Kirjoitukset avainsanalla action

                                                Maanantai oloni on mietteliäs, luova ja erittäin aikaansaava. 

        Ollaan mieheni kanssa oltu erittäin toimeliaita jo aamusta saakka. Pakulla vedelty ympäriämpäri kaupunkia.

 

                               Nyt ruuvimeisseli yhteen käteen ja vasara toiseen. Mukavaa maanantaita. 

 

Kommentit (7)

Ellts

Hei! Miten sun tyyli on jotenki muuttunut tässä nyt kun oot ollu suomessa?! Ennen käytit tosi paljon värejä sekä ihania erilaisia yhdistelmiä,sellaisia mitä moni suomalainen ei osaa yhdistää,koska ei ole silmää moiseen. Jotenkin tuntuu että vaatteesi tai asukokonaisuutesi ovat jokseenkin tylsiä ja aina mustaa. Onkohan se vaan että seura tekee kaltaisekseen. Ennen sain sinulta paljon enemmän inspiraatioo. Pliis lisää värejä ja vanhaa didemii <3

Liisa11

Moikka, haluan vähän kommentoida Ellts:n kommenttiin. Minun mielestäni (huom. jokaisella omansa ja oikeus niihin) kenelläkään ei ole mitään asiaa sanoa sinulle, minkälainen sinun pitäisi olla tai miten pukeutua. Et ole täällä ketään miellyttämässä. Ihmiset ja tyylit muuttuvat! :) En minäkään pukeudu samalla tavalla kuin vuosi sitten jne. Ellts voi hakea inspiraationsa jostain muualta jos sitä ei täältä löydy :) Olet niin ihana että oli pakko tulla sanomaan! :D Puus o kram <3

Helena

Heippa! Missäs te oikein olette ja mitä remppaatte? Kiva kun olette niin paljon yhdessä:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mieheni on täysin uupunut ja Luca ei vielä osaa, enkä aina ole kavereiden kanssa, siispä rekrytoin kadulta randomeita blogiavustajiksi. 

Tämän päiväisessä tilanteessa olen ostoskeskuksen aukiolla. Arvioin terävällä katseella ohikulkijoita, eli potentiaalisia valokuvaajia :) Koska Luca useimmiten on mukana niin täytyy mun toimia aika ripeästi. Yleensä löydän jonkun sopivan näköisen ja sit menen tyypin luokse kertomaan asiani. 

"Hey..excuse me"

" Do u have a minute..Im writing a lifestyle/fashion blog and.."

Kukaan ei ole tähän mennessä kieltäytynyt ja kuvatkin olleet joskus tosi hyviä ja välillä ihan jees. Parempia kuitenkin kun mun ottamina :D 

Tämän päivän nainen joka otti nuo kuvat oli kovin sydämellinen ja innokas. Hän alkoi jopa opastamaan minua kuinka kannattaisi seistä ja poseeraa :)) 

Hope kaikilla teillä oli ihana Joulu. Meillä ainakin oli ja vielä jatkuu. Joulumieltä ja lämpöä kaikille <3

Paita ja Poncho on molemmat H&Mstä :) Love them <3

Kommentit (16)

Essi

Ensimmäistä kertaa lueskelen blogiasi täällä ja tykkään tyylistäsi! Ponchot ovat aivan mahtavia kun niitä voi ihan hyvillä mielin käyttää sekä ulkona, että sisällä, jopa täällä kotosuomessa.

Ihanaa joulun jatkoa! :)

www.essiesophie.blogspot.com

Didem
Liittynyt17.11.2015

Näin se on! Tuo H&M poncho oli kaiken lisäksi tosi hyvä ostos hinta/laatusuhteeltaan.

Kiitos Samoin Essi <3 Seuraavaksi checkaan sun blogin ;)

xx

Suuntaviiva
Liittynyt27.3.2014

Vaatii rohkeutta tuo! Käsi pystyssä täällä olen vapaaehtoinen jos joskus ootte täällä Espanjan kamaralla samaan aikaan :D Vaikka näytti tuo Liisa-äitinikin (jota on kiittäminen muuten että tätä blogia aloin edes seuraamaan!) olleen aika onnistunut valokuvaaja.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ai nyt mä vasta tunnistan sut :) Jos ollaan siellä samoihin aikoihin niin täytyy ottaa treffit :) Joo sun äiti oli varsinainen taituri kameran kanssa :)

Hyvää Joulua <3

Vierailija

Kumpa saisin itsekin rohkeutta mennä kysymään vierailta ihmisiltä apua kuvien otossa :D Upeita tullut<3 Tuo poncho on aivan ihastuttava! :-)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Rohkeasti vaan! Jos törmäät muhun täällä helsingin kaduilla niin tuu vetäsee hihasta ja napsitaan susta parit kuvat :)

xx

Nelli

Mun oli mentävä heti H&M verkkokaupasta tilaamaan toi poncho:D tota villapaitaa en siellä nähnyt.. Ainoa koko jota oli jäljellä oli L. Eli taitaa aika suosittu olla. Saas nähdä kuinka monta kävelee Tampereen kaduilla vastaan keväällä.

Lilja

Nyt on pakko sanoa,et en tiedä miten sut on valittu tänne,mu katsoo näitä muita Cosmon blogeja. Nää kuvat näyttää aina siltä,et ne on tosiaan joku random kiireessä napannut tai sit sinä itse ottanut selfien. Sulla on kiva tyyli ja videoista tulee esiin sun hauska persoona. Koita saada sitä vähän enemmän esille kuvien ja kirjoituksen avulla. Tasosi olisi pitänyt nousta jo tässä ajassa.

xxxxx

aarrrgggh, itse mielelläni nautin niistä kiiressä napsituista kuvista, kun niistä missä jokainen pikku kohta on laitettu.
ero blogien- ja lehtikuvien välillä on se että, blogikuvat maistuvat enemmän oikealta elämältä.

Didem
Liittynyt17.11.2015

tack vackra :) Jaaa...nästa gång du ser mig på gatan så kom o säga hej, så kan ja ta några foton på dig. De ju redan en början ;)

Ha en skön kväll <3 Jag ska nu på leffa!

Anna

Pidä nämä randomisti napatut huolettomat asukuvat/kuvat!! Tää on just yks vielä viimesimpiä blogeja mitä jaksan seuraa koska täällä ei ole uudella hienoimmalla järkkärikameralla otettuja yliharkittuja poseerauksia samoista blogipippaloista mistä lähes jokainen bloggari bloggaa.. Persoonallista?? ehh.. toisin kun tämä blogi vielä on ja toivottavasti pysyy ;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Eiköhän pysy :) Jos hakisin täydellisyyttä kaikkeen, niin en usko että pystyisin pitää blogia. Tää on mun juttu ja pysyy munnäköisenä. Tietenkin olis kiva ymmärtää kuvaamisesta ja kameroista jotain..:)

xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram