Kirjoitukset avainsanalla stockmann

Photos by Kristiina Ketonen

Paita // Victoria Beckham (Stockmann)

Nahkahousut // Helmut Lang (Stockmann)

Korot // Steve Madden (Stockmann)

Vielä ei ole vuosi vaihtunut tai uuden vuoden lupauksia tehty. Tässä vilkkaimmassa jouluhässäkässä, kuitenkin jo mietin seuraavaa vuotta ja mitä hyviä juttuja se toivottavasti tuo tullessaan. Vuosi 2016 on ollut minulle työni ja kehitykseni kannalta niin merkittävä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle vuodelle hyvin ja odottavin mielin. Positiivinen ja luottavainen asenne on kantanut minua tähänkin asti elämässä, joten enköhän jatka samalla asenteella. Jos tipahtaa, niin tipahtaa. Kolhuja pitääkin tulla, ne vahvistaa ja kehittää. Olen ylpeä itsestäni. Itsevarmuuteni on säilynyt ja myös kehittynyt, koska en yritä olla mitään muuta kuin mitä olen. Olen tehnyt tätä omaa juttua alusta saakka rehellisesti ja tunteella. Ilman tunnetta, tästä puuttuisi luonne ja aitous.

Saitte minut taas hiljaiseksi ja niin kiitolliseksi, edellisen postauksen kommenttien perusteella. Iso kiitos. Oli pakko vähän herkistellä. Ylivoimaisesti paras joululahja. Yritetään keväällä järkkää sellainen meet& greet tapaaminen. 

Pitihän minunkin sairastua vielä flunssaan ennen joulua, joten senkin takia varmaan minulla on ollut aikaa miettiä tulevia mielenkiintoisia projekteja :) Lahjat on ostettu ja eilen käytiin hakee Lucalle omaan huoneeseen suloinen pöytäkuusi, jonka hän sai koristella just niin kuin halusi. Sopii hyvin siihen hyllyn päälle. Pöytäkuusi voi parhaimmillaan pysyä vuodenkin virkeenä, joten ajattelin nyt yrittää tätä temppua. Tähän asti kasvini elinajat ovat olleet häpeällisen lyhyitä. 

Tällä viikolla tosiaan päivittelen Stockmann.com instagramia. Olen innoissani tästä yhteistyöstä, ihan jo pelkästään sen takia, että kyseessä on Stockmann. Kaikkien aikojen tavaratalo numero yksi, jossa on niin paljon hyviä muistoja lapsuudestani saakka. Stockan vessassa tein myös positiivisen raskaustestini 5 vuotta sitten, jolloin tuntemattomat asiakkaat saivat minulta leveän hymyn ja muutaman onnellisen kyyneleen, kävellessäni ulos tavaratalosta. Jos ette vielä seuraa Stockaa instagramissa, niin tehkää se nyt stockmann.com . Jaan siellä viikon ajan erilaisia jouluideoita. Virittäydytään yhdessä joulutunnelmaan. 

Tiesittekö muuten, että Stocka myy nykyään Victoria Beckhamin vaatteita? To die for. Kuvissa näkyvä paita on VB. Niin kaunis paita, jonka röyhelö hihat, tekee siitä juhlallisen. 

Seuraavaksi ajattelin alkaa kuvailee tuotteita täällä kotona. Minulla on nyt kohta parin viikon ajan ollut käytössä otsonoitu oliiviöljy -sarja ja haluaisin jakaa teille kokemuksia tästä tehokkaasta ihonhoito -sarjasta. Muistatteko kun kirjoitin teille suunympärysihottumastani ? Tuon postauksen jälkeen niin moni suositteli minulle kyseistä öljyä ja iloikseni sainkin yhteydenoton mahdollisesta yhteistyöstä Suomen otsoniterapian kanssa. Paketti saapui kotiini heti, kun olin saapunut Jenkeistä takaisin Suomeen. Aiheesta lisää myöhemmin. 

Olette rakkaita!

xx Didem

 

Kommentit (3)

Hvmm-

Olisi ihanaa jos jaksaisit tehdä tuon kosmetiikka -esittelyn videon muodossa! Tykkään katsoa hupsuttelujasi insta storyssa ja snäpissä, oot niin aito! 😍
Kivaa joulun odotusta! ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Tuun tekemään meikki tutoriaalin..mahdollisesti videon muodossa, mutta ihonhoito rutiini postaus tulee varmaan kyl kuvien muodossa :D Sooorrryyy.. mutta voinhan mä esitellä jotain kosmetiikkaa instasnäpissä. Pointsit mulle, että olen super aktiivinen instassa. En oikein edes osaa enää olla ilman sitä instasnäppäilyy :)

Rauhallista joulua !

pusss

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tämä rakennus sisältää paljon muistoja. Lapsuudesta aikuisikään saakka. Lapsena kävimme melkein joka lauantai Stockalla. Auto jätettiin Forumin parkkihalliin, mä pääsin ratsastaa siihen mustaan kolikkohevoseen, joka siellä aikoinaan oli ja muistatteko myös sen tunnelin sinisen "raidan" joka vei Forumin parkkihallista Forumiin..käsi ei ihan yltynyt korkeimpiin kohtiin, mutta juoksin aina käsi kiinni seinässä ja koitin ylettyä siihen. 

Olin ehkä 4-vuotias ja mamma puki minut Benettonin tummiin pillifarkkuihin, jalassa oli Ruotsista ostetut bootsit ja mini tummanvihreä villakangastakki, jonka selässä koristeli "Paddington" tyyppinen nalle. Hiuksissa somisteli pinni ja olalla laukku. Joka viikonloppu olin super stailina Stockan leluosastolla, josta sain valita aina yhden lelun. Mä olen siis ollut Barbie friikki ja leikin Barbeilla vielä varmaan 12-vuotiaaseen saakka. Olen säästänyt kaikki yli 100 barbiani, barbietalot, avoauton, asuntoauton, poreammeen etc..

Yläasteelle tullessa leluosasto vaihtui vaateosastoon ja Stockan 4 kerroksen Pappagallo jäätelöön. Pappagallon kaksi jäätelöpalloa oli aika vakiojuttu koulun jälkeen. Lempimaut ovat vaihdelleet vuosien varrella. Tänä päivänä syön vain lakritsia ja jogurttia. 

Viime viikolla kävimme asuntomessuilla mieheni yllyttämänä (en ole käynyt aiemmin) . Kierrosta aloittaessamme edessämme käveli mies, josta mieheni kuiskasi tunnetko hänet? En tuntenut. Tätä mieheni ihmetteli kovasti. :D Mies on kuulemma Stockan siviilipukuinen vartija, jonka hän on tunnistanut 10.kerran jälkeen Stockallla käytyään 15 v. sitten ja näkee häntä edelleenkin usein. Hahah!

Minä en ole miettinyt vartioita, kun silloin kun yläasteella piirtelimme ensimmäisen kerroksen mustalle lavalle valkoisilla liiduilla ja jouduimme jäämään Stockan jo ollessa kiinni hinkkaamaan pois kaikki jäljet..

Kaikki muistot tuli mieleen eilen, kun istuin Stockan 8 kerroksessa koko päivän koneen äärellä.

xx 

Kuvat/Saara Hirn-Stöckli

 

Kommentit (3)

jj

Hehh, itse kävin ekaa kertaa Stockalla vasta 20-vuotiaana Hulluille päiville. Järkytyin menosta aika kovin (porukka tuuppi toisiaan ja hirmuinen hulina ympärillä), en tykänny. Nykyisin käyn silloin tällöin, kun ei sielä enää mitään niin kovin erikoista myydä :/ Ennen sieltä sai vaikka mitä erikoista.. Hulluilla päivillä tosin käyn tuuppimassa porukkaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram