai hintakin nousee mitä isompi laukku on.

Onnea <3 ja kerro jos ostat! xx

Hanki oikea wlämä

On tainnut pikku neidillä mennyt pullat ja vellit sekaisin Flow:n suhteen, Chanel big no!!! Ostata herra BIG Moneylla jotakin kunnon suomalaista, jäis rahaa muuhunkin, kun ko. laukkupuljun vuokraan ja myyjäneidin palkkaan. Koko leikki niiiiiin turhaa, säälittävää ja kaikin puolin tyhjänpäiväistä.

Jp

Totta. Chanel sopii Flow-festareille yhtä hyvin kun sinappi kaurapuuroon.
Tyylimoka...

Pitkäaikainen lukijasi ;)

Hieno laukku, ja onnistuneet kuvat. Jäättekö nyt siis Suomeen asumaan vakituisesti vai palaatteko vielä Sveitsiin ? Kuinka pitkäksi aikaa ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Hei ihanat!

Onko teil ollu hyvä viikonloppu? Hyvä flow? Mulla on, niin hyvä flow! Oon "marssinut ja hyppinyt" pöydällä Go Westin tahtiin ja pitänyt sairaan hauskaa ystävien kanssa, tavannut joitakin mun lukijoita. Ihan huippua kun te tuutte niin rohkeasti juttelee. 

Perjantaina meil oli mieheni kanssa hammaslääkäri, jonka jälkeen suuntasimme brekulle. Sit ehdotin et käydäänkö kattoo mitä Della Margassa on, käyn siellä itse aika harvoin. Mehän mentiin sinne ja siellä perällä..jossa ne kauniit väskat kutsuu luokseen, oli yksi joka loisti yli muiden. Kauan odotettu laukku(ni). Niitä oli tullut vain yksi liikkeeseen. Olin niin onneissani, kun mun kulta sanoo että toi on nyt sit sun Flow lahja (silmät loisti, minä hypin ja tuuletin) ...mentiin vielä miestenosaston kautta kassalle. Kulta löysi kokomustan hupparin, joka lähti myös mukaan. Mut niin ihanaa, mulla kävi hyvä tsägä ja hei mikä fiilis oli alottaa FLOW. Asukriisi olikin selätetty ton kauppareissun jälkeen. ;) Nyt kokoelmassani on myös punainen chanel, jonka esittelen sit seuraavassa postauksessa. Eli perjantaina mulla oli päällä tää musta setti ja itseasiassa se punainen laukku. Lauantain asu (joka muuten sai paljon kehuja) tulee seuraavassa postauksessa.   

Stefu otti ihan sairaan mageita kuvia Ruttopuistossa. Valo oli hyvä, kuvaaja ja ehkä jopa mallikin ;) Nytkin hymyilen kun kijroitan tänne ja mietin viikonloppua, hetkiä, tilanteita. Mulla on hienoja ihmisiä ympärilläni. Olen heistä niin kiitollinen ja onnellinen. 

xx

                  Mekko/ZARA, Boots/Michael Kors, laukku/Chanel, nahkarotsi/ZARA, aurinkolasit/Ray Ban

Kuvat/Stefu

 

Kommentit (3)

Heili

Sä oot itseasiassa nätimpi sivuprofiilista kuin suoraan edestä päin,siksi varmaan niin paljon sivuprofiilikuvia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram