Kirjoitukset avainsanalla girls

Tiedättekö kun yrittää sopia viikkoja aikasemmin tyttöjen kanssa jotain ja aina on joku, kenelle ei vaan sovi. Tämän aamun extempore brunssiehdotus Jekulta, meidän tyttöporukan whatsapp ryhmään, tuli täydelliseen aikaan, jokaiselle meistä. Ihana reunion Caritan, Jannikan, Ellun , Even ja Jekun kanssa. Sovittiin brunssi Lilla Robertsiin 12.30 ja just vasta tulin kotiin. Ystävät ovat parhaita ja on niin kiva olla taas kotona. Lilla Robertskin oli täynnä tuttuja. Pidän niin paljon siitä, että kadulla voi tulla vastaan montakin tuttua naamaa ja frendiä. Ulkomailla sitä ei tapahdu. :D Silloin kun asuin Sveitsissä, niin ikävöin just tätä tunnetta. En halunnut olla turisti, vaikka joskus sekin on ihan jees. ;)

Tämä oli muuten ensimmäinen brunssi kokeiluni hotellissa ja ei ole mitään huonoa sanottavaa. Ravintola on viihtyisä ja kattava brunssi tarjoillaan 12.30-16 la/su, hintaan 29e. Haluaisin kotiin kaikki Krog Roban valaisimet, ne on niin mageet. 

Ihan pian lähden hakemaan Lucaa mun vanhemmilta. Mamilla on kivoja tuliaisia mukana Lucalle. :) Illalla ajattelin leipoa meille banaanipannareita. 

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mikäs sen parempaa, kuin kokoontua tyttöjen kanssa brunssin merkeissä pöydän ympärille juoruilee, hihittelee ja tietenkin nauttimaan herkullisesta ystäväni tekemästä kattauksesta. Namm! Yksi tytöistä ei päässyt kun on tällä hetkellä vielä sairaalassa vastasyntyneen vauvansa kanssa. Näitä kokoontumisia saisi olla lisää, vaikka elämmekin kiireen keskellä ja jokainen vähän eri elämäntilanteessa. Ilmoittaa ajoissa vain ajankohdan. 

Brunssin jälkeen hain kamat kotoa ja lähdettiin Janitan kanssa kuvailee. Hitto, kun mulla pitäis nyt olla se snäppi..noh Janita Aution snäpistä pääsette ainakin seuraamaan kuvauksia. Tuli kyl siistit kuvat taas. Hylätty sohva, joka osui sopivasti meidän kohdalle Telakalla, osottautui super hyväksi rekvisiitaksi kuvauksia varten. 

Kun ajoin takaisin kotiin ja olin just avaamassa autonovea, niin linnut lauloi kauniisti yläpuolellani. Mulla tuli ihan keväinen fiilis. Päälläni oli kaiken lisäksi pitkä kukkamekko liehuvalla helmalla ja bomber (kuvauksista), jotka vielä lisäsi kesäistä oloani. Taisi aurinkokin vähän paistaa. Mahtava päivä siis takana ja hymy huulilla lähden nyt hakemaan Lucaa vanhemmiltani. 

xx Didem

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

                                                                        Outfit. Girls. Fashion. Antonio. 

 

                              Takki/ZARA, Korot/ZARA, Mekko/ZARA, Pipo/BikBok, Rintakoru /CHANEL

Kuvat/ANTONIO FLORES

Kommentit (5)

Jenny

Samaa mieltä edellisen kanssa, pipon myötä karisee kyllä asun tyylikkyys. Pipo on siis toki talvisin tärkeä, mutta kyseiseen asuun se ei sovi, eivätkä kelitkään sellaista vielä vaadi.

Alis

Aargh en käsitä miksi edelleen suurin osa naisista ajattelee pipot vain lämmittävinä talvivaatteuna?!? Ne ovat asusteita siinä missä mikä tahansa muukin päähine!! This outfit is so on point!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Olen taas saapunut takaisin Helsinkiin ja en voisi olla onnellisempi tällä hetkellä. Kaikenlaista olen viikonlopun aikana fiksaillut ja ensi viikko tulee olemaan työn kannalta vilkas. Myös meillä kotona alkaa uusi vaihe, sillä Luca aloittaa päiväkodin. Löysimme aivan ihanan kaksikielisen päiväkodin, jossa olemme käyneet tutustumassa ja ensi viikolla olis tarkoitus aloittaa. Luca täyttää viikon päästä kolme ja ajoitus päiväkodin aloittamiselle ei voisi olla parempi. Poika on siinä iässä, että tarvitsee omanikäisten kanssa sosiaalista toimintaa. Sitä paitsi Lucalla on aika vähän omanikäisiä leikkikavereita täällä. Johtuu tietenkin siitä että matkustelemme niin paljon. Kuitenkin..hyviä ja uusia juttuja siis luvassa meidän elämässä.

Eilen oltiin tyttöjen kanssa pitkällä dinnerillä. Suosittelen lämpimästi Salutorgetin Chef's menuta. Niin hyvää ja niiden näkkileipä ja voi on parasta. 

Meillä on sellainen hauska whatsapp ryhmä, joka käy tosi kuumana. Kiitos sen, olen vähän edes pysynyt mukana jutuissa, kun oltiin esim Jenkeissä. 10 tunnin aikaero ei ole mikään iisein pitää yhteyttä muihin, varsinkin mulle se on erittäin haastavaa, koska olen maailman huonoin yhteydenpitäjä, kun olen poissa Suomesta.

Meillä oli ihana ilta tyttöjen kanssa. Kuvissa on Jannika, Ellu ja Eve. Jekku ja Carita puuttuu, koska Jekku päräytti taksilla vähän myöhässä ja Carita ei ollut stadissa. Mun tytöillä on niin ihana tyyli. Jokainen on vahva persoona.

ps. Jannikan leveälahkeiset housut sai minutkin vakavasti harkitsemaan ainakin niiden kokeilua, jopa ostamista. :) 

Kuvat Eve

 

Kommentit (10)

C

Aloittaako Luca enkku-suomenkielisessä leikkikoulussa? Itse aikanaan kävin Internation playschool of helsinkiä - sieltä on jäänyt kourallinen kavereita käteen ja hyvät muistot! Nykyään nimi taitaa olla icec - kuitenkin se joka on dunckerinkadulla! Se tosin oli silloin ainoastaan englanniksi mutta siellä tutustu hyvin kansainvälisiin ja paljon matkusteleviin ihmisiin = sellainen on perheeni elämä myös! Nyt olen abi - eli kaverisuhteet ovat pysyneet aika pitkään - porukkaa asuu ympäri maailmaa!

Olisi ihana törmätä sinuun kadulla!!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Luca aloitti ruotsinkielisessä. Päiväkoti on kaksikielinen, mutta Luca on ruotsinkielisessä ryhmässä. Ruotsi kun on oma äidinkieleni, niin oli luonnollisinta laittaa hänet ruotsinkieliseen.

Täytyy googlata tuo icec. Enpä ole aikaisemmin paikasta kuullutkaan.

xx

Pepe

Voisitko ajatella noiden kuvien käsittelemättäjättämistä -- ainakaan noin radikaalisti. Ihan silmiä särkee tuo ylivaloitus ja mustavalkoisuus.
Kivaa muuten katsella ja lukea blogiasi..

Didem
Liittynyt17.11.2015

Auts! Mä tykkään näistä mustavalkoisista myös, sen takia ne niin usein täällä postauksissa välähtelee. :)

Kaisa

Moi! Komppaan Pepeä, mutta vähän rakentavamman kriitikin kautta. Mustavalkoiset kuvat voivat olla tosi hienoja, mutta kannattaa vähän perehtyä valokuvaamisen ja/tai kuvien muokkaamisen teoriaan, koska kuvat ovat merkittävä osa blogiasi. Itsekin tykkäsin aikaisemmin muokata kuvia muuttamalla ne mustavalkoisiksi ja vetämällä kontrastit kaakkoon, tai kuvata ihan vaan iPhonella suoraan mustavalkoisella suodattimella. Ja kuvat olivat omissa silmissäni tosi makeita ja taiteellisiakin... ;) Minulle kuitenkin huomautettiin, että kuvat ovat huonoja. Tämä johtui siitä, että kuvat tosiaan olivat liian kontrastisia ja nimenomaan mustavalkoisia, ilman sävyjä.

Jos katsot esimerkiksi kolmantena olevaa kuvaasi, asusi on siinä oikeastaan vain musta mökky, lukuunottamatta laukkua, jossa on vähän valoa ja sen myötä yksityiskohdat, kuten laukun tikkaukset tulevat esiin. Siitä huomaa, että laukku on nahkainen, mutta muusta asustasi, sen materiaalista ja pinnoista ei saa mitään selvää. Tennarit tietysti erottuvat, mutta vain siksi koska ovat täysin kontrastisen mustavalkoiset, eikä niissäkään ole mitään "eloa". Tausta puolestaan on lähes kokonaan "puhkipalanut", siinä ei siis ole mitään väriä, katu ja osa autoista ovat täysin valkoisia. Asiaa ehkä auttaa hahmottamaan se, että kuvittelet kuvan väreissä ja asusi (se osa, joka nyt on täysin tasainen musta, ilman mitään sävyeroa) olisi vaikka täysin tasasävyinen vaaleanpunainen niinkuin tämä kommenttiboksin tausta, ja tausta (puhkipalanut valkoinen katu) vaikkapa tasasävyinen keltainen. Hah, en tiedä selvensikö tämä asiaa yhtään, vai tekikö vain vaikeammaksi. Mutta yritän siis selittää, että mustavalkoiset kuvat voivat olla todella hienoja, mutta niissäkin pitäisi olla mustan ja valkoisen eri sävyjä ja sitä välimuotoa, eli harmaata. Tietysti kontrasteilla voi kikkailla, mutta näin äärimmäiseksi vedettynä se ei oikein toimi. Puhkipalaneessa valkoisessa ei ole mitään väriä, eikä myöskään täysin tasaisessa mustassa.

Tarkoitukseni ei ole haukkua, vaan auttaa sinua ymmärtämään sama ongelma, mikä minullakin oli omissa (silloin mielestäni tosi hienoissa) mustavalkoisissa kuvissa :)

Beanilie

Moikka!

Oon lukenu sun blogia ihan alusta asti, ja jotenkin tykkään sun tyylistä olla, pukeutua ja elää, vaikka itse olenkin onnellisesti ihan erilainen. :) kommentoin vain silloin tällöin, mutta nyt oli taas pakko...oon siis aktiivinen mielenterveyden puolesta kampanioiva (täällä briteissä missä asun), ja varmaan välillä turhan herkkä ottaan pulttia kaikesta, minkä voisi ymmärtää haukkuvan/syrjivän mielenterveyshäiriöistä kärsiviä.. Niin tästä jäi mua nyt vaivaan tää sun otsikko..? Voisitko tarkentaa mitä oikein tarkoitat sillä? Voisin itsekin sinua pitkään seuranneena arvata (koet ystäviesi kanssa olemisen tärkeänä mielenterveydellesi??), mutta haluaisin kuitenkin kuulla vastauksen ihan sulta. :) kun et tota otsikkoa mitenkää mainitse muualla..xx

viivi

Varmaan itsekin taisit ymmärtää Didemin tarkoituksen:D en usko että Didemillä oli tekstin taustalla salaviesti pilkata ihmisiä joilla on mielenterveysongelmia:D Eli ymmärsit tämän mutta halusit korostaa omia arvojasi?

Johanna

Hei, tässä toinen, joka miettii tuota otsikkoa... Kun se ei liittynyt juttuun mitenkään vai liittyikö?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei rakkaat. In a mental hospital -> Tyttöjen kanssa dinnerillä. Eli tyttöjen juttuja ja höpöttelyä ja syvällisempiä keskusteluita. Sitä se otsikko tarkoittaa :)

Beanilie

Kiva Didem kun ehdit vastata näinkin nopeesti! :) tää on nyt lähinnä Viiville, joka ei tainnut joko lukea ekaa kommenttiani, tai sitten ei ehkä ymmärtänyt sitä? :) en siis syyllistäntyt Didemiä kenenkään haukkumisesta, pyysin häntä vain avaamaan otsikon ja sisällön yhteyttä. Mielenterveysasioissa mukana olleena sitä kiinnittänee muita enemmän huomiota toisten käyttämän kieleen. Esim.liian moni käyttää psykoa ja mielipuolta kuvaillessaan ei-sairaita ihmisiä, mikä lisää ennakkoluuloja oikeasti mielisairaita kohtaan. Sama on mun mielestä tän otsikon kanssa, mielisairaala on vakava paikka, eikä todellakaan sama kuin dinneri ystävien kanssa, vaikka jälkimmäinen onkin tärkeä mielenterveyden kannalta. :) siksi pyysinkin Didemiltä kommenttia, ja samalla toivon, että jokainen miettii käyttämiään ilmaisuja tarkemmin. Kuten sanoin, oon ollut Didemin lukija jo kolme vuotta, koska tykkään hänen tyylistään. En siis tule tänne korostamaan omia arvojani, mulla on siihen tarkoitukseen oma elämä ja oma blogikin, sorry vaan Viivi ;) arvostan kuitenkin rehellisyyttä (kuten ymmärtääkseni myös Didem), joten en ymmärrä, mitä pahaa tarkentavassa kysymyksessäni oli?? Toisten ajatuksia ei kannata arvata vaikka kuinka uskoo tietävänsä vastauksen, ja siksi kysynkyin suoraan. Anyway, hyvää kevättä sekä sulle Viivi, että Didemille ja muille. :) xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram