Kirjoitukset avainsanalla lasvegas

Tässä nämä ostokset nyt sitten olisi :)

Louis Vuittonilta hommattiin weekend bag (koko 50) ja pieni kukkaro. Halusin mahdollisimman pienen vetoketjullisen kukkaron, johon saan kortit, setelit ja kolikot. 

Cartierin kassista löytyy valkokultainen Love bracelet. Kyyneleet valui minulta kun mieheni sanoi että mun on aika saada uusi lisäys love kokoelmaani. Cartierin palvelusta jäi erittäin miellyttävä kokemus. Meitä palveli niin sydämellinen, hauska ja mukava homo mies, joka teki niin suuren vaikutuksen että lähetin hänelle vielä jälkeenpäin sähköpostia, jossa kiitin häntä mieleenpainuvasta palvelusta.

Kultainen love bracelet on Bahamakselta ja nyt tämä uusin sai nimekseen Las Vegas ;) Näiden korujen arvo vain nousee ja jonain päivänä voin antaa korut eteenpäin lapsenlapsilleni, jos niitä tulee. <3 Olen onnentyttö ja onnellinen. 

Steve Maddenista ostin mustat kengät.

Ja sitten rakas Chanel..se vain oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sininen easy caviar flap osu ja uppos. Väri on erittäin mieluisa ja hillitty. Mitä mieltä te lukijat olette tästä väristä ja mallista? 

" Take time to be thankful for everything that you have. You can always have more, but you could also have less."

 

Kommentit (27)

tuulis

Mitä olet tykännyt easy caviarista? Tuntuuko se liian pehmeältä, menee kasaan? Voisitko tehdä jonkun postauksen jossa vertaan näitä laukkuja keskenään? :) saako muuten kysyä, miksi päädyin hankkimaan niin samanlaisen laukun kuin sinulla on jo? musta jumbo.?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Se on pehmeä, mutta ei mene kasaan. Kokemusta on alle viikko, joten ehkä palaan asiaan vielä myöhemmin :).

Pidän mallista..vaikka malli on lähestulkoon sama, niin väri on toinen. Entuudestaan mulla on se musta jumbo caviar ja beige lambskin jumbo. Sitten kun Karl Lagerfeld päättää tehdä taas punaisen caviar klassikon, niin haluaisin sen myös. :D

Olen Chanel fani. Pidän erittäin paljon tästä mallista, oli se sitten klassikko tai tämä. Olen pienestä saakka haaveillut näistä laukuista.

xx

täh?

Miks piti mainita homo mies? Siis pomppaa vaan silmään, en muista aiemmin lukeneeni sun teksteistä myöskään heteronaisista tai -miehistä? :D
Ovatko he jotenkin oma lajinsa tai tekee heistä erityisiä tms?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Joiltakin tyypeiltä tämä suuntautuminen korostuu käytöksessä. Voisin ihan hyvin kuvailla jotakin todella heteroksi, jos siihen tulee aihetta.

Tästä tyypistä halusin korostaa sitä sen takia, koska se tuli niin vahvasti hänestä esiin. Cartierin käynnin jälkeen keskustelimme aiheesta pitkään miksi homot ovat mukavampia, sosiaalisesti taitavampia ja älykkäämpiä kuin heterot. Keskustelussa nousi esiin paljon eri ajatuksia. Niistä voisin joskus vaikka kirjoittaa oman postauksen :)

Jälleen kerran liikutuimme molemmat tästä kovin sydämmellisestä ja ihanasta ihmisestä.

xx

Saara

Ihania ovat mutta aikamoista tuhlausta laittaa 15 000 euroa tuosta noin vaan ostoksiin! Vaikka kuinka rakastaisi Chanelia ei kai niitä koko ajan tarvitse ostaa? Itse koen itse ostetut tuotteet arvokkaammiksi kun on omalla työllä ansaittu, vaikka kyllä lahjojakin otan mielellään vastaan. No, jokainen tyylillään.

Annika

"Tuhlaus" on suhteellista.... Kenelle se on 15€, toiselle 15000€ ja kolmannelle 15000000€ jne. Joten jokainen shopatkoon omalla budjetilla ja oma budjetti on tässä tapauksessa Didemin ja hänen miehensä. Mitä lahjoihin tulee niin kyllä se vaan on erittäin arvokasta kun mies on valmis panostamaan naiseensa ja antamaan hänelle lahjoja. Varsinkin kun nainen on kotiäiti ja pitää varmasti erittäin hyvää huolta lapsestaan. Se ei aina ole niin helppoa hommaa... Kannattaisi ajatella hieman laajemmin, ihmiset kun elää niin monenlaisia elämiä :)

Saara

Ei se kai Didemin budjetti ole kun hän ei mitään itse omista? Lahjat ovat toki kivoja en sitä yhtään kiellä. 5000e laukku muutaman kuukauden välein eri väreissä ei ehkä ole se tapa jolla itse eläisin vaikka itsellänikin niitä on ja itse kaikki ostanut. Onkohan tämä neiti koskaan miettinyt että ostaisi vaikka osakkeita tai sijoittaisi rahastoihin (tosin miehen rahojahan nekin olisivat). Puhumattakaan että ostaisi sijoitusasunnon. Enkä vähättele kotiäitiyttä, oma äiti oli sitä osan elämästään, mutta hänellä onkin useampi koulutus ja oli luonut uraa sitä ennen eikä se tilanne kuin tässä tapauksessa. Jos on tuon verran laittaa tavaraan mitä jo entuudestaan omistaa voisi kai yhtä hyvin myös lahjoittaa saman verran hyväntekeväisyyteen ihmisille jotka sitä oikeasti tarvitsevat, niin ainakin itse teen.

Life is life

Hahaha, hupaisaa kun Didemin lukijat antavat sijoitusvinkkejä. Luulen että Didemin mies tietää mihin sijoittaa, kun itse on sijoittaja. Cartierit ja Chanelit ovat oiva sijoituskohde. Vuosi vuodelta hinnat nousevat;) Ihania ostoksia ja ihana tyyli.

Tyylilyyli

Olen kanssasi niiiiin eri mieltä. Didemin boho chic tyyli on ihan huippua. Kun selaat suomalaisia muotiblogeja, niin ne ovat kuin kopioita toisistaan. Olen aina ihmetellyt, kuka 25-vuotias oikeesti haluaa näyttää 50-kymppiseltä Burberry trenssi/tikkitakki niskassaan ja Hermésin H- vyönsolki vilkkuen lantiolla. Rahalla saa merkkivaatteita ja logoja, mutta ei tyyliä.

Girl

No nyt on kyllä sanottava, että rahaa on, mutta myös makua! Aivan ihania ostoksia jälleen kerran Didem!!:)

Tiia

Ihanii ostoksia! :) Löysin sun blogin vast jokunen aika sit ja täytyy sanoo et ensin ajattelin vähän negatiivisesti, mut kuitenkin löysin itteni täält päivä toisensa jälkeen ja nyt oon kyl aivan eri mieltä! Vaikutat niin herttaselt ja mukavalt ihmiselt ja sun juttuja on aina kiva lukee :))

M

Niin pinnallista. Tuleeko materiaalista noin hyvä olo? Eikö se ole hetkellistä? Eikö olisi mahtavaa etsiä hyvää oloa jostain vähän syvempää? Itseä jotenkin häiritsisi tuollainen kuluttaminen ja rikkauden esiin tuominen. Nolottaisi nousta jostain limusiinista kallis laukku olalla.

Black Jack

Kommentistasi päätellen et ole käynyt vegasissa. Limusiinilla kuskataan ilmaiseksi vaikka koko päivän, jos olet pelannut vähän enemmän, kuin muutaman tonnin;) Hahaha en usko, että Didem käyttäisi limusiinin kyytiä pröystäilyyn.

Tiiasara

Toiset tuhlaavat kalliisiiin laukkuihin, toiset ostaa Henkkamaukalta ja ebaysta Kiinakamaa. Kumpi on parempi? En usko, että kukaan oikeasti ei-pinnallinen jaksaisi nähdä vaivaa toisen ostoksista. Ihania laukkuja, jos olisin rikas niin varmasti ostaisin pelkkiä Chaneleita. Parempi viisi Chanelia kuin 20 halpalaukkua!

Tuuli

Moikka Didem!
Löysin blogisi tänään ja olen viimiset 5h selannut ja lukenut sitä!:D
Itselläni ei ole muuta kun positiivista palautetta siitä joten jatka samaan malliin! Itse 5-vuotiaan äitinä olen myös rakastanut muotia+hyvinvointia hyvin paljon ja ne elämässäni pysyneet vaikka äidiksi olen tullutkin. Eikä se määritä millainen on ihmisenä, ystävänä, äitinä tai kumppanina <3
Olen siis nauttinut postauksistasi PALJON, mutta näin kevään/kesän kynnyksellä haluisin esittää toiveen :) olisi mukava kuulla sinun mietteistäsi must aurinkolaseista. Millaisia aurinkolaseja itselläsi on/ ne omat lempparit ja millaiset kenties haluaisit vielä kokoelman jatkoksi.. :)

Aivan ihanaa kevään jatkoa!!!!

Vierailija

Mulla on kans ollut tuo LV:n Keepall 55 lähes kymmenen vuotta jo ja mammalle ostettiin sama Monacosta silloin kun Nizzassa asuin. Ihan luottolaukku viikonloppureissuille ja lentokoneessa. :) vielä kun se tuosta patinoituu niin on upea. Mihin lompakkoon muuten päädyit? Mulla on niitä jokunen kertynyt, pitäisi varmaan alkaa myymään pois. :D

M

limusiinilla kuljetetaan ilmaiseksi kun on pelannut enemmän kuin pari tonnia... Eihän se ole mikään ilmainen limusiinikyyti..mut en ymmärrä kuinka rahaa pystyy tuhlaamaan noin paljon vain itseään varten. En siis syytä mistään. Tottakai mies voi tehdä omilla rahoillaan mitä haluaa. Saa olla ylpeä saavutuksistaan. :) kaunis nainen, rahaa, valtaa..mitä muuta sitä elämältään haluaisi ;)

Laura

Onko toi Chanel enemmän navy vai (sähkön)sininen? Kuvista jäi vähän epäselväksi. Mutta ihana! Eikös se punainen ollut haavelistalla ekana? Lääh :p toi Cartier!! Ihana vaikka mun lemppari on kyl toi kulta. Uskomatonta että taas joku itkee kuinka itse pitäisi tienata ym. Mä en vois rakastaa enempää mun laukkuja mitkä mun mies on mulle ostanu (mulla myös niitä omia ostamia) ja toi hyväntekeväisyys juttu on kyl semmonen 2jakonen juttu kun suurinosa rahoista menee kumminkin organisaation pyörittämiseen eikä oikeaan apuun..

NiSi

Olet kaunis ja tyylikäs nainen. Arvostan myös suorasukaisuuttasi, mutta se mikä sinussa herättää vain sääliä on tuo, että materia tekee sinut noin onnelliseksi, että ihan itket onnesta.
Itselläni tuo materian tuoma hyvä fiiis ainakin hiipui sitä mukaan mitä palkkapussi pasui. Ennen sitä oli super iloinen, kun oli saanut säästettyä johonkin upeaan laukkuun tai kenkiin, mutta nyt kun iän myötä myös tulot ovat kasvaneet niin en saa juuri mitään tyydytystä rahalla hankituista asioista. Sen takia en osta kaliita laukkuja tai kenkiä enää kuin ehkä kerran vuodessa, jos edes ninkään usein, sillä yhtä paljon tyydytystä niistä saa nykyään kuin ihan "normaalin" hintaisista tuotteista. Nykyisin minut tekee onnelliseksi ihan muut asiat kuin materia :) Elastisen biisissäkin oli se jonkun fiksun toteama lausahdus, että "jotkut on niin köyhiä ettei niillä ole muuta kuin rahaa". Kaikkea hyvää sinulle, kannattaa yrittää alkaa nauttmaan enemmän niistä asioista mitä ei voi rahalla ostaa/saada :)

åhå

Joka kirjain täyttä asiaa. <3 Enpä haluaisi lapseni joskus tulevaisuudessa lukevan miten suuria tunteita liikuttivat materialahjat!? :O

Ja toisessa postauksessa: vanhemmat naamat kiinni läppäreissä ja pienen pieni lapsi samoin, sen sijaan että keskusteltaisiin/leikittäisiin/luettaisiin kirjaa lapsen kanssa...

Vivian

Mista paattelet etta Didem ei nauti niista asioista, joita ei rahalla voi saada? Kovasti tuntuu Didem rakastavan miestaan, lastaan, perhettaan, ystaviaan, seka elaman pienia-suuria iloja, kuten ajoittaista hetkea yksin arjen keskella. Mielestani han taitaa arvostaa naita ehka jopa enemman kuin keskiverto suomalainen :). Poissulkeeko muotia intohimokseen kuvailevan nuoren naisen ilo ja onni luksuslaukkuja kohtaan sen, etta han osaa myos nauttia "niista asioista, joita rahalla ei voi ostaa/saada"?
Kylla minusta Didem tuntuu myos nauttivan ihan niista "normaali-hintaisista" asioistakin, kuten esim. Zaran vaatteista, jotka han kertoo omiksi suosikeikseen.

Kommentissasi viittaat myos siihen etta vasta ian myota tulosi ovat kasvaneet, ja samalla kalliiden laukkujen ja kenkien tuoma tyydytys on vahentynyt. Itsellasi siis kalliit tavarat viehattivat ihan tavanomaisen paradoksin johdosta: ihminen haluaa sita mita ei voi saada/on vaikea saada. Lisaksi kerrot jo ikaantyneesi, eli tilanteesi ei ole sillakaan tavalla verrannoollinen Didemin tilanteessen.
Ihmettelen, mista ylemmyydentunteesi kumpuaa: saalit toista siita, etta hanet tekee onnelliseksi materia, ja vielapa lahjaksi saatu. Niin tohkeissasi olet, etta et edes huomaa ajatella, olisko nailla kahdella eroa: (1) Olla onnellinen siita, etta oma mies ostaa mita kalleimman ja mieleisen lahjan rakastamalleen, kun hanella tosiaan varaa siihen on. (2) Olla onnellinen etta on voinut ostaa itselleen luksuslaukun, johon on kuitenkin varaa ainoastaan saastamisen tuloksena.

Toivot, etta Didem tajuaisi nyt jo nuorena asiat, jotka sina oivalsit vasta ian myota, ja vaikka eri elamantilanteessa elaakin.

Olen iloinen puolestasi, etta edes nykyisin sinut tekee onnelliseksi ihan muut asiat kuin materia, joskaan ei se minussa saalia herata, etta joskus tulit ennemminkin onnelliseksi siita etta sait saastettya luksuslaukkuun tai -kenkiin. Kiva kuitenkin, etta nykyisin koet onnea syvallisemmin.

Tax free

Enpä usko, että sveitsissä asuva joutuu maksamaan lahjaveroa näin pienistä lahjoista ;)

merja

Mistä tuo ihana musta mekko on peräisin?
Kiitos vastauksesta ja mukavaa kevättä! :) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mieheni vei mut viime viikonloppuna Las Vegasiin. Kuvat kertoo enemmän kun mun tulevat sanat, mutta paikka on aivan uskomaton. Sen tunteen, jonka minä sain, ei välity edes kuvien tai sanojen kautta, vaan se pitää itse kokea. Mun silmät oli kun pallot koko reissun ajan ja huokailin onnesta 48 tuntia :D Olimme siis pari yötä Cosmopolitan hotellissa. 

Kun saavuimme hotellille, meitä kohdeltiin kuin kuninkaallisia. Mieheni on ollut Vegasissa monta kertaa ja pelannut sen verran isosti, että hänelle annetaan aina complimentary suite, kun hän saapuu. Jos tarvittiin jotain, niin meillä oli koko ajan oma host palveluksessamme. Näkymä sviitistä oli pysäyttävä. 

Nyt vasta tajuan mitä se Vegas on. Me ei biletetty, vaan käveltiin paljon, syötiin hyvin, shoppailtiin, käytiin Britney Spearsin hullun hyvässä showssa ja tietenkin mieheni pelasi. Mä en ymmärrä black Jackista mitään, mutta nautin suunnattomasti sen seuraamisesta. Kauniissa vaatteissa, viinilasi kädessä ja mieheni tukena ;) Meillä oli niin hauskaa!

Jokaisessa hotellissa on casino ja tajunnanräjäyttävä shoppingmall. Kirjaimellisesti kävelet paratiisissa, jossa kaikki on täydellistä ja vimpan päälle laitettu. Nämä hotellit, casinot, ravintolat, poolit, kaupat ja yökerhot eivät lopu koskaan. Hymy vaan pysyy huulilla, kun seuraava paikka on vieläkin uskomattomampi. 

Ihmisten pukeutumisesta annan kuitenkin arvosanan 6! Porukkaa on laidasta laitaan ja jengi pukeutuu miten sattuu. Jenkit ei yleisesti muutenkaan pukeudu mitenkään hyvin mun mielestä. 

Haluan ehdottomasti Vegasiin uudestaan. Täällä saa kokea täydellisen irtioton. Jos reissaatte Losiin, niin ajakaa ihmeessä pariksi päiväksi Vegasiin. Ajomatka kestää noin 3,5 h ruuhkasta riippuen. 

Nyt kuulostan hassulta, mutta tunsin itseni prinsessaksi koko ajan :) Huomenna lisää shoppailusta. 

Kuka teistä on käynyt Vegasissa ja mitä pidätte tästä aikuisten huvipuistosta? 

 

 

 

Tossa on muuten 60 miljoonan patsas, tosta noin vaan! 

Kommentit (24)

Kaisa

Oi ihanaa! Mä niin tahtoisin Vegasiin mun miehen kanssa. Upealta näyttää, ja voin kuvitella minkälainen Bond-tyttö oot siellä pelipöydän vieressä ollut, kauniina lasi kädessä :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hehe...noo myönnän että bond-tyttö fiilis tuli aina välillä. Hyvällä tavalla..;)

Anna

Ää! Mä jo vähän odottelin kuvia uudesta Speedystä ;). Kyselinkin sulta siitä laukusta jo aiemmin ja päätin, että todellakin haluan sen olkahihnallisen -onhan se niin paljon tyylikkäämpi. Nyt siis vaan säästämään ja kunhan saan ensi keväänä ensimmäisen tutkinnon ulos yliopistosta tiedän millä itseni palkitsen :). Tässä on siis vuosi aikaa pähkiä millä kuosilla sen haluan. Olin aluksi aivan varma, että Monogram olisi se oma juttu, mutta nähtyäni tuota mikä sinullakin on niin en vain osaa päättää :D.

Teillä näyttää olleen ihana miniloma :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moi Anna :) Joo ja mä vastasinkin sulle. Osta laukku ehdottomasti hihnalla, tuo sulle iloa tuplasti!

Tsemppiä säästöön! Jos jotain haluaa, niin sen eteen myös näkee vaivaa. Kyseinen laukku on klassikko ja ajaton, joten olen täysillä tukena sun säästöprosessissa :)

xx

Rinsessa

Haikeudella olen seurannut blogiasi joka alussa oli ihanan aito ja täynnä tunnetta. Nyt kritisoit muita ja muiden pukeutumista, suomalaisia, jenkkejä... Olet itse täydellinen, miehelläsi on paljon rahaa "ja on pelannut sen verran isosti" että teitä kohdellaan kuin kuninkaallisia. Onnea ja iloa voi hehkuttaa mutta miten sen teet, sillä on väliä. Kaipaan takaisin blogisi alkuaikoihin ja sen aitoihin tunnelmiin.

tavis

Samaa mietin... Kuulostat välillä todella ylimieliseltä ja aivan kuin luulisit olevasi parempi kuin muut - en tiedä ajatteletko oikeasti niin, mutta siltä se vaikuttaa ikävä kyllä!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Harmi kuulla että koette tekstini ja minut ylimieliseksi. Kirjoitin tämänkin postauksen täysin vilpittömästi, täynnä iloa ja intoa jakaa teille mun vegas kokemuksen. Se saattaa kuulostaa ylimieliseltä, mutta sitä se ei ole.

Haluan kertoa just niin kun asiat on, en yhtään värittää tai vähätellä. Olin vaan innoissani siitä mitä tuli koettua ja halusin jakaa sen kanssanne.

Mitä tulee ihmisten pukeutumiseen, siinä olen suora. Ensimmäinen asia kun tulen uuteen kaupunkiin, on se että katson miten ihmiset pukeutuu. Tuo tapahtuu ihan automaattisesti, enkä yritä olla parempi kuin muut, mutta kiinnitän huomiota ihmisiin ja ympäristöön..ja siihen että sopiiko heidän puketuminen siihen ympäristöön (olen kriittininen). Las Vegasissa odotin hieman tyylikkäämpää pukeutumista. Vegasissa tyylien seuraaminen korostui vielä enemmän, koska paikka oli kuin palatasi, mutta ihmisten pukeutuminen ei sopinut siihen.

En ole omasta mielestäni muuttunut blogini alkuajoilta ja on harmi että koet että tunnelmat täällä blogissa ovat muuttuneet. Yhtä aidosti kirjoitan kuitenkin edelleen, enkä usko pystyväni edes kirjoittaa epäaidosti. :)

Halit teille molemmille "tavis" ja "rinsessa" ;) pus

kaneli

En ole käynyt Las Vegasissa, mutta Macaossa kyllä. Hämmentävää on miten joissakin kuvissa paikat näyttää tismalleen samalta, vaikka paikat on eri puolilla maapalloa :D Piti oikein miettiä, että hetkonen tommosen olen nähnyt itsekin jossain :D

Nina

Just aloin kirjoittamaan samaa - The Venetian löytyy prikulleen samanlaisena Macaosta :)

Anskuli

Mun mielestä taas Didem ei ole muuttunut blogin alkuajoista. Yhtä suorasukainen ja aito oma itsesi olet. Tää oli kiva postaus. Vegasiin täytyykin lähteä käymään, seuraavalla losin reissulla.
Instassa kävinkin kurkkaamassa ostoksiasi. Niiden esittelyä odotellessa;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moi Anskuli! Ajattelen itsekkin etten ole muuttunut yhtään :D Enkä usko että voisin edes tehdä tästä blogista epäaidon. Se olis liian hankalaa mun persoonalle!

No eikö ostokset ollutkin aika ihanat <3 <3 <3

Mery

Moi! Oon lueskellu blogiasi jo muutaman kuukauden ja tykkään elämänilostasi ja itsevarmuudestasi :) Näitä kuvia katsellessa tuli mieleen, eikö sua huolestuta maailman meno? Jatkuva kulutus ja tuhannet ja miljoonat pilvenpiirtäjät mitä maailmaan rakennetaan koko ajan. Tuntuu et maailma on kohta niinku tieteisleffasta. Ei ilman luontoo pysty elää..

Yritän itse kuluttaa mahdollisimman vähän, kierrätän, ostan second handii. En vaan halua olla osallisena maailman ja luonnonvarojen uhoomisessa :)

Tää ei siis ole syytös, vaan itse jos oon suurkaupungeissa käynyt, mietin sitä kuluttamisen määrää ja liikenteen ja rakennusten määrää.. Huh. Rakastan itse metsiä ja järviä, onneksi Suomesta vielä löytyy puhdasta luontoa:) Kaikkee hyvää sulle!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Heippa Mery!

Kyllä mua huolestuttaa maailman meno. Pohdin köyhyyttä, sotia, kodittomia ja lapsia huonoissa olosuhteissa.

Vegasissa ollessa kuitenkin olin niin hämmentynyt kaikesta :) eikä mun mielessä pyörinyt muuta kuin shoppailu ja palatsit.

Joskus kuitenkin ajaudun miettimään maailmanmenoa.

xx

jes

Hei, en ikinä jaksa kommentoida kenenkään blogipostauksia mutta nyt halusin. Löysin blogisi noin vuosi sitten ja innostuin siitä tyylisi takia! Tyylitaitosi on aivan uskomaton! Nyt kun olet muuttanut Losiin, niin en malta millään jaksaa odottaa jo seuraavaa postaustasi! Asuin siellä "nuoruudessani" (Santa Monicassa, yli 10v sitten) ja haikeudella katson (mutta samalla innostuneena) kuvia ja juttuja mitä siellä teet. Las Vegaskin koettu moneen otteeseen ;) En usko että olet ylimieleinen. Kirjoitustapasi on vaan niin suora ettet suodata siitä mitään pois. Monet voivat kokea sen ylimieleisyytenä. Mutta voi luoja tiedän miltä susta on tuntunut Vegasissa ja saat sitä kyllä hehkuttaa!! Suomessahan on niin että jos sulla on rahaa, se täytyy piilotella koska muut alkavat puhua siitä pahaa (kateutta!). Jenkeissä kun sulla on rahaa, se näytetään ja muut saa siitä innostusta ja inspiraatiota että hei, mä menestyn kyllä vielä kans. Kaikki on mahdollista! Blogisi on kokoajan parantunut. Ainut miinus ovat asukuvasi laatu! Toivottavasti löydät sieltä hyvän kuvaajan ja opettelet photoshoppausta :) Keep up the good work gorgeous <3
nimim. 37v äiti :D

We live here only once

Olen niin samaa mieltä kanssasi. Olkaamme iloisia kanssaihimisistämme kun jollain menee hyvin. Mitä se meiltä on pois, jos jollain on rahaa ja käyttää sitä, nauttiakseen elämästä?

Piu

Olen käynyt Vegasissa kerran! On sellainen must visit place. Mut en ehkä viihtyis siellä kauempaa kuin muutaman yön. :)

Riina

Vegasin show-valikoima on niin rikas ja upea- ja te minitte katsomaan Britney Spearsia? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram