Kirjoitukset avainsanalla mylife

Kiitoksia tästä hyvästä päivästä.

Aloitin päiväni aamupusulla, siivouksella ja saunalla. Kamat autoon ja nokka kohti Helsinkiä. Isosikollani oli synttärit tänään ja olin kutsunut heidät (systerin ja Lucan serkun) meille hengailee. Jääkaappi oli tietenkin tyhjä, joten kurvasin vauhdilla suoraan Stockalle. Ensin lahjaostoksille ja sitten Herkkuun. Kauheeta vauhtia autolle ja kotiin tekemään ruokaa.

Pojat leikki tosi sujuvasti ja me saatiin höpötellä rauhassa.

 Kiva olla kotonakin välillä, mutta jos säät jatkuu tällaisina niin haluan jo kohta takas landelle. Näin tylsä minusta on tullut. :D Mä en oikein jaksa noita terassejakaan, ehkä olen saanut yliannostuksen niistä ja kaikista samoista naamoista. Itseasiassa viikonloppuna ollaan menossa Flowhun. Kuinka moni teistä menee?

Nyt vielä vähän iltapalaa..oon vahingossa alkanut syömään sellaista herkkua kuin ruisleipää, voita ja banaaniviipaleita siihen päälle. :D Törkeen hyvää! Ei varmaan mikään yleinen herkku, mut kokeilkaa joskus. 

Kauniita unia <3

 

Kommentit (4)

Ohikulkija

HAhaa ruisleipä ja banaani! nam! me vedettiin sitä joskus teininä kaverin kanssa. toisinaan nykyäänkin syön sitä ja yhä se on hyvää :)

Alexandra J.

Et ole ainoa, baanani ja ruisleipä yhdessä aivan järkyttömän hyvää. :D Mukavaa loppuviikkoa teille!

Susan

Banaanipaahtis on mun lemppari. Itse paahdan ruisleivät niin että voi sulaa niihin, sit banaanit väliin ja sandwhich on valmis. Yleensä litistän vähän lyttyyn vielä niin helpompi syödä. Ihan namia :D ! Toimii myös vaaleella leivällä

Elizaveta

Moi!

Tällainen aika random kysymys/ehdotus, mutta olisitko halunnut ostaa multa yhdet Zaran nahkahousut kokoa XS ja täysin käyttämättömät. Tulit mieleen, koska ne on tosi paljon sun tyyliset ja oon yrittäny epätoivoisesti myydä niitä täällä Kokkolassa ja ehdotin niitä myös Someron Minnalle, mutta sillä oli jo yhdet sellaiset. Voin lähettää niistä kuvat ja tiedot, jos kiinnostaa. Let me know! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Moikka rakkaat.

Päivät ne vaan kuluu täällä. Tulen muuten tekemään postauksen johon teen 2 viikon matkasuunnitelman tänne Californiaan reissaaville. Sieltä voitte sitten poimia tai laittaa korvan taakse ne mieluisimmat kohteet ja nähtävyydet. Listaan käymisen arvoisia ravintoloita, puistoja, rantoja, nähtävyyksiä etc. :)

Yksi nähtävyys on Flower market Downtownissa. Suuntasimme tänne tänä aamuna ja voi että kun oli kaunista. Tällä alueella on muitakin kivoja kohteita, kuten fashion district, toy district, little korea, chinatown etc..

Toivottavasti kukat piristää teidänkin mieltänne ja käytte vaikka tänään kotimatkalla nappaamassa jonkun kauniin värisen kimpun koristelemaan kotianne.

Luca on aika hurmaava, eikö :) <3

Kuvat/Minä&Reetta

 

Kommentit (3)

Mona

Hei, mitä tuotteita käytä hiuksiisi ja kuinka saat ne noin ihanasti? Muotoiletko jotenkin vai kuinka tukkasi pysyy noin hyvässä mallissa? Itselläni ongelmana on hiusten lättäisyys, eikä hiukset meinaa pysyä tyvestä tuuheina ja kun yritän pitää hiuksia tuolla tavalla sivussa kuten sinulla niin omani valuvat jatkuvasti kasvojen eteen. Osaisitko antaa vinkkejä? :)

Jessie

Moikka,

puhutko hei siis turkkiakin hyvin? Tosi kiva idea tuo matkapostaussa, olleen itse suunnittelemassa matkaa sinne mut california ja pelkästään losi on niin valtava alue joss aon niin paljon juttuja ja nähtävää, että tuntuu et on vähän vaikea saada kiinni minne kaikkialle kannattaa mennä :) have a great day

Helin

Sulla on niin ihana blogi! <3 Harmittaa kun löysin sen vain vähän aikaa sitten. Se auttaa myös mulle parantamaan mun suomenkielentaitoa (olen tällä hetkellä oppimassa Suomea, muutan tänä kesänä Helsinkiin). Ja mikä on ihanampi on se että olet puoli Turkkilainen (koska mäkin tulen Turkista)! :)
p.s. Sun nimi muistuttaa mulle koko ajan kaksi biisit mitkä ovat todella hauskoja, ne niin kuin tulee mieleeni kun luen sun blogia (en tiedä onko se hyvä juttu vai, mutta silti). Ne biisit ovat "Didem Zara" Ibrahim Tatlisesista ja "Didem" Gunelista, ehkä sä tiedät jo, koska ne on kirjoitettu sun nimelle :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat