Kirjoitukset avainsanalla pool

Täällä ollaan oltu niin rentoutuneissa merkeissä, että ei koneella istuminen ole sen kummemmin maistunut. Hotellin wifin kanssa ei ole ollut ongelmia, mutta kuvat latautuu erittäin hitaasti, mutta tässä teille kuvia eiliesltä poolihengailulta.

Mitä pidätte asusta?

Te jotka olette Istanbulissa käyneet, mitä piditte?

So far, I like. Olen kyllä ollut pienenä täällä jonkun verran, koska meillä sukua myös täällä, mutta aikuisiässä ei ole tullut käytyä. Palvelu toimii ja ruoka on hyvää.

xx

 

Kuvat/Bulevardin parantola

Kommentit (5)

hellou

Kuinka kauan olet erossa Lucasta? Menetkö vielä teidän turkin kotiin tai suoraan takaisin Suomeen/Sveitsiin?

Voisitko tehdä videopostausta Istanbulista? Niin mahtavan näköinen paikka, en ole käynyt vaikka mies on turkkilainen :).

Nina

Tunnistan hotskun samantien! Olen käynyt Istanbulissa noin 15 kertaa ja seuraavaksi elokuun lopussa viikoksi joten arvata voit että on mun suosikki kaupunki.

tylsää

Taitaa olla maailman ainut rantalomapaikka, jossa olet vain sinä ja poolin läski äijä. Kivaa lomaa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Ihan vaan hengailua hotellin poolilla..unohdin puhua teille videossa, mutta ainakin pääsette vähän mukaan meidän tunnelmiin videon ja kuvien kera. :D Hope u like!

Nyt kun pari päivää on mennyt vaan rantatuolissa maaten, niin huomenna lähdetään aikasin aamulla mieheni vanhimman pojan futisturnaukseen Long Beachille ja sunnuntaina mennään treenaamaan tunnetuille portaille. :)

Viikonloppuja teille <3

Kommentit (15)

Vilma

Sulla on kyllä niin erehtymätön tyylisilmä, ihan mun lemppariblogi !! Oon miettiny, asuuko ne muut lapset siellä Losissa kun käyvät koulussa ja treeneissäkin siellä? :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos Vilma! Tuntuu hienolta kuulla että oon sun lemppariblogi! :)

Muut lapset asuu täällä nykyään.

halit

Lissu

Ihana tunika. Mistä se on? Asutteko koko ajan hotellissa, vai onko teillä siellä asunto? Ihanaa viikonloppua, kaunokainen;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Se on uutta Bikbokia, tosin hankin tämän jo tammikuussa (tunika oli just tullut kauppoihin) :)

milla

Moi!! Vitsi miten kivaa että löysin sun blogin :) kommentoin tosi superharvoin mutta nyt on sen aika. löysin natalievilenin kautta kun sitä joskus käyn selailemassa, sen ansiosta sit löysin sun ihanan aidon blogin <3 harvinaista nykyään. oon selannu sun blogin tosi pitkälle nyt ja kattellu noita videoita ja vitsit. jatka samaan malliin ja pidä toi aito linja :)

Hanna-Mari

Heips tunika! Eiku ;) kivoja kuvia ja kivaa menoa. Nauttikaa lämmöstä! Toivottavasti tännekin tulis kohta lämmin ja sais kalpea iho vähän rusketusta. Halaus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram