Kirjoitukset avainsanalla smoothie

Tämän viikon NEW IN - sarjassa on VOIMARUOKIEN monipuolinen superfood-sekoitus ja ginseng- jauhe kokeilussa smoothie muodossa. 

Kerroin viikko sitten mun superfood workshop kokemuksesta ja nyt viikon smoothie kokeilujeni jälkeen mun on pakko kirjoittaa teillekkin tästä. Olen ihan koukussa tähän vaniljan makuiseen proteiini superfood pulveriin, jonka kaikki raaka-aineet on valittu luonnosta. Opin paljon superfoodeista siellä luennolla ja kiinnostuin. Aiemmin en ole ollut erityisen kiinnostunut aiheesta. 

Tähän ei ole lisätty mitään keinotekoisia, kuten säilöntäaineita ja se sisältää useita ihmiskeholle välttämättömiä ravintoaineita. Myös Luca on tykänhyt juoda näitä mun tekemiä smoothie reseptejä.

Smoothie ohjeeni on helppo:

50 g (1pussi) 360 wholefood vaniljaa

1/2 tl ginseng

1 banaani

pakastemustikoita ja vadelmia

2 dl maitoa/vettä

Minä tykkään paksummasta smoothiesta, mutta jos haluaa löysempää, niin lisätkää nestettä enemmän.

Ginseng on immuniteetin vahvistaja. Useissa kliinisissä tutkimuksissa on saatu todisteita siitä, että ginseng parantaa verenkiertoa, vaikuttaen suoraan aivojen toimintaan ja kohottaa fyysistä suorituskykyä.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla uutta kookos- mantelimaitoa smoothieen. Uudet makuelämykset on mahtavia ja niinkuin otsikossakin sanon, wholefoodin vaniljassa on aika koukuttava maku. Smoothie maistuu niin hyvälle. 

                                                                                      xx Didem 

Kommentit (3)

Sophie

Kiitos vinkistä! Kuulostaa ja näyttää herkulliselta. Mistä olet näitä voimaruokia ostanut ja olivatko hintavia? Mukavaa ensi viikkoa ja Happy Halloween!

Faktabaari

Ginsengin terveyshyötyjä ei ole pystytty luotettavasti todistamaan yhdessäkään laadukkaassa tutkimuksessa. Perinteisesti sitä on käytetty Kiinassa lähinnä miesten erektio-ongelmien hoitona, mutta vakuuttavaa näyttöä tehosta ei löydy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Aina ei vain jaksa, eikä aina tarvitsekkaan jaksaa. Jos luulette että kotini on aina tiptop, niin valitettavasti joudutte pettymään, sillä minullakin on hällä väliä päiviä aina silloin tällöin. Kodin pitää olla kodikas, eikä museo. 

En koskaan unohda kun yläasteella menin ystäväni luokse ja hän kertoi että he harhjaavat matot niin että hapsut ja maton se karva menee samaan suuntaan. Siis tiiättekö kun matolle astuu ja sit väristä tulee tummempi siitä kohtaa? Niin ne harjasi niin että matto aina näytti siltä että kukaan ei kävele sen päältä. Voin kertoa että väistelin matot ennemmin kun kuljin niiden päältä. 

Tää oli tällainen hällä väliä välipostaus teille, Smoothie reseptin kera. Mies tekee meillä pirtelöt ja smoothiet. :) 

Keittiö on nyt taas järjestyksessä ja kohta mennään kylpemään. Kiitos ihana sunnuntai. Tänään olen nauranut paljon. Enimmäkseen omille huonoille jutuilleni :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram