Kirjoitukset avainsanalla flowers

Photos by Janita Autio

Takki //  Zara

Laukku // Chanel lambskin

Paita // Bikbok

Housut // Bikbok

Kengät // Converse

Aurinkolasit // Rayban

Tuttikoru // DFJ

Kukkataivas. Aurinko. Liehuvat lahkeet. Ihmisvilinä. Paahdetun kahvin tuoksu. Korkeavuorenkatu. Intohimo. Onnistumisen ilo. Kodin järjestys. Iloiset lapset. Hyvinvointi. Aurorasclinic. Wedding. Kasvohoito. Tuoreet kukat ikkunanlaudalla. Auringonpaiste makkariin. Tästä hetkestä onnellinen. Balmuirin käsirasvan tuoksu. Huolettomuus. Kauniit kynnet. Alepan pensasmustikat. Mereen heijastuvat auringonsäteet. 

..ja lista sen kun voisi jatkua erilaisilla päivän sanoilla.

Millaisia juttuja teille tulee mieleen tästä päivästä? Voi kommentoida vaikka yhdelläkin sanalla vaan. :)

Aurinkoa ja iloista mieltä teille. 

xx Didem

Kommentit (4)

Vierailija

Olet näissä kuvissa kuin pariisitar. Boheemi klassisuus sopii sulle!

Ai tämä päivä? Suunnittelua ja ideoita, intoa ja malttamattomuutta niin että pää tuntuu räjähtävän. Ihanaa rauhoittua lukemalla blogeja, parasta!

Cathy

Just noita samoja kaikkia ja..aurinko! valo, JÄÄKIEKKO, tonnikalasalaatti kisastudioevääksi, kohta uudet maalatut seinät, huominen terassi-ilta ystävien kanssa, saa laittautua!..Hypox, Chanelin Alluren tuoksu, tulevat kesäfestarit ja Suomenlinnan kesäteatteri...

Ja sun blogi on ihana! Niin positiivinen ja aito!

Vierailija

Hei mikä mahtaa olla tuo kukkakauppa ? Ja osaatko vinkata hyviä kukkakauppoja helsingin keskustan läheisyydestä ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Moikka rakkaat.

Päivät ne vaan kuluu täällä. Tulen muuten tekemään postauksen johon teen 2 viikon matkasuunnitelman tänne Californiaan reissaaville. Sieltä voitte sitten poimia tai laittaa korvan taakse ne mieluisimmat kohteet ja nähtävyydet. Listaan käymisen arvoisia ravintoloita, puistoja, rantoja, nähtävyyksiä etc. :)

Yksi nähtävyys on Flower market Downtownissa. Suuntasimme tänne tänä aamuna ja voi että kun oli kaunista. Tällä alueella on muitakin kivoja kohteita, kuten fashion district, toy district, little korea, chinatown etc..

Toivottavasti kukat piristää teidänkin mieltänne ja käytte vaikka tänään kotimatkalla nappaamassa jonkun kauniin värisen kimpun koristelemaan kotianne.

Luca on aika hurmaava, eikö :) <3

Kuvat/Minä&Reetta

 

Kommentit (3)

Mona

Hei, mitä tuotteita käytä hiuksiisi ja kuinka saat ne noin ihanasti? Muotoiletko jotenkin vai kuinka tukkasi pysyy noin hyvässä mallissa? Itselläni ongelmana on hiusten lättäisyys, eikä hiukset meinaa pysyä tyvestä tuuheina ja kun yritän pitää hiuksia tuolla tavalla sivussa kuten sinulla niin omani valuvat jatkuvasti kasvojen eteen. Osaisitko antaa vinkkejä? :)

Jessie

Moikka,

puhutko hei siis turkkiakin hyvin? Tosi kiva idea tuo matkapostaussa, olleen itse suunnittelemassa matkaa sinne mut california ja pelkästään losi on niin valtava alue joss aon niin paljon juttuja ja nähtävää, että tuntuu et on vähän vaikea saada kiinni minne kaikkialle kannattaa mennä :) have a great day

Helin

Sulla on niin ihana blogi! <3 Harmittaa kun löysin sen vain vähän aikaa sitten. Se auttaa myös mulle parantamaan mun suomenkielentaitoa (olen tällä hetkellä oppimassa Suomea, muutan tänä kesänä Helsinkiin). Ja mikä on ihanampi on se että olet puoli Turkkilainen (koska mäkin tulen Turkista)! :)
p.s. Sun nimi muistuttaa mulle koko ajan kaksi biisit mitkä ovat todella hauskoja, ne niin kuin tulee mieleeni kun luen sun blogia (en tiedä onko se hyvä juttu vai, mutta silti). Ne biisit ovat "Didem Zara" Ibrahim Tatlisesista ja "Didem" Gunelista, ehkä sä tiedät jo, koska ne on kirjoitettu sun nimelle :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram